.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

13 Ιουνίου 2014

Κουνά μαντήλι στην Πάτρα ο Κούγιας .



Κουνά μαντήλι στην Πάτρα ο Κούγιας .
Ο Κούγιας  ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από την Παναχαϊκή


Στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 12/6/ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας  δήλωσε για άλλη μια φορά πως επιθυμία του είναι να αποχωρίσει από την Παναχαϊκή 

ΠΗΓΗ: thebest.gr
Συνέντευξη τύπου - πριν από λίγο - του Αλέξη Κούγια. Οι σημαντικότερες αναφορές:

“Η Ερασιτεχνική ζήτησε να ιδρύσει νέα ποδοσφαιρική ομάδα, να αφαιρεθεί ο τίτλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και να μείνει ως Πατραϊκός. Ικανοποιώ το αίτημα της Ερασιτεχνικής να δημιουργήσει νέα ομάδα με το όνομα της Παναχαϊκής. Το παραχωρώ. Εγώ την Παναχαϊκή δεν την βρήκα ποτέ, εγώ αγόρασα τον Πατραϊκό. Και τον έχω πληρώσει ακριβά. Η κανονική Παναχαϊκή δεν έχει κάνει ακόμα εκκαθάριση.

Εγώ έμεινα με χρέη γιατί επιχειρηματίες, οπαδοί και ερασιτεχνική με άφησαν μόνο μου. Τελικά διαπίστωσα όταν ανέλαβα πρόεδρος  ότι τα χρέη της ομάδας, και κυρίως του Πατραϊκού, ήταν πολύ περισσότερα.

Ήθελα την Παναχαϊκή να την πάρει Πατρινός, έδωσα προθεσμία δεν εμφανίστηκε κανείς.”.

Αυτά μεταξύ άλλων αποκάλυψε μιλώντας πριν λίγο στους δημοσιογράφους ο Αλέξης Κούγιας και τόνισε ότι η προσπάθεια για την ίδρυση νέας… ομάδας, ακόμη και  με νέα επωνυμία αφορά το σύνολο των ασχολούμενων με το ποδόσφαιρο στην Πάτρα.

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε πως αποχωρεί από την Παναχαϊκή, μιας και έγινε αίτημα, όπως αναφέρθηκε, από την Ερασιτεχνική να αφαιρεθεί το όνομα «Παναχαϊκή» από την υπάρχουσα ΠΑΕ, και στην ουσία να διαλυθεί η σύμβαση που υπήρξε με την ΠΑΕ Πατραϊκός.

Μάλιστα, ο Κούγιας μίλησε για τον πόλεμο που του έγινε όπως είπε από τους τοπικούς παράγοντες και μη και δήλωσε ευθέως πως έχει πρόταση για να πάει την ομάδα στο Αιγάλεω ή την Καλαμάτα.

Τόνισε πως είναι πιο κοντά στην Καλαμάτα διότι δείχνουν όλοι μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ μίλησε για την διάθεση του Δήμου και της Ερασιτεχνικής να μην δώσουν το γήπεδο της Αγυιάς, χωρίς χρήματα και ήταν από τους λόγους που αποχωρεί επίσης, λέγοντας πως έμεινε μόνος του όλο το διάστημα παρουσίας του στην Πάτρα και σήκωσε όλο το οικονομικό βάρος.

Επίσης ο κ. Κούγιας έκανε λόγο και για πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να πάει στη Σπάρτη η έδρα της νέας ομάδας!

«Αφού δε με θέλουν εδώ, φεύγω», είπε και εξήγησε ότι θα αφήσει τον τίτλο Παναχαϊκή στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, για να τον αξιοποιήσει! «Οποιος μου δέιξει πως το θέλει πιο πολύ, Καλαμάτα ή Αιγάλεω, εκεί θα πάω», τόνισε!

1 σχόλιο:

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ