.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

09 Μαρτίου 2010

Ψήνεται ο "Αστέρας Παναχαϊκής";;

 Πάλι εμφανίστηκαν καπνοί συγχώνευσης  . 
Σιγοψήνεται σιγά , σιγά , αργά , αργά .         
ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ;                 
 
Η
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;


Όσο για το όνομα ; ….. αυτό το συζητάμε .

Φήμες περί συγχώνευσης   έχουμε ακούσει πολλές φορές για την Παναχαϊκή , και ιδιαίτερα με τον αστέρα Τρίπολης  αλλά  πάντα σταματούν  εκεί  και  μένουν πάντα φήμες .
Δεν είναι όμως πάντα φήμες αυτά περί συγχώνευσης αφού στο παρελθόν οι Κύριοι  Μπάκος, και Καϋμενάκης  έχουν ενδιαφερθεί και επίσημα  για την αγορά της ΠΑΕ Παναχαϊκής επί προεδρίας Κώστα Μακρή .
Εδώ και καιρό και μετά την ανησυχητική  βαθμολογική θέση της ομάδας μας έχουν αρχίσει πάλι οι φήμες περί αστέρα Τρίπολης και συγχώνευσης με την ιστορική Παναχαϊκή . 
Είναι κάτι που κατά βάθος ελπίζουν όλοι οι πατρινοί φίλαθλοι  αφού βλέπουν πως η ομάδα τους  βρίσκεται εδώ και  7 χρόνια  μακριά από την μεγάλη κατηγορία  βασικά λόγο κακών διοικήσεων  πρώτα και μετά όλα τα άλλα .  Δυστυχώς  η ευτυχώς  οι πατρινοί φίλαθλοι αυτή την  κατάντια της ομάδας  δεν την έχουν ξαναζήσει άλλη φορά  και δικαιολογημένα νιώθουν πολλή άβολα σε αυτήν την κατηγορία που τους  έχει γίνει τσιμπούρι .
Πάντως αν γινόταν ένα γκάλοπ για τον ποια συγχώνευση προτιμάτε για την Παναχαϊκή είναι σίγουρο ότι θα ήταν 1η στις προτιμήσεις των πατρινών φιλάθλων  η περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης  με Μπάκο, και Καϋμενάκη  .
 Μια παροιμία λέει:  Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά .
Διαβάζουμε από το www.balla.gr .  
09/03/2010

Παραπέτασμα καπνού ήταν τα όσα λέχθηκαν για δήθεν συγχώνευση του Αστέρα Τρίπολης με την Καλαμάτα. Ήταν μία ουσιαστικά μία μπλόφα για να προχωρήσουν ήσυχα οι κουβέντες για μία άλλη συγχώνευση, αυτή της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι σαφές ότι οι Μπάκος, Καϋμενάκης παρουσιάζονται χολωμένοι με την αντιμετώπιση του Αστέρα Τρίπολης από τον κόσμο της Τρίπολης.

Η απουσία από το γήπεδο, ο μικρός παλμός και ενθουσιασμός, αλλά και οι πρόσφατες αποδοκιμασίες κατά του Γ. Μποροβήλου έχουν εκνευρίσει τους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες που βλέπουν ότι η επένδυσή τους στον Αστέρα Τρίπολης έπιασε ταβάνι, ότι παραπάνω δεν μπορεί η ομάδα. Γιαυτό έχουν συζητήσει με τον Αλέξη Κούγια το ενδεχόμενο της συγχώνευσης με την Παναχαϊκή, ομάδα από μεγαλύτερη πόλη και με μεγαλύτερο randαπό τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κουβέντα αυτή είναι σε καλό δρόμο και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομάδα που θα λέγεται "Αστέρας Παναχαϊκής" ή κάπως έτσι και θα έχει ως κύρια βάση την Πάτρα

2 σχόλια:

  1. ΕΕΕ ΑΜΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ......ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ