.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

03 Δεκεμβρίου 2014

Η Παναχαϊκή πέρασε… αέρας από την Επισκοπή (VIDEO)


Football League 3η αγωνιστικη (εξ αναβολής αγώνας)
 ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-2

ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Παναχαϊκή μετά την ήττα από την ΑΕΚ επέστρεψε  στις νίκες της Football League  νικώντας  2-1 στο Ρέθυμνο την Επισκοπή, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι»  με τη νίκη τους έφτασαν τους 12 βαθμούς και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από τον Απόλλωνα και στους 3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
 Ο διαιτητής  Χρήστος Μανούρας αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης παρά τους ισχυρούς ανέμους και η Παναχαϊκή το εκμεταλλεύθηκε, καθώς πήρε σαφές προβάδισμα  στο 1ο μέρος με τα γκολ των Φελίπε ντα Κόστα (με φάουλ στο 21') και Ματθαίου Μαρουκάκη (με προβολή στο 41').

Στο 25' οι φιλοξενούμενοι  του Δημήτρη Σπανού άνοιξαν το σκορ με τον Ντα Κόστα, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και νίκησε τον Γουναρίδη. Στο 41' έγινε το 2-0, όταν από κούρσα 30 μέτρων του Χαρτσιά, ο Μαρουκάκης έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του . Στο 75' του δευτέρου μέρους ο Μαραθιανός αποβλήθηκε και η Επισκοπή έμεινε με παίκτη λιγότερο και το μόνο που κατάφερε ήταν στο 89’ να μειώσει ο Μποτωνάκης για τους κρητικούς. Στο 68΄η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Άλα δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (46' Μανουσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (46' Δρακάκης), Ράντοβιτς (67' Φοβάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης.

Παναχαϊκή (Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (65' Ζλατκόβσκι), Μαρουκάκης, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (85' Αναστασόπουλος), Μπαλού, Πατινιώτης (90' Τσώνης).
ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο Δημήτρης Σπανός μετα το τέλος του αγώνα είπε τα εξής:
 «Για μας ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας μετά την ήττα από την ΑΕΚ μέσα στην Πάτρα. Έπρεπε να επανέλθουμε για ψυχολογικούς λόγους. Ήταν σημαντικό που παίζαμε με την Επισκοπή μεταξύ μας, γιατί αυτοί οι βαθμοί φαίνονται. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε ένα ματς που δεν το ήθελα λόγω των καιρικών φαινομένων. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες με πράγματα που δεν αξίζει να τα λέμε και είναι εκτός ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η κατηγορία και πρέπει να προσαρμοζόμαστε…

Όσον αφορά το ματς, στην ουσία, είχαμε την βοήθεια της τύχης. Ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να διευρύνουμε τη νίκη μας γιατί στο τέλος, παραλίγο να χαθεί. Όταν πέτυχε το πρώτο γκολ η Επισκοπή, είχε υποψία τέρματος και για το δεύτερο.

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι μου έκανε τεράστια εντύπωση, η φιλοξενία της Επισκοπής, οι συνθήκες που υπάρχουν σ’ αυτή την ομάδα. Πραγματικά κοσμεί το ποδόσφαιρο και την κατηγορία. Εύχομαι στον συνάδελφο μου (σ.σ. Κώστα Ανυφαντάκη) και στον πρόεδρο τα καλύτερα. Μπράβο τους, να είναι πάντα έτσι και αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία».

Ο τεχνικός της Επισκοπής Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε: «Εκτός από το σχόλιό μου όσον αφορά το ματς, η πρώτη μου προσέγγιση σύμφωνα με αυτά που είπε ο κ. Σπανός, είναι ότι είμαστε μία ομάδα που αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μη "χαλάμε" για το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο γιατί δυστυχώς οι προκλήσεις είναι πάρα πολλές. Σήμερα, με λύπη το λέω, μας κάνανε μάθημα ηθικής, άνθρωποι που δεν έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους. Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να κρίνει από μόνος του τις καταστάσεις, αλλά η αυτοκριτική θα πρέπει να είναι το ζητούμενο για όλους όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο αλλά και στην ιδιωτική μας ζωή.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη εγώ και οι συνεργάτες μου για τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι για τους δυνατούς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε το άθλημα με το οποίο ασχολούμαστε και να μην σκεφτόμαστε και να μην λειτουργούμε σε καθεστώς πίεσης και νεύρων που μας το φέρνουν άνθρωποι που δυστυχώς συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς θα πρέπει να συγκρατηθούμε ώστε να επικρατήσει το καλό έναντι στο κακό.

Στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου και θεωρώ ότι έκαναν και σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι σίγουρα πολύ ψηλά. Προσπαθούμε να ανεβούμε την ανηφόρα μας».

Σε ερώτηση για το πώς κρίνει τη διαιτησία, ο κ. Ανυφαντάκης, απάντησε: «Εγώ είμαι νέος προπονητής. Ο κ. Σπανός είναι πιο έμπειρος από μένα.  Εγώ σταμάτησα το ποδόσφαιρο νωρίς. Ασχολούμαι όμως μ’ αυτό που μ’ αρέσει και μ’ αυτό που αγαπάω πιο πολύ. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο όσον αφορά απόφαση διαιτητή, είτε υπέρ, είτε κατά…

Αυτό που με πειράζει, είναι αυτό που βρίσκεται έξω από το ποδόσφαιρο κι έχει να κάνει με τους ηθικούς κανόνες με το πώς πρέπει να λειτουργούμε. Δυστυχώς είναι εκείνο που σαν κοινωνία και σαν Ελλάδα μας έχει πάει πολύ πίσω μέχρι σήμερα».
Διαιτητής: Μανουράς (Τρικάλων)
Βοηθοί: Λάμπρου, Μήταρης (Αν. Αττικής)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1ος όμιλος
1. ΑΕΚ 15
2. Χανιά 13
3. Απόλλων Σμύρνης  13
4. Παναχαϊκή 12
5. Παναιγιάλειος 11
6. Ερμιονίδα 10
7. Αχαρναϊκός 8
8. Επισκοπή 4
9. Άλιμος 4
10. Ηρακλής Ψαχνών 4
11. Φωστήρας 3
12. Καλλιθέα 2
13. Πανηλειακός 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ