.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

29 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμη να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ η Παναχαϊκή.



Football League  6η αγωνιστική

Κυριακή 29 /11/ ώρα 18:00

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕΚ

Μετά από 11 χρόνια οι δυο ομάδες συναντώνται και πάλι στην Πάτρα για αγώνα πρωταθλήματος

Με την απουσία των οργανωμένων  κοκκινόμαυρων φιλάθλων θα διεξαχθή και αυτός ο αγώνας.


Σε ετοιμότητα βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά από την 15ήμερη αναβολή ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και στο Παμπελοποννησιακό στάδιο αναμένετε  να βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι ενώ στο στάδιο θα βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική δύναμη .

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής  πραγματοποίησαν την Παρασκευή πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Πάτρας κατά την  οποία  ζητούσαν την απομάκρυνση του Αλέξη Κούγια από την πατρινή ΠΑΕ ενώ παράλληλα μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια καλώντας τους πατρινούς φιλάθλους να απουσιάσουν  από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς  του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή.


Ο προπονητής της Παναχαϊκής Δημήτρης Σπανός αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε:
 «Είναι ένα ντέρμπι, ντέρμπι με αξία που θέλουμε τους βαθμούς.

Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ, το περιμένουμε με ανυπομονησία και που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το έχουμε δουλέψει πάνω από 15 ημέρες και θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά για να το κερδίσουμε. Ο αγώνας θα κριθεί περισσότερο στην τακτική και στην ηρεμία που θα έχει η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Εμείς θέλουμε να βγάλουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει γιατί θέλουμε πολύ την νίκη. Αν κερδίσουμε η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για εμάς.
Για τον κόσμο:
 «Πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μακάρι να έρθει πολύς κόσμος την Κυριακή στο γήπεδο και να μας βοηθήσει αλλά θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.»

Μετά την τελευταία προπόνηση ο Δημ. Σπανός διάλεξε 20 παίκτες για την  κοκκινόμαυρη αποστολή που είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Μπαλασάκης, Ασιγκμπα, Χούσα, Κάργας, Τσώνης, Αλμπι, Χαρτσιάς, Πατηνιώτης, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα, Πλέγας, Ντα Κόστα, Μαζιώτης, Χοτζάλι, Μαρουκάκης, Σκερλετίδης, Ζλατκόφσκι και Στεργίδης.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα στην Πάτρα συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές :
Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πλατέλλας,  Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Φαγέ.

Οι διαιτητές του αγωνα:  Τζοβάρας Γεώργιος Φθιώτιδας
(Δ. Βεργέτης Αρκαδίας, Δ. Σεφέρης Κορινθίας, Ι. Νεοφυτιάδης Κορινθίας)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:
Κυριακή 3 μ.μ. 
Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχν., Επισκοπή - Φωστήρας, Αλιμος - Χανιά, Kαλλιθέα - Αχαρναϊκός, Παναχαϊκή - ΑΕΚ (6 μ.μ. ΟΤΕsport 4 HD), Δευτέρα (6 μ.μ. ΟΤΕsport 4 HD) Παναιγιάλειος - Απόλλων Αθ.
Ρεπό έχει ο Πανηλειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ