.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

19 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ VS ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία όλοι για το μεγάλο  derby της Κυριακής  Παναχαϊκή vs.  Καλλιθέα .
       Όλοι "φορτώνουν!!"
Οι ομάδες προπονούνται και οι φίλαθλοι οργανώνονται για το μεγάλο mats  που και για τις δυο ομάδες είναι κομβικό.

Το άσχημο για την Παναχαϊκή είναι ότι θα πρέπει να παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα και αυτό θα πρέπει να είναι μόνο νίκη , αφού σε διαφορετική περίπτωση  η υπόθεση άνοδος για την Παναχαϊκή θα φαντάζει ως απίθανο σενάριο .

Κινητοποίηση υπάρχει και από τους οπαδούς της Καλλιθέας οι οποίοι προσπαθούν να οργανωθούν για να μπορέσουν να μετακινηθούν οργανωμένα στο γήπεδο της Παναχαϊκής οπού θα τους περιμένουν οι θέσεις του πετάλου.




Από την άλλη πλευρά οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής περιμένουν πως και πως αυτό τον αγώνα για να μπορέσουν και αυτοί να δείξουν από την πλευρά τους την δυναμική της  ομάδας τους .  Για τον αγώνα αυτόν υπάρχει μεγάλη συσπείρωση του φίλαθλου πατρινού κόσμου και όλα δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα μείνει στην μνήμη όλων  και θα την θυμούνται όλοι  για πολλά χρόνια.
. Με χαρτάκια πανό πλακάτ με συνθήματα με παλμό οι 10.000 +  πατρινοί φίλαθλοι θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα δυναμίτη που θα κάνει τους  ποδοσφαιριστές να αισθανθούν και να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν και γιατί παίζουν .

Τα φόρουμ των οπαδών και των δυο ομάδων έχουν πάρει φωτιά  με την κάθε πλευρά να είναι αισιόδοξη  για το αποτέλεσμα ενώ δεν λείπουν και οι σχετικές ακρότητες αλλά και τα καθιερωμένα πειράγματα.




Τα εισιτήρια που έχουν τυπωθεί είναι 9.800 και  από σήμερα το πρωί  θα πωλουντε από την κεντρικη θυρα του γηπεδου και από τους συνδεσμους των φιλαθλων .


Όπως όλα δείχνουν η ζήτηση θα είναι εξαιρετικά αυξημένη  και όλοι πρέπει να σπεύσουν  το γρηγορότερο για να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες έκτος από την θύρα 2  και τις θύρες του πετάλου όπου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ.




Όλοι τρέχουν λοιπόν  και ζουν από τώρα στους   ρυθμούς  του  κυριακάτικου  derby.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ