.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

28 Νοεμβρίου 2010

ΡΟΥΦΗΞΕ !! ΤΡΙΑ !! ΓΚΟΛ ΤΟ ΡΟΥΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σπουδαίο  τρίποντο  της Παναχαϊκής  στο λεκανοπέδιο
Παναχαϊκή για... Football League!
Οδηγεί την κούρσα τώρα η Παναχαϊκή
Στην  κορυφή  η Παναχαϊκή
Eπεισοδιακό το παιχνίδι
Δυο τραυματίες από συμπλοκές έξω από το γήπεδο
Ρούφηξε !!  τρία!!  το ρουφ

Η Παναχαϊκή σήμερα έκανε την Δεύτερη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της  μέσα στην καυτή έδρα του ΠΑΟ Ρουφ.




Η Παναχαϊκή κατάφερε τελικά και έκανε την  σπουδαία  ολική ανατροπή αφού από το 8’ μέχρι το 74’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Η  Παναχαϊκή μέχρι τότε είχε πολλές  και  κλασικές ευκαιρίες για γκολ  που δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει  . Ο προπονητής της ομάδας  Ηλ. Φυντανης  έκανε την χρυσή αλλαγή στο 63’  βάζοντας στον αγώνα τον Καραγιάννη ο οποίος  άνοιξε τον χορό των γκολ κάνοντας  την ισοφάριση στο 74’.
Στο 82’  ο Κυβελιδης μετά από  ένα γέμισμα του Χρυσάφη   έκανε  το σουτ  βάζοντας την Παναχαϊκή μπροστά στο σκορ . Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 6’λεπτο των καθυστερήσεων ο Ντίνας (96’) όταν με ατομική προσπάθεια πέρασε τους πάντες και σε κενή εστία σφράγισε την νίκη .
Η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε  το μεγάλο διπλό του Πλατανιά μέσα στο Αίγιο  και με την σημερινή της νίκη  βρίσκεται ισόβαθμη με τον Παναιγιαλειο  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  οδηγώντας την κούρσα της ανόδου .

 Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες πλησίασαν στο πέταλο όπου βρίσκονταν οι 150 περίπου κοκκινόμαυροι φίλαθλοι από τους οποίους  δικαιολογημένα  γνώρισαν την αποθέωση .
Ο πάγκος των κοκκινόμαυρων δέχτηκε καταιγισμό από μπουκάλια και αλλά αντικείμενα  πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα .   Στο 80’ μετά το 2ο γκολ της Παναχαϊκής  ο αγώνας διακόπηκε από κάποιο καπνογόνο που πετάχτηκε από την ερυθρόλευκη κερκίδα .
Όλα αυτά καθώς και οι διαμαρτυρίες στο τέλος του 1ου ημ.  από τους παράγοντες και παίκτες της Παναχαϊκής θα γραφτούν στο φύλο αγώνος  από τον διαιτητή του αγώνα ο οποίος σήμερα δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα . Σην αναπαυλα ο διαιτιτής απέβαλε τον βοηθό προπονιτή της  Παναχαικής Βαγγ. Καράτση μετα απο επίθεση που δέχτηκε απο ανθρώπους των γηπεδούχων .

.                                                                                         

Μετά το τέλος του αγώνα και  κατά την  αποχώρηση των πατρινών φιλάθλων  υπήρξαν συμπλοκές  έξω από το γήπεδο μεταξύ των οπαδών  και της αστυνομίας η οποία παρενέβη  προκειμένου να αποφθεχθούν τα χειρότερα .   Ακολούθησε πετροπόλεμος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι από πέτρες  δυο πατρινών φιλάθλων . Στους τραυματίες  δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της ομάδας .

ΠΑΟ Ρουφ (Τασσιόπουλος): Βουτσινάς, Μπίνας, Σίμος, Κωνσταντόπουλος, Ξενιτόπουλος Χαλιμούρδας, Θεοδωρόπουλος, Κοκολάκης, Σουλελές, Καφές (73_), Λαμπρινάτος.
Παναχαϊκή (Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Χρόνης, Ακπαρίδης (25_Χρυσάφης), Λαμπρόπουλος, Λουμπαδρέας, Κορδονούρης, Λουτσιάνο(63_Καραγιάννης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο, Κυβελίδης.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (ΣΔΠ Χανίων)

1 σχόλιο:

  1. Παναχαικαρα για παντα.Με τετοιες εμφανισεις!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε και στη Β Εθνικη.Νισαφι πια.
    Μιχαλης-Αμοργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ