.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

04 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO - ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-1

Η Παναχαϊκή  επέστρεψε από την Λάρισα άπραγη αφού δεν μπόρεσε να καταφέρει τίποτα καλύτερο εκτός από την ήττα .
 Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής  αν και ηττήθηκαν είχαν κάποια καλά αγωνιστικά ξεσπάσματα αλλά τα λάθη της άμυνας συνεχίστηκαν  και αυτή την αγωνιστική προδίδοντας την μαχητικότητα  που έδειξε συνολικά στον αγώνα η ομάδα  . 
 
Η Παναχαϊκή από το 11’ έμεινε  πίσω στο σκορ ενώ στο ημίχρονο  βρέθηκε να χάνει  2-0 και παρόλο που τα 30 τελευταία λεπτά είχε την αριθμητική υπεροχή κατάφερε μόνο να μειώσει μόλις στο 86’ με τον Κυβελίδη.
ΝΕΟ!!!!!  VIDEO PANAXA-BLOG
 
Λάρισα-Παναχαϊκή 2-1 (Panaxa-Blog) by panaxablog

 VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ   OTE-TV  ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΑΕΛ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-1
 


Δεν ταξίδεψαν τα πούλμαν των οργανωμένων  φιλάθλων της Παναχαϊκής λόγο  άρνησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή


Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στο 3ο ημίχρονο  με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση . Στην συνεντευξη τυπου δεν παρευρεθικε ο κ. Φυντάνης  και το επεισόδιο συνεχίζεται με ανακοινώσεις  και από τις δυο πλευρές .

11′  ΓΚΟΛ 1-0 για την ΑΕΛ. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε το φάοουλ και ο Ζεκίνια με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

41′ ΓΚΟΛ 2-0 για την ΑΕΛ με τον Σεσίνια. Ο Κατσιαρός από τα αριστερά σέντραρε και ο Βραζιλιάνος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

60′ Ο διαιτητής αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αραμπατζή
* Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα για διαμαρτυρία.
62′ Δοκάρι για την Παναχαϊκή. Ο Ντίνας σούταρε με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου.
86′ ΓΚΟΛ 2-1 για την Παναχαϊκή με σκόρερ τον Κυβελίδη που μειώνει.
 VIDEO ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ


  VIDEO  TO  ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Η επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ χρειάστηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην είσοδο των αποδυτηρίων του «AEL FC ARENA» μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τεβεκέλη.

Κατά την αποχώρηση των δυο ομάδων οι άνθρωποι της ΑΕΛ εξέφρασαν στον τεχνικό της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη,  τα παράπονα τους για τη προκλητική συμπεριφορά του έναντι των φιλάθλων με τον τελευταίο να τους απαντά στο ίδιο προκλητικό μοτίβο. Η προκλητική απάντηση του Ηλία Φυντάνη ήταν το «σπίρτο» που έβαλε τη «φωτιά» με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας για να χωρίσει τις δυο πλευρές και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Ο Κουγιας ισχυρίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές  της Παναχαϊκής δέχτηκαν  επίθεση στην φυσούνα ενώ η πλευρά της Λάρισας ισχυρίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής . 

ΚΟΥΓΙΑΣ :  «Αν και φιλοξενηθήκαμε άριστα από την Λάρισα και τον πρόεδρο της κ. Πηλαδάκη, υπήρξε επίθεση εναντίον των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής και του προπονητή μας Ηλία Φυντάνη, από τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΛ, Μίμη Τσακμακίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα. Θα κάνουμε επίσημη διαμαρτυρία ενώ έχω να προσθέσω πως τα ΜΑΤ συνέχισαν το ξύλο ενάντια των παικτών της ομάδας μου στη φυσούνα». Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Κούγιας σχετικά με την ύπαρξη στην φυσσούνα άνθρωπων της Παναχαϊκής, που συμμετείχαν στο «θερμό επεισόδιο» ξεκαθάρισε: «Εμείς δεν έχουμε συνοδεία, μόνοι μας ήρθαμε εδώ πάνω, ούτε γενικό αρχηγό δεν έχουμε».
VIDEO 

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την σε επίπεδο αλητείας συμπεριφορά του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Λάρισας Τσακμακίδη και του γυμναστού Πήδουλα εις βάρος των προπονητών και των παιχτών της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την συμπεριφορά του επικεφαλής των ΜΑΤ και ανδρών των ΜΑΤ που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι μέσα στη φυσούνα και καθ’ οδόν προς τα αποδυτήρια μαζί με τους Τσακμακίδη και Πήδουλα χτυπούσαν ανηλεώς βρίζοντας χυδαία τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτύρεται για τις σκόπιμες καθυστερήσεις σε επίπεδο κωμωδίας με ψεύτικους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Λάρισας τα τελευταία 30 λεπτά του αγώνος και δεν αντιλαμβανόμεθα πως μπορεί να το κάνει αυτό μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν την ΠΑΕ Λάρισα εις βάρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδος σαν την ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία από το πρώτο λεπτό μέχρι και τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς τραυματισμούς τιμώντας τη φανέλα και την ιστορία της.
Δυστυχώς την τελευταία μισή ώρα όπως όλοι είδαν από το ΟΤΕ tv, ζήτημα να παίχτηκαν 10 λεπτά ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Kούγιας ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάρισας κ. Κώστα Πηλαδάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κωνστάντζο και τον αδερφό του κ. Πηλαδάκη για τη φιλοξενία την οποία του επιφύλαξαν και δεσμεύεται να ανταποδώσει την ίδια στο δεύτερο γύρο στην Πάτρα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ένα ακόμα παιχνίδι έτυχε τραγικής μεταχείρισης από τους βοηθούς διαιτητές με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο επήλθε το πρώτο γκολ.
Οι βοηθοί διαιτητές και κυρίως η νεαρή γυναίκα βοηθός δεν βοήθησαν τον κ. Τεβεκέλη ο οποίος κάλυπτε συνεχώς τα δικά τους σφάλματα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρός της κ. Αλέξιος Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο τύπου της ΑΕΛ
Οι «βυσσινί» στρέφονται εναντίον του τεχνικού της Παναχαϊκής τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Ένας προπονητής(;) παλαιάς κοπής, εμφανίστηκε σήμερα ως τραγική παραφωνία και φυσιολογικά απροσάρμοστη παρουσία στο AEL FC ARENA».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Όπως πάντα, η ΠΑΕ ΑΕΛ μένει πιστή στις αρχές της άρτιας φιλοξενίας προς όλους τους αντιπάλους που επισκέπτονται το καινούριο γήπεδό μας. Λυπούμαστε που η ιστορική Παναχαϊκή δεν θα βγάλει αντίστοιχη ευχαριστήρια ανακοίνωση με αυτές του Πιερικού και του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά μας αρκούν οι δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια ως αναγνώριση των προσπαθειών μας.
Όσο για τον Φυντάνη, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο τηλεοπτικός φακός τον κατέγραψε να προκαλεί συνεχώς τους φίλους της ΑΕΛ που βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο της Παναχαϊκής. Άλλωστε, τα ίδια δεν κάνει και με τους οπαδούς της δικής του ομάδας; ‘Ένας προπονητής(;) παλαιάς κοπής, εμφανίστηκε σήμερα ως τραγική παραφωνία και φυσιολογικά απροσάρμοστη παρουσία στο AEL FC ARENA.
ΠΑΕ ΑΕΛ 1964″

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Παναχαικής κ. Φυντάνης.
Ο λόγος γι’ αυτή του την απόφαση, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, ήταν η επίθεση που δέχθηκε από τον Μίμη  Τσακμακίδη!

Δηλώσεις έκανε και ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας,Δημήτρης Κολοβέτσιος  μετά τον αγώνα με την Παναχαική. Συγκεκριμένα είπε:
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και σωματικά και ψυχολογικά. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δίκαια πήραμε τους 3 βαθμούς.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Κρις Κόουλμαν είπε μεταξύ άλλων:
Για την άρνηση του προπονητής της Παναχαϊκής να κάνει δηλώσεις και για το ότι κατηγορούμαστε για επίθεση.Τι άποψη έχει και αν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του.
Αντιλήφθηκα πως συνέβησαν κάποια πράγματα μετά τον αγώνα.Αυτές είναι καταστάσεις που δε έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου και δε συμβαίνουν στη χώρα μου.Αυτά γίνονται ίσως στην Ελλάδα και θα πρέπει να το σεβαστώ και να προσαρμοστώ.Αυτό που κατάλαβα πολύ καλά είναι πως για την ομάδα μας είναι ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, ενώ για τους αντιπάλους όχι .


Περισσότερες  φωτογραφίες από ΑΕΛ – Παναχαϊκή εδώ http://www.olavissini.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CE%B1-%CE%B5-%CE%BB-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5-16-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-photostory/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ