.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

13 Ιανουαρίου 2015

Παραπάτησε στα Χανιά η Παναχαϊκή αλλά συνεχίζει ακάθεκτη (VIDEO)



ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-1
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  FOOTBALL LEAGUE

Σπανός: «Αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας και πιστεύω εύκολα».

ΔΕΙΤΕ γκολ κα φάσεις του αγώνα , αποτελέσματα , βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική.
Η Παναχαϊκή αν και είχε αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα ηττήθηκε στην Κρήτη από την ομάδα των Χανίων . Το αποτέλεσμα σίγουρα αδικεί τους κοκκινόμαυρους  αφού οι πατρινοί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ήταν άτυχοι .
 Οι γηπεδούχοι σ' έναν αγώνα που διεξήχθη υπό βροχόπτωση και δυνατό αέρα προηγήθηκαν στο 18’ με τον  Καραγιάννη .
Στο 50’ και ενώ οι πατρινοί είχαν ανεβάσει στροφές αποχώρησε λόγο τραυματισμού ο Ντα Κόστα και έτσι μπήκε «φρένο» στο ρυθμό που είχαν οι Πατρινοί. 
Τα Χανιά έχασαν καλή ευκαιρία στο  59', με τον  Οικονομόπουλο να πραγματοποιεί σουτ από μακριά και ο Μπαλασάκης  κάνοντας εξαιρετική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 70΄ο  Καραγιάννης διαμόρφωσε το 2-0 όταν με πολύ ωραίο σουτ νίκησε  τον Μπαλασάκη σφραγίζοντας την νίκη των γηπεδούχων.
Στα τελευταία λεπτά, οι Πατρινοί πίεσαν ασφυκτικά.  Στο 84 σημαντική ευκαιρία για τη Παναχαϊκή να μειώσει σε 2-1. Ο Μπαλού, από κοντά πλασάρει αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ . Στο 90' ο  Ζλατκόφσκι με ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σικαλιά. Στις καθυστερήσεις ο  Πατινιώτης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζλατκόφσκι και μειώνει σε 2-1.

Ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός δήλωσε :
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να πω μπράβο στα παιδιά. Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Σε ένα τέτοιο ματς κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να σκοράρουμε γρηγορότερα και περισσότερα γκολ. Χάσαμε από ατομικά και αβίαστα λάθη. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας και πιστεύω εύκολα. Σίγουρα η ήττα μας στεναχωρεί, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε το ματς με τον Αχαρναϊκό. Δεν αξίζει τον κόπο να κλαίμε. Πρέπει να δώσουμε θάρρος στα νέα παιδιά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.”
ΔΕΙΤΕ γκολ κα φάσεις του αγώνα.

ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκοτοβός, Κοντέων, Μανωλάς, Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (86' Μαρτσάκης), Καραλής (46' Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός (81' Ευαγγέλου)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Χαρτσιάς (88'Χούσα), Άλμπι, Τσώνης, Ασίγκμπα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Ντα Κόστα (50' Ζλατκόφσκι), Στεργιάδης, Κωστούλας (68' Μασούρας), Πατινιώτης.

 Αποτελέσματα - 12η Αγωνιστική             

Απόλλων Σμύρνης - Επισκοπή    1 - 0       
Φωστήρας – Άλιμος 1 - 0             
ΑΕ Ερμιονίδας - Παναιγιάλειος 1 - 0       
Πανηλειακός - Ηρακλής Ψαχνών 0 - 3   
ΑΕΚ - Καλλιθέα 5 - 1       
ΑΟ Χανιά - Παναχαϊκή  2 - 1

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η επόμενη αγωνιστική (13η)
Νότιος όμιλος

Καλλιθέα-Πανηλειακός
Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός
Άλιμος-ΑΕΚ
Επισκοπή-Χανιά
Παναιγιάλειος-Φωστήρας
Απόλλων Σμύρνης-Ερμιονίδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ