.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

27 Φεβρουαρίου 2012

Νίκη της κυρίας επί της Καλλονής με 1-0 ( VIDEO )

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1

Η ΚΥΡΙΑ ΧΩΡΕΨΕ "ΣΑΜΠΑ"
Η Παναχαϊκή χόρεψε σε καρναβαλικούς ρυθμούς στην Μυτιλήνη

Εξαιρετική η εμφάνιση του Χρήστου Πουρή απέναντι στην παλιά του ομάδα  
Η Παναχαϊκή στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο  πετυχαίνοντας  ένα γρήγορο γκολ.
Στο 11’ όταν ο Σουλογάνης απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα σε σουτ του Ατματζίδη και ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά άνοιξε το σκορ .
Η Παναχαϊκή στην συνέχεια αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και έτσι δεν κατάφερε να δημιουργήσει  κάποια ουσιαστική ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ . 
 
Η Καλλονή στην συνέχεια προσπάθησε αρκετά δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις αλλά οι πολύ καλή εμφάνιση του κοκκινόμαυρου γκολκίπερ Κώστα Πουρή  χάλασε τα σχέδια της πρώην του ομάδας .

Η Παναχαϊκή μετά από αυτή την σπουδαία νίκη βρίσκεται πλέων προ των πυλών της πρώτης εξάδας έχοντας 22 βαθμούς και με το ηθικό ακμαιότατο καλείται στην συνέχεια να αντιμετωπίσει στην επόμενη αγωνιστική στην Πάτρα τον επίσης επικίνδυνο Βύζα Μεγάρων ο οποίος απέσπασε έναν σημαντικό βαθμό μέσα στο γήπεδο τον Σερρών .
1.500 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα .
 



Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Βασίλης Βούζας δήλωσε μετά τον αγώνα : «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και βεβαίως οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί, φτάνουν μέχρι και τα play off.
Θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, δεν κρίθηκε τίποτα, έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο, έναν ολόκληρο γύρο! Στόχος μέχρι το τέλος είναι να φέρουμε την Παναχαϊκή πολύ ψηλά, σύμφωνα με την ιστορία που έχει».


ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ (προπονητής Καλλονής ) Η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια. Εμάς φαίνεται μας επηρέασε αυτή η μεγάλη διακοπή, συν ότι δεν παίξαμε με τον Διαγόρα. Δεν κάναμε σε διάστημα ένα μήνα κανένα φιλικό σε αντίθεση με την Παναχαϊκή που έκανε πέντε ματς, μαζί και με την περασμένη αγωνιστική. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κ. Βούζα και την Παναχαϊκή να υλοποιήσει τους στόχους της».

ΑΕΛ Καλλονής: Σουλογάνης, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντίρης (61' Βλαστέλλης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ζουρούδης, Μανουσάκης, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι (66' Ντος Σάντος).
Παναχαϊκή: Πουρής, Κωνσταντινίδης, Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φούφουλας, Ντίνας, Φατιόν (77' Τσεμπερίδης), Φουρτάδο (83' Ζούνιορ), Κοκκίνης, Πακάλτσης, Ατματζίδης (71' Ουατάρα).

Τα αποτελέσματα 16η αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια 0-1
Φωκικός – Πιερικός 0-2
Πανσερραϊκός – Βύζας Μεγάρων 1-1
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας 5-0
Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ 1-0
ΑΕΛ Καλλονής – Παναχαϊκή 0-1
Φωκικός – Πιερικός 0-2
Δευτέρα 27/02 (15:00 ΟΤΕ TV)
Αν. Επανομής – Καλλιθέα

Η επόμενη αγωνιστική (17η): 
Παναχαϊκή – Βύζας Μεγάρων
Πλατανιάς – Καλλονή
Βέροια – Πανσερραϊκός
Πανθρακικός – Διαγόρας
Πιερικός – Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Λάρισα – Φωκικός
Θρασύβουλος – Αναγέννηση Επανομής
Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας

ΔΕΙΤΕ  VIDEO  ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1 σχόλιο:

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ