.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

05 Ιανουαρίου 2012

VIDEO - Στις καθυστερήσεις ήρθε η λύτρωση για την Παναχαϊκή

Σκληρό καρύδι ο Αγροτικός Αστέρας αλλά η Παναχαϊκή έδειξε ότι είναι ομάδα από μέταλλο.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤΕΡΑΣ  2-1
ΔΕΙΤΕ  VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

Η Παναχαϊκή έπαιξε με την φωτιά μέσα στο γήπεδο της  αλλά τελικά κατάφερε και κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα  κάνοντας το  ντεμπούτο της  στο νέο έτος με μια σημαντική νίκη που την φέρνει επτά βαθμούς πίσω από την 1η εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Επεισοδιακός αγώνας με ένταση, τραυματισμούς, τρεις αποβολές , κόντρες ,  γκολ , τρία πέναλτι (1 χαμένο και 2 εύστοχα πέναλτι) .
Στο 7ο λεπτό η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι με τον Ατματζίδη, ο οποίος ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Φουρτάδο εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Λαμπακης  απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του .
Στη συνέχεια το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο χωρίς γκολ με τους "κοκκινόμαυρους" όμως να έχουν άλλες 2 καλές ευκαιρίες.

Στο 60' την κεφαλιά του Κυβελίδη σταμάτησε με το χέρι ο Παπαδόπουλος , και ο διαιτητής έδειξε  την κόκκινη κάρτα στον παίκτη και το σημείο του πέναλτι. Ο  Φουρτάδο εκτέλεσε εύστοχα αυτή τη φορά κάνοντας το 1-0.
61’ η Παναχαϊκή συνέχισε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λαμπρόπουλου για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Στο 77'  ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους μετά από εύστοχο πέναλτι του Καρκατσάνη το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Ιωάννου.
Στο 88’ ο Ασπρίδης αμέσως μετά την ισοφάριση της ομάδας του είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή μετά από χειρονομίες που έκανε στην κερκίδα.,
Στο 89’ ο Τσουκαλίδης εγκατέλειψε τραυματίας, αφήνοντας την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με 8 παίκτες αφού είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές της ομάδος του.
 Στο 93' των καθυστερήσεων ο Ουρτάδο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με τον παίκτη να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του μαζί με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής μπροστά από την σκεπαστή κερκίδα
Αμέσως μετά το γκολ του Ουρτάδο την "κόκκινη" είδε και ο Κοιλιάρας, ο οποίος έφυγε από τον πάγκο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε το γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του.

 Περίπου 1500 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα .

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (78' Χλωρός), Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας (68' Ουαταρά), Ατματζίδης (52' Κυβελίδης).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Καπνίδης (65' Οκουμούσης), Τσουκαλίδης, Πάμποε (69' Προβατίδης), Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης, Βλαχόπουλος (30' Πετρίσεβιτς).

Ένταση υπήρξε στο ημίχρονο του αγώνα καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας «συνέλαβαν» τον γνωστό φίλαθλο Γιάννη Βασιλόπουλο , γνωστός ως Χορταράκιας, να αλλάζει Θύρα και από την 1 να περνά στην 2, κάτι το οποίο είδε ο Αλ. Κούγιας και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Ο κ. Κούγιας αποκάλεσε τον γνωστό φίλαθλο της Παναχαϊκής  Τσάτσο του Τσακογιάννη και τελικά το αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθεί ο κ. Βασιλόπουλος εκτός γηπέδου.  Στην συνέχεια  ο κ. Βασιλόπουλος  παρακολούθησε τον αγώνα από άλλο σημείο του γηπέδου .

Πατήστε και δείτε
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Έξαλλος ο Κούγιας με τον "χορταράκια" http://www.dete.gr/news.php?article_id=72735

ΔΕΙΤΕ το πλούσιο Φωτορεπορτάζ του Μάνθου Ευαγγελίου από τον αγώνα Παναχαϊκή – Αγροτικός Αστέρας εδώ:  http://www.dete.gr/news.php?article_id=72734

 ΔΕΙΤΕ  ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 




ΦΥΝΤΑΝΗΣ: «Ψάχνω τόση ώρα να βρω αν ο Αστέρας έχει χάσει ευκαιρία και δεν μπορώ να βρω. Ισοφάρισαν με ένα πέναλτι που δεν υπάρχει. Εμείς είχαμε πέντε κλασικές ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι στο 7’. Νομίζω θα δείξει και η τηλεόραση το χέρι του Βοσκόπουλου, το οποίο προήρθε από την πολύ πίεση που ασκούσαμε στους αντιπάλους. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Για 4η συνεχόμενη φορά, καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή, δείχνοντας πως έχουμε ψυχικά αποθέματα και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. …….
….. Στέλνουμε το μήνυμα πως από το γήπεδο της Αγυιάς δεν θα περάσει κανένας, το μήνυμα αυτό το περνάμε σε όλους. Η ομάδα μας παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έπαιξε απλά δυνατά, από εδώ και πέρα και εμείς θα παίζουμε πιο δυνατά. Η νίκη ήταν δίκαιη και η συνέχεια για  την ομάδα μας, ακόμα πιο καλή».

Τα τελικά αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
 *Παναχαϊκή-Αγροτικός Αστέρας 2-1
(69’ Φουρτάδο πεν., 93’ Ουρτάδο – 78’ Καρακατσάνης)

*Αναγέννηση Επανομής-Εθνικός Αστέρας 0-0

*Φωκικός-Θρασύβουλος 2-0
(37’ Σιάκκας πεν. 69’ Ταμπάκης)

*Αναγέννηση Γιαννιτσών-Λάρισα 0-3
(27’, 84’ Τσιμπάμπα, 45’ Χατζής, )

*Διαγόρας-Πιερικός 0-2
(58',73' Κουτσοσπύρος)

*Πανσερραϊκός-Πανθρακικός 0-0

*Καλλονή-Βέροια 0-1
(72’ Καντί)

*Βύζας Μεγάρων-Πλατανιάς 2-1
(45’+1’ Χριστοφιλέας, 79’ Ηλιόπουλος – 92’ Μαραγκουδάκης)

*Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 2-2
(Ζουλιώτης πεν. 77', 93'-Μαρουκάκης 15', 20')

Η επόμενη αγωνιστική (10η):
Αναγέννηση Επανωμής – Παναχαϊκή
Αγροτικός Αστέρας – Φωκικός
Εθνικός Αστέρας – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Θρασύβουλος – Ηρακλής Ψαχνών
Λάρισα – Διαγόρας
Καλλιθέα – Πανσερραϊκός
Πιερικός – Καλλονή
Πανθρακικός – Βύζας Μεγάρων
Πλατανιάς – Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ