.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

30 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΕΚ κέρδισε τους βαθμούς και η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις. (VIDEO)



Football League 6η αγωνιστικη

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΑΕΚ 1-3 (VIDEO)

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στην Πάτρα χωρίς να εντυπωσιάσει

Γκολ: Ντακόλ (3'πεναλ.), Πλατέλλας (31') ,Γκαντιάγκα (80') ,  Μπαρμπόσα (89')

Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής. 

Το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ μόλις στο 3΄ αποσυντόνισε τους  κοκκινόμαυρους οι οποίοι  ήταν καλύτεροι αλλά ταυτόχρονα και  φλύαροι με την μπάλα και σε συνδυασμό με κάποια παιδαριώδη λάθη έδωσαν  την  δυνατότητα στους παίκτες του Δέλλα να κάνουν το παιχνίδι τους και να πετυχουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 4΄ ο Ντακόλ με πέναλτι που κέρδισε ο Πεταυράκης σε ανατροπή από τον Ασιγκμπά, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Πλατέλλας σε αντεπίθεση στο 30΄. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της και έδωσε τη δυνατότητα στην Παναχαϊκή να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 80΄ με τον Γκατιάγκα. Ομως, ο Μπαρμπόσα στο 89΄ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη.

Ο αγώνας έγινε παρουσία 5.000  θεατών  ενώ για άλλη μια φορά ήταν αισθητή η απουσία των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής οι οποίοι έχουν αποφασίσει με τον τρόπο αυτό να ζητούν την απομάκρυνση του Αλέξη Κούγια από την ΠΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο τεχνικός της Παναχαϊκής  Δημήτρης Σπανός είπε:
«Περιμέναμε 21 μέρες γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μένα το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 1ο γκολ που δεχτήκαμε και καπάκι στις δυο χαμένες ευκαιρίες τις δικές μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, σίγουρα μπορούσαμε, όμως, τι να γίνει είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και οι ήττες. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα είπε για τη νίκη της ομάδος του :
«Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα και βεβαίως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παίξαμε μετά από 20 μέρες. Είχαμε δουλέψει πολύ και τελικά η ομάδα λειτούργησαν όπως έπρεπε και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο Αλέξης  Κούγιας σε δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης, είπε ότι :
«στόχος μας είναι να σωθούμε με ένα σύνολο από νεαρά παιδιά. Στεναχωρήθηκα που δεν έγινε η βράβευση στον Μπάγεβιτς... Θέλω να τονίσω πως δεν έχει γίνει καμία αλλαγή και η Παναχαϊκή έχει την γραμμή που είχε πάντα και είναι μόνη της. Δεν έχω αλλάξει στην κατάθεσή μου στον εισαγγελέα ούτε μια γραμμή».

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Σεφέρης (Κορινθίας)

 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Μπαλού, Άλμπι, Πατινιώτης, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος (50' Κάργας), Ζλατκόφσκι (46' Χαρτσιάς), Ντα Κόστα, Στεργίδης, Μαρουκάκης.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας (82' Ρόβας), Μπαρμπόσα, Ντακόλ (86' Μπρέσεβιτς), Αραβίδης (69' Ζόριτς).

 Κάρτες: Στεργίδης (6'), Κάργας (82') - Κολοβέτσιος (11'), Πλατέλλας (20'), Κορδέρο (30'),

Αποτελέσματα αγωνιστικής:
ΑΕ Ερμιονίδα – Ηρακλής Ψαχνών 1-0
Επισκοπή – Φωστήρας 2-3
ΑΟΤ Αλίμου – ΑΟ Χανιά 1-2
Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 1-1
Παναχαϊκή – ΑΕΚ 1-3
Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης (01/12)

Ρεπό: Πανηλειακός
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ