.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

01 Μαρτίου 2013

VIDEO - ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ



Βόμβα μεγατόνων από τον Αλέξη Κούγια  .


Βράζουν οι πατρινοί φίλαθλοι μετά τις δηλώσεις του κ. Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας  εκπροσωπώντας τον  μεγαλομέτοχο «φάντασμα « της ΠΑΕ,  αφού ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί  το όνομα του ,  και αφού πρώτα ανέλυσε οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ  στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι πουλάει την ΠΑΕ Παναχαϊκή με συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις, , ενώ ταυτόχρονα "απείλησε" ότι ο...ιδιοκτήτης  της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αν μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο δεν έχει βρεθεί αγοραστής, θα μεταφέρει το ΑΦΜ της Παναχαϊκής σε άλλη πόλη , αναφέροντας  ως πρότυπο αυτής της ενέργειας το παράδειγμα  της Ένωσης Ποντίων με τον Ηρακλή αλλά και της Χαλκηδόνας με του Ατρόμητου. Ο κ. Κούγιας  συνέχισε λέγοντας  ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής, θα σβήσει την Παναχαϊκή από τον επαγγελματικό χάρτη και θα την πάει σε άλλη πόλη, με άλλο όνομα φυσικά. 
 Ταυτόχρονα, ο κ. Κούγιας  δηλωσε πως ο ίδιος θεωρεί, ότι η Πάτρα αδιαφορεί για την Παναχαϊκή και αφού αδιαφορεί, ίσως τη χάσει.

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε βολές και κατά του πρώην ιδιοκτήτη Άρη Λουκόπουλου αλλά και κατά των παλαιμάχων λέγοντας : «Δεν μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ πλέον, δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο με τα παιδιά μου και για μένα το ποδόσφαιρο είναι κουλτούρα. Είμαστε υπερήφανη ομάδα, δεν μπαίνουμε σε άρματα, φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν το πρότυπο Λουκόπουλου, τους αρέσουν τα παιχνίδια του 4-3 και του 3-4 και οι οφειλές σε εφορία και ΙΚΑ. Εγώ έχω άλλη άποψη στην ζωή μου και επειδή πλέον πλήττεται και η δημόσια εικόνα μου, πήραμε αυτή την απόφαση για πώληση της ΠΑΕ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 31 παίκτες στην ομάδα, ένας νεαρός προπονητής που είναι απογοητευμένος γιατί δεν μπορεί να δουλέψει, υπάρχουν παίκτες που λόγω του πλαστικού τα πόδια τους πλήττονται και το καλοκαίρι τρέχαμε από εδώ και από εκεί.
Πού είναι οι βετεράνοι της ομάδας που μόνο να κάνουν κριτική ξέρουν και ανέφεραν και την άποψη του Φοιρού που σε όσες ομάδες έχουν δουλέψει, είναι ομάδες των στημένων;».

Πάντως πληροφορίες θέλουν ΠΑΕ που ήδη αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ  να τον έχει επίσης πλησιάσει για να πάρει το ΑΦΜ της Παναχαϊκής και να παίξει και του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία.
ΔΕΙΤΕ απόσπασμα από την έκτατη συνέντευξη τύπου και το ρεπορτάζ από το  LEPANTO-TV.
 Ανακοίνωση εξέδωσε ο  σύνδεσμος οπαδών Παναχαϊκής ''ΑΧΑΙΟΙ 3''
Η Ανακοίνωση του συνδέσμου.
Ναι έγινε και αυτό. Εν έτει 2013 η αγαπημένη μας ομάδα αγωνίστηκε εντός έδρας στο δημοτικό στάδιο του Πύργου. Όχι σε άλλη πόλη του νομού, αλλά εκτός νομού Αχαϊας…… Αλήθεια γιατί στον Πύργο και όχι στην Κ. Αχαϊα ή στο Αίγιο? Μας μάθανε οι γείτονες και τώρα διευρύνουμε τους ορίζοντές μας?

Πόσο άλλο ακόμα θα συνεχίσεις να ασελγείς στην ομάδα και την ιστορία της? Για να ικανοποιήσεις τα καπρίτσια σου θα πρέπει η ομάδα να γίνεται πανελλήνιος περίγελος; Που είναι ο παραγοντισμός σου; Δέχεσαι να γίνεις περιφερόμενος εσύ ο μεγαλοπαράγοντας με τις προσωπικές επιτυχίες;;;; μέχρι και ο Μακρής παρόλα τα προβλήματα δεν καταδέχτηκε να πέσει τόσο χαμηλά.

Μέχρι πρόσφατα μας μιλούσες με απαξίωση για όσους ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν στην ομάδα μας , λέγοντας πως δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, πως είναι λαθρέμποροι κλπ. Μόνο που αυτοί δεν τιμωρήθηκαν από την αθλητική δικαιοσύνη, ούτε κηρύχθηκαν έκπτωτοι, ούτε τους έκαναν έξωση από το γήπεδο ( παρότι είχαν κ αυτοί πολλά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα), έχουν την ομάδα τους στις πρώτες θέσεις τις Super league και έχουν καπαρώσει από τώρα την έξοδό τους στην Ευρώπη……. Και εσύ; Δεν έχεις κάνει τα στοιχειώδη… Αλήθεια τα γραφεία, η έδρα της εταιρείας μήπως μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για το πού βρίσκονται… Κάποιος από την «επιτροπή στήριξης» ή ο «αρμόδιος Αντιπρόεδρος».

Στην ερασιτεχνική χρωστάς από πέρυσι το ίδιο και στον Δήμο και ποιός ξέρει που αλλού μιας και δεν είναι τα μοναδικά γήπεδα στον νομό Αχαϊας τονίζουμε…….Γιατί φταίνε όλοι εκτός από σένα; Τηρείς τη σύμβαση που εσείς, ο ίδιος μαζί με την κωλοτούμπα της ερασιτεχνικής διαμορφώσατε και υπογράψατε πρίν λίγο καιρό; Πώς γίνεται έξωση και η «επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του» ιδιοκτησία μας τη δέχεται; Άρα μήπως έχεις λερωμένη τη φωλιά σου…….;

Πρόσφατα μαθαίνουμε και άλλες ομορφιές σου… ξενοδοχείο, αυτοκίνητα, παίκτες…στην ΕΕΑ αλλά εσύ εκεί το παραμυθάκι που ξέρεις είσαι ικανός στην 150.788η ανακοίνωση-δελτίο τύπου-προσωπική δήλωση να γράφεις ότι «δεν χρωστάω όλα τα χω πληρωμένα» που λέει και το λαικό άσμα… Και μιας και μιλάμε για λαό, σε αυτές στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα και η πόλη μας πιο συγκεκριμένα, ο λαός αποδεικνύει ότι δεν μπαίνει μπροστάρης για να παρανομήσει η ΠΓΕ ή ο Δήμος και έχει σιχαθεί τις φανφάρες… Πιο τρανταχτή απόδειξη τα 100 εισιτήρια που κόβει η ομάδα της τρίτης πόλης της Ελλάδας. Το μόνο που μπορεί να κάνει πολύ εύκολα ο λαός της Πάτρας είναι να μαζέψει υπογραφές για να μας απαλλάξει ΟΛΟΣ ο θίασος από την παρουσία του το συντομότερο.

Άλλαξε την έδρα και τα χρώματα και τα πάντα όλα. Πάρε και το Παναχαική 2005, γιατί εμείς είμαστε με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 και θα την βρούμε την άκρη… Το μοναστήρι να είναι καλά…..ουδείς αναντικατάστατος ……πόσο μάλλον εσύ καλόγερος…..
Πάρτο χαμπάρι ο κόσμος τις Πάτρας σου γύρισε την πλάτη μια και καλή θες δεν θες να το πιστέψεις. Όσο πιο γρήγορα μας απαλλάξεις από την παρουσία σου, τόσο το καλύτερο και για την ομάδα αλλά και για τους παρατρεχάμενούς σου. Μην ξεχνάτε…… όλοι δημότες
αυτής της πόλης είμαστε ……άλλοι θα την «κάνουν νύκτα και με ελαφριά πηδηματάκια», εσείς και εμείς εδώ θα μείνουμε.

Υ.Γ.1 Αγωνιστικοί χαιρετισμοί στον κοκκινόμαυρο “NAVAJO” αδερφό μας Γιώργο Κ με την ευχή να βγεί νικητής στη μάχη του

Υ.Γ.2 Πολλά μπράβο στα κοκκινόμαυρα αδέρφια των “NORTENOS” που δίδαξαν οπαδικό ήθος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ