.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

24 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ : Αποχωρήσεις- παραιτήσεις -διαμαρτυρίες -κατάθεση δελτίων

ΤΕΛΙΚΟ !! Τελικά αποχώρησε από την Παναχαϊκή ο Λουτσιάνο.
Η κατρακύλα συνεχίζεται στην ομάδα
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Παναχαϊκή .


Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής έκανε δεκτό το αίτημα του Λουτσιάνο να  λύσει το συμβόλαιο του με την Παναχαϊκή και ο λόγος σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ  που ο Λουτσιάνο ζήτησε να αποχωρήσει είναι τα όσα συνέβησαν εις βάρος των παικτών και του προέδρου της ΠΑΕ μετά τα παιχνίδια με τον Πλατανιά και τον Ασπρόπυργο.
Ο Λουτσιάνο θα λύσει το συμβόλαιο του αύριο το πρωί και θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 12 μ.μ. στην αίθουσα τύπου στο στάδιο της Αγυιάς.
Θυμίζουμε ότι  μετά το παιχνίδι στα Χανιά με τον Πλατανιά ο μεγαλομέτοχος  της Παναχαϊκής είχε ζητήσει να αποχωρήσει ο Λουτσιάνο χαρακτηρίζοντας τον ακριβοπληρωμένο τουρίστα  κάτι που όχι μόνο δεν έγινε αλλά ο Λουτσιάνο συμφώνησε με την ΠΑΕ να αναλάβει και την θέση βοηθού προπονητή.
-------------------------------------------------

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και στο διοικητικό τομέα αφού την παραίτηση τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ κατέθεσαν αλλά τέσσερα μέλη  ανεβάζοντας τον αριθμό των αποχωρήσεων  από την ΠΑΕ στις 6.  Η παραιτήσεις των μελών έγιναν με αφορμή την άσχημη αγωνιστική πορεία της ομάδας αλλά και τα τελευταία και καταδικαστέα από όλους τους φορείς της Πάτρας επεισόδια βίας μέσα και έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής .



----------------------------------------------------

Ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στον αγωνιστικό κομμάτι αφού και εκεί οι διαμαρτυρίες προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ  συνεχίζονται για πολλοστή φορά .

Μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε σε βάρος της Παναχαϊκής ο Σαλονικιός διαιτητής Αγγελάκης στον χθεσινό αγώνα στα Μέγαρα , ο πρόεδρος της Παναχαϊκής προχώρησε στην κατάθεση των  δελτίων  των ποδοσφαιριστών στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιος  μέχρι την οριστική απομάκρυνση του Γιώργου Γιαννόπουλου από την ΚΕΔ. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΠΑΕ  σε περίπτωση κατά την οποία ο κ. Πιλάβιος δεν απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο σκέφτεται την αποχώρηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα και την λύση και εκκαθάριση της εταιρίας.
 Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία γενική ενημέρωση συνέντευξη του μεγαλομετόχου προς  όλους τους φορείς της Πάτρας και σε δημοσιογράφους είχε αποφασιστεί  για το θέμα της διαιτησίας  , σύμφωνα πάλι με δελτίο τύπου της ΠΑΕ τα παρακάτω :
Δελτίο τύπουΑνακοινώθηκε: 2010-12-16 17:26:06
ΠΡΟΣ :ΚΕΔ  κ. Γιαννόπουλο Γεώργιο .
Όλοι εμείς που υπογράφουμε, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την συμπεριφορά του κ. Γεώργιου Γιαννόπουλου και της ΚΕΔ εις βάρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, της ιστορικής Παναχαϊκής και αποφασίσαμε για τελευταία φορά να αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, δηλώνοντας ότι την επόμενη φορά θα γίνει με δική μας πρωτοβουλία συγκέντρωση των φορέων της Πάτρας και θα απαιτήσουμε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιο Κούγια να αποσύρει την ποδοσφαιρική μας ομάδα από το πρωτάθλημα.  Κύριοι της ΚΕΔ σεβαστείτε ένα σύλλογο 120 ετών, ένα νομό 500.000 κατοίκων, μία πόλη 350.000 κατοίκων και μια υγιή ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς χρέη και 10.000 οπαδούς στο γήπεδο.
Οι υπογράφοντες : Δήμος Πατρέων ,Νομαρχία Αχαΐας ,ΕΠΣ Αχαΐας, Εμπορικός σύλλογος Πατρέων ,Επιμελητήριο Αχαΐας , Ερασιτεχνική Παναχαϊκή


-------------------------------------------------------

 Εξελίξεις υπάρχουν και στο μέτωπο που έχει ανοίξει η ΠΑΕ με τους φιλάθλους οι οποίοι έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φορείς της πόλης και όχι μόνο προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και να διαμαρτυρηθούν για την κατρακύλα της ομάδας και ταυτόχρονα να  απαιτήσουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ .
Οι σύλλογοι των κοκκινόμαυρων οπαδών ενωμένοι βρίσκονται σε εγρήγορση  και μέσα στα πολλά  έχουν αναρτήσει και πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης προκειμένου να κάνουν γνωστό σε όλους τους πατρινούς ότι η παρουσία τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο της  ιστορικής ομάδας τησ Πάτρας είναι απαραίτητη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ