.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

26 Ιανουαρίου 2011

VIDEO - Χιλιάδες φίλαθλοι της Παναχαϊκής απάντησαν και απαίτησαν.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΧΑΣ" ΜΙΛΗΣΕ
Ο  ΓΙΓΑΝΤΑΣ  ΞΗΠΝΗΣΕ

Ο κόσμος της Παναχαϊκής έδωσε ηχηρότατο παρών στο 
συλλαλητήριο για την απελευθέρωση της Παναχαϊκής .




3.000  αγνοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής έντυσαν στα κοκκινόμαυρα σήμερα τους δρόμους της Πάτρας και έδωσαν βροντερή απάντηση στον μεγαλομέτοχο ο οποίος τους χαρακτηρίζει συνεχώς ως 20 πρεζόνια ,αναρχικούς και αντιεξουσιστες .
Σήμερα ο κοκκινόμαυρος απογοητευμένος λαός της Παναχαϊκής με κεντρικό σύνθημα   ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ  απαίτησε με την βροντερή φωνή του  την αλλαγή εδώ και τώρα του ιδιοκτησιακού τραμπούκικου και ανίκανου καθεστώτος .
Σήμερα  οι χιλιάδες  πατρινοί φίλαθλοι φώναξαν ότι  μπράβοι , τραμπούκοι και δικτάτορες  στην Πάτρα και στον αθλητισμό γενικότερα δεν Χαρίνε .
Η αξιοπρέπεια της ομάδας , των φιλάθλων της και ολόκληρης  της πόλης είναι πάνω από  εθνικές κατηγορίες .


Η οργή και η αγανάκτηση για την κατρακύλα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά της ομάδας  ανάγκασε τους χιλιάδες φιλάθλους της κυρίας να εκφράσουν στους δρόμους της Πάτρας την αγανάκτηση τους φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου  Αλέξη Κούγια  αλλά και του προπονητή κ. Φυντάνη.
 «Διέλυσες μια ομάδα, ένωσες μια πόλη», έγραφε το πρώτο πανό της πορείας και ακολουθούσαν τα λάβαρα της ομάδας με τον Ηρακλή να στεφανώνει την νίκη . Η διαμαρτυρία ήταν εντελώς ειρηνική χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό .  Η προσέλευση ήταν τεράστια και η μεγαλύτερη όλων των τελευταίων  ετών .


Νέοι  , ηλικιωμένοι  , παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  , μέλη της ερασιτεχνικής ,  φορείς της πόλης ,  δημοσιογράφοι  έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα  της βασίλισσας της Πελοποννήσου με την ελπίδα ένα καλύτερο αύριο για την αγαπημένη ομάδα της Πάτρας .
Όλοι τώρα είναι σε ετοιμότητα για το επόμενο και μεγαλύτερο  κάλεσμα  αν  δεν παρει το μηνιμα η διοικηση της ομαδας .

object width="480" height="384">
.










1 σχόλιο:

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ