.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

08 Νοεμβρίου 2014

Σαν Ταύρος η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο από τον Ταύρο (VIDEO)



4η αγωνιστική Football League

Φωστήρας – Παναχαϊκή 1-2  
Η Παναχαϊκή συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη φετινή Football League, πετυχαίνοντας την 3η κατά σειρά νίκη της.
ΔΕΙΤΕ φάσεις και τα γκολ του αγώνα
Η Παναχαϊκή σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο πέρασε και από τον Ταύρο επικρατώντας του ουραγού Φωστήρα με 2-1 και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, με ένα ματς λιγότερο.
Ο Πατηνιώτης άνοιξε από νωρίς  το σκορ για τους «Αχαιούς» στο 5΄.
 Στο 5’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή και ο Πατηνιώτης από κοντά άνοιξε το σκορ για την πατρινή ομάδα σε μια φάση η οποία έκανε «ταύρους» τους γηπεδούχους αφού υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για θέση οφσάιντ 2 παικτών της Παναχαϊκής.
Στην επανάληψη ο Φωστήρας ξεκίνησε πολύ δυναμικά και προσπάθησε για την ισοφάριση και τελικά η πίεσή του απέδωσε καρπούς με τον Τσεμπέτσι να κάνει το 1-1 στο 66’ αλλά στο 78΄ ο Μαρουκάκης χάρισε το «τρίποντο» στην Παναχαϊκή διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Η Παναχαϊκή έφτασε στους εννιά βαθμούς, και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθη την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Ταύρου για να παρακολουθήσει την επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ ενω στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν 50 περίπου πατρινοί φίλαθλοι.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) 

Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομιτσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Τεγούσης (73΄Μπελέρης), Ψυχογιός, Τσεμπέσι, Μεντί, Ράμα (83΄Ποτουρίδης).

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Μπαλασάκης, Κάργας, Αλμπι, Ασίγκμπα, Ντα Κόστα (60΄Αναστασόπουλος), Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης (87΄Χούσα), Ζλατκόφσκι (46΄Σκερλετίδης), Χαρτσιάς, Πατινιώτης, Μπαλού.

ΔΕΙΤΕ φάσεις και τα γκολ του αγώνα .

 Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου:

Φωστήρας - Παναχαϊκή 1-2
Ερμιονίδα - Επισκοπή (9/11,14:00)
Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος (9/11, 15:00
ΑΟ Χανιά - Καλλιθέα (9/11, 15:00)
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός (9/11, 15:00)
Απόλλων Σμύρνης - Άλιμος (10/11, 18:00)
Ρεπό: ΑΕΚ

Η βαθμολογία (σε 4αγ.)

1. ΑΕΚ 12
2. Απόλλων Σμύρνης 9
. Παναχαϊκή 9 (3αγ.)
4. Παναιγιάλειος 7
. Χανιά 7
6. Επισκοπή 4
. Ερμιονίδα 4
. Αχαρναϊκός 4
. Ηρακλής Ψαχνών 4
. Άλιμος 4
11. Καλλιθέα 1
. Πανηλειακός 1
13. Φωστήρας 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ