.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

29 Μαρτίου 2012

VIDEO - Τσουνάμι ανατροπών ξεκίνησε από το Ελ Πάσο.


VIDEO -  H απόλυτη ανατροπή στο Ελ Πάσο.  Καλλιθέα –Παναχαϊκή 5-2

Για τέταρτη φορά ΝΕΟΣ προπονητής στην Παναχαϊκή .
Και το όνομα αυτού, Γιάννης Παπακώστας.

Ο άλλοτε προπονητής του Πανσερραϊκού, της ΑΕΛ και της Καβάλας θα είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της Παναχαϊκής κάνοντας το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο (1/4) ματς με τη Λάρισα.

 
Η βαριά ήττα της Παναχαϊκής με 5-2 στην Καλλιθέα χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως  αγώνας ορόσημο της απόλυτης ανατροπής .
Η Παναχαϊκή μετά από μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα κατάφερε να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο με 2-0 όμως η συνέχεια στο 2ο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική και οι ρόλοι των ομάδων άλλαξαν αντίστροφα φέρνοντας τούμπα το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε τελικά σε 5-2.

Η ανατροπή του σκορ και η βαριά αυτή  ήττα της Παναχαϊκής έφερε και την ολική ανατροπή  στον πάγκο των πατρινών καθώς οδήγησε τον πρόεδρο της ομάδας στην απομάκρυνση και αντικατάσταση του Βασίλη Βούζα και του βοηθού του από την τεχνική ηγεσία.
Ο Βασίλης Βούζας πλήρωσε το μάρμαρο αφού θεωρήθηκε από τον Αλέξη Κούγια ως ο υπεύθυνος της βαριάς και απρόσμενης ήττας  και για αυτό έκρινε και αποφάσισε την αντικατάσταση του από έναν έμπειρο προπονητή  τον οποίο δεν άργησε καθόλου να επιλέξει και που ακούει στο όνομα  Γιάννης Παπακώστας .

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής  αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στην Παναχαϊκή σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος ενώ θα βρεθεί από την Παρασκευή 30/3 κοντά στην ομάδα προκειμένου να προετοιμάσει την νέα του ομάδα για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής  με την Λάρισα όπου η Παναχαϊκή πρέπει επειγόντως να κερδίσει το τρίποντο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την πρόσληψη του Γιάννη Παπακώστα.
1. Νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι ο Γιάννης Παπακώστας.

Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει ως βοηθό του τον ίδιο βοηθό που είχε στον Αστέρα Τρίπολης, στα Γιάννενα, στον Πανσερραϊκό , στην Καβάλα, στην Λάρισα και στον Λεβαδειακό , τον Γιάννη Γκιόκα.

Ο Γιάννης Παπακώστας είναι έγγαμος, είναι κάτοχος του ανωτάτου διπλώματος της UEFA και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανσερραϊκό, την Καβάλα και τον Λεβαδειακό.

Έχει εργαστεί στην Α’ Εθνική ως προπονητής  του Πανσερραϊκού, της Καβάλας και της Λάρισας.

Ο Γιάννης Παπακώστας υπήρξε ο δημιουργός της ομάδας του Χαϊδαρίου και είναι ο προπονητής ο οποίος ανέβασε την ομάδα του Χαϊδαρίου στην Β’ Εθνική κατακτώντας διαδοχικά το πρωτάθλημα Α’ Αθηνών, Δ’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής προτού εργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Παπακώστας με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα έχει φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος το 2007 αποκλείοντας διαδοχικά την Καλλιθέα, το Αιγάλεω, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς σε διπλούς αγώνες και έχασε την πρόκριση στον  τελικό από την ΠΑΕ Λάρισα η οποία κατέκτησε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά.

Ο Γιάννης Παπακώστας έχει αναδείξει πολλούς νέους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως οι Πλιάτσικας, Λαμπρόπουλος, Τσιαμπουρής (Χαϊδάρι), Κασναφέρης, Μιχαλόπουλος, Μιχαήλ, Τζαννης, Κοντογουλίδης, Γεωργιάδης, Andanto, Σαϊτιώτης (ΠΑΣ Γιάννενα), Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Οικονόμου, Ναζλίδης, Ψυχογιός(Καβάλα) και καθιέρωσε στη βασική ενδεκάδα στη ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά την περσινή περίοδο τους νεαρούς Βασιλείου και Μαχαίρα.

Ο Γιάννης Παπακώστας επέλεξε μετά την περσινή ταλαιπωρία του και την εμπλοκή του ονόματός του στη δικογραφία με τα στημένα να μην εργαστεί σε καμία ομάδα και γι’ αυτό το λόγο αρνήθηκε την συνεργασία τόσο με ομάδες της SuperLeagueόσο και  με ομάδες της Football  League και έρχεται να εργαστεί στην Παναχαϊκή για να δημιουργήσει την νέα μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής.

Ο Γιάννης Παπακώστας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 25 ετών μετά την αποφοίτησή του με άριστα από τα ΤΕΕΦΑ Αθηνών και είναι ηλικίας 41 ετών.

Ο Γιάννης Παπακώστας θα έρθει στην Πάτρα αύριο το απόγευμα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο οποίος βρίσκεται λόγω της ανθρωποκτονίας Ζουγανέλη στη Μύκονο στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Σάμου.

Ο Γιάννης Παπακώστας θα είναι στον πάγκο της ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή με την Λάρισα και ζήτησε η ομάδα να αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για να έχει συνεχείς επαφές τόσο με τους Βαγγέλη Καράτση και Γιώργο Τάνταρο που παραμένουν στο προπονητικό teamόσο και με έναν προς έναν προσωπικά τους ποδοσφαιριστές.

Στο ξενοδοχείο ειδικά για το παιχνίδι με την Λάρισα θα είναι αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

2.Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει έκκληση στους οπαδούς που πραγματικά την αγαπούν  να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές  και τους νέους μας προπονητές με την Λάρισα την Κυριακή και είμαστε όλοι βέβαιοι ότι ο στόχος της εισόδου στα Play-off θα πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ