.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

24 Αυγούστου 2010

Παρουσιάστηκε ο Λουτσι στην Παναχαϊκή.

 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ!

 Ο Λουτσιάνο υπέγραψε συμβόλαιο στην Παναχαϊκή για δυο χρόνια .

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Παναχαϊκής είναι σίγουρα αυτή του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ο οποίος παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα από τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής κ. Κουγια.
Με την μεταγραφή αυτή η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε το μπαμ!
Άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία , ανέβασε την ποιότητα της ομάδας την ψυχολογία των κοκκινόμαυρων ποδοσφαιριστών της  , ενώ φύσηξε και αέρας αισιοδοξίας στους πατρινούς φιλάθλους που περιμένουν  με αγωνία να δουν την ομάδα τους να κάνει το άλμα . 

ΚΟΥΓΙΑΣ:«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την ιστορία της Παναχαϊκής και είμαι ευτυχής που παρουσιάζω τον μεγαλύτερο παίκτη που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας μετά τον Κώστα Δαβουρλή.
 O Λουτσιάνο, θεωρώ πως μαζί με τον Τζόρτζεβιτς αποτελούν τους μεγαλύτερους ξένους που πέρασαν από Ελλάδα. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω για την ιστορία του.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ-:«Ευχαριστώ τον Θεό, που μου άνοιξε την πόρτα και υπέγραψα άλλο ένα συμβόλαιο στην καριέρα μου. Ευχαριστώ την οικογένεια της Παναχαϊκής και τους φίλους της, που από την πρώτη ημέρα που ακούστηκε το ενδιαφέρον, με τα μηνύματα τους μου έδειξαν την μεγάλη τους αγάπη. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα που είναι στην Γ_Εθνική, δεν τις αξίζει.

Το πιο σημαντικό, να ξαναγυρίσει στην Α_Εθνική. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να είμαι σε αυτούς που θα φέρουν ξανά την ομάδα στην Α_Εθνική. Μπορεί αν είμαι 38 ετών, αλλά δεν νιώθω τόσο, γι_αυτό και επιμένω να παίζω και δεν το λέω για τις εφημερίδες.

Καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν γήπεδο και να είμαι ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (!!!), όχι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. 

Να γεμίσει το γήπεδο με μαύρα και κόκκινα και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ