.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

22 Ιανουαρίου 2011

Συλλαλητήριο για την απελευθέρωση της Παναχαϊκής

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
Κεντρικό σύνθημα :  ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

Πανπατραϊκό,  κοκκινόμαυρο  συλλαλητήριο διοργανώνουν ενωμένοι όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων Παναχαϊκής και όχι μόνο .

Το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη 26/1/11 ώρα 18:00 με αφετηρία την πλατεία τριών συμμάχων  και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα   θα συμμετέχουν  όλοι οι κοκκινόμαυροι φίλαθλοι , ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής , το διοικητικό συμβούλιο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής , ο εμπορικός σύλλογος , δημοσιογράφοι και όλοι οι φορείς της πόλης δήμος , νομαρχεία , πολιτευτές κ.λπ.
Υποχρέωση όλων είναι να είμαστε όλοι εκεί προκειμένου να βάλουμε τέλος στην κατρακύλα και την  μιζέρια που έχει περιέλθει η Παναχαϊκή μας .
Πρέπει  να καταλάβουν κάποιοι  ότι οι δυναμική της ομάδας δεν είναι ούτε οι 15 , ούτε οι 20 αλήτες - πρεζόνια που ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ  προσβάλλοντας μια ολόκληρη πόλη .
Θα  είμαστε όλοι εκεί δίνοντας βροντερό παρόν για να καταλάβουν κάποιοι  ότι εδώ δεν είναι η Πετρούπολη ούτε η Σαλαμίνα αλλά η Πάτρα .
Μετά και τα τελευταία γεγονότα τραμπουκισμού που διαδραματίστηκαν πρέπει να εκφράσουμε όλοι μαζί την  αγανάκτηση μας και να καταλάβουν όλοι ότι τέτοια φαινόμενα βίας και χουντικής συμπεριφοράς  είναι καταδικαστέα από όλους και δεν προσβάλουν μόνο τα 120 χρόνια ιστορίας της Παναχαϊκής αλλά  ολόκληρη την πόλη μας και τον αθλητισμό γενικότερα .
Πρέπει να καταλάβει  ότι μπορεί αυτός να είναι από την Πετρούπολη όπως λέει συνέχεια αλλά εδώ είναι Πάτρα .

Η κατρακύλα της ομάδας συνεχίζεται για 5η χρονιά  και η υπομονή όλων μετά και τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας  έχει τελειώσει .
 Με τα λεγόμενα του προέδρου πέρσι ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα όπου η άνοδος θα ήταν περίπατος .  Φέτος με τα λεγόμενα του προέδρου  η ομάδα μας έχει  κάνει την καλύτερη προετοιμασία και διαθέτει το καλύτερο ράστερ της κατηγορίας . Μια προετοιμασία όμως και ένα ράστερ που μέχρι τώρα είναι απογοητευτικό  και που κάνει προσπάθεια με νύχια και με δόντια να πάρει ένα βαθμό  μέσα στην πάτρα από τον Ασπρόπυργο τον Πανηλειακό την Κόρινθο την Αγ. Παρασκευή και εκτός έδρας από την κερατέα τον πλατανιά  τα ψαχνά κ.λπ. Τέτοιες εμφανίσεις  στην  Γ’ εθνική είναι προσβλητικές  για την Παναχαϊκή 1891 και τους οπαδούς της .
 Η Παναχαϊκή είναι υπόθεση όλης της Πάτρας.
 Η κοινωνία της Πάτρας  μετά και την τελευταία και καταδικαστέα από όλους τους φορείς της πόλης ( ακόμα και από τον μητροπολίτη Πατρών ) προσβλητική συμπεριφορά προς  φιλάθλους και  δημοσιογράφους    απαιτεί πλέον αλλαγή εδώ και τώρα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος .
Κανένας πρόεδρος δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει να κατηγορεί να τρομοκρατεί  να συκοφαντεί πρόσωπα και θεσμούς σε  μια ολόκληρη πόλη  και ταυτόχρονα να διασύρει το όνομα της ιστορικής Παναχαϊκής 1891 .
Δεν έχουμε ανάγκη από έναν πρόεδρο που αντί να εκδώσει  ένα δελτίο τύπου δίνοντας επίσημα εξηγήσεις για τα τελευταία γεγονότα , εκδίδει δελτίο τύπου ειρωνικού περιεχομένου προς  όλους τους παναχαικιωτες προσβάλλοντας την νοημοσύνη τους .

Όλοι  θα είναι εκεί για την απελευθέρωση της Παναχαϊκής από τον μεγαλομέτοχο  ελπίζοντας όπως πάντα σε ένα καλύτερο αύριο για την ιστορική ομάδα της Πάτρας .
Τραμπούκοι και φουσκωτοί στην  Πάτρα  δεν χωράνε  .
Η κοινωνία της  Πάτρας και η Παναχαϊκή έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα συνέπεια  και σεβασμό στο όνομα της Παναχαϊκής στους φιλάθλους της και στην πόλη μας .
Η αξιοπρέπεια της ομάδας μας είναι πάνω απ’όλα ανεξαρτήτου κατηγορίας 


ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ = ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ = ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΙΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ .



Παρακατω η ανακοίνωση όλων των συνδέσμων  φιλάθλων Παναχαϊκής .

«1891-2011…
 
120 χρόνια ένδοξης ιστορίας, όλοι περιμέναμε να τα γιορτάσουμε με φιέστες και πυροτεχνήματα, κάποιοι όμως που δεν είναι άγνωστοι αποφάσισαν να τα γιορτάσουμε με μπραβιλίκια, ξύλο και δακρυγόνα.
 
Αρχικά, όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης 19/1/2011 στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, τα γεγονότα έχουν ως εξής:
 
Όπως είναι γνωστό η στάση των οργανωμένων οπαδών από την αρχή της σεζόν ήταν και είναι η ΑΠΟΧΗ, μη θέλοντας να συμμετάσχουμε στο θέατρο του παραλόγου που έχει οδηγήσει την ομάδα μας στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της.
 
Μετά όμως από την ντροπιαστική ήττα από τον Πλατανιά Χανίων αποφασίσαμε να παρέμβουμε στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, δείχνοντας ξεκάθαρα την θέση μας η οποία είναι η άμεση αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
 
Μετά το τέλος του αγώνα και τα όσα τραγελαφικά έγιναν στην συνέντευξη τύπου με τον προπηλακισμό δημοσιογράφου, τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς κατά των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι εκείνη την στιγμή διαμαρτύρονταν εκτός του γηπέδου, ο "άγνωστος πολιτισμένος" μικροκαμωμένος τύπος, μαζί με "μεγαλόσωμους" οπαδούς του, επιτέθηκαν στο φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, διδάσκοντας τον "πολιτισμό" που είχε υποσχεθεί. Ο "απολίτιστος" φίλαθλος κόσμος όμως απάντησε ανάλογα.
 
Τα "μαθήματα πολιτισμού" όμως δεν σταμάτησαν εκεί, συνεχίστηκαν στο καφενείο του οπαδού Α. Τσουκαλά. Φουσκωτοί με υποκινητή τον μεγαλομέτοχο, εισέβαλλαν στο καφενείο απειλώντας τους θαμώνες και ενήργησαν εγκληματικά εναντίον του Α. Τσουκαλά με χτυπήματα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
 
Για όλα τα παραπάνω:
 
* Καταδικάζουμε τη στάση της αστυνομίας η οποία κατά την διάρκεια των επεισοδίων έξω από την θύρα 2 του γηπέδου ενήργησε εις βάρος των φιλάθλων παρέχοντας κάλυψη στο μεγαλομέτοχο και τους ακολούθους του, δρώντας κάτω από τις εντολές του "προπονητή"
 
* Καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια στο καφενείο του Α. Τσουκαλά, καθώς και την κατά το νόμο, μη αυτεπάγγελτη δίωξη των υπαίτιων της επίθεσης.
 
* Καταδικάζουμε την "αστεία" μηνυτήρια αναφορά του υποδιοικητή του Α' αστυνομικού τμήματος για εξύβριση κατά την διάρκεια των επεισοδίων εναντίον του μεγαλομετόχου, ενώ μπροστά του διαδραματίστηκαν αυτώφορες εγκληματικές ενέργειες.
 
* Καταδικάζουμε μερίδα δημοσιογράφων για διαστρέβλωση της αλήθειας των γεγονότων που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου και στο καφενείο του Α. Τσουκαλά.
Τα όσα προαναφέρθηκαν στηρίζονται τόσο σε βίντεο, δημοσιεύματα, μηνυτήριες αναφορές και προσωπικές μαρτυρίες.
 
* Καταδικάζουμε επίσης την προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία, μπουτίκ και καφετέριας του γηπέδου, που έγιναν από τους ίδιους "άγνωστους".
 
* Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του μεγαλομετόχου, του προπονητή και του γεν. αρχηγού γιατί είναι ανεπιθύμητοι στη πόλη μας.
 
* Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε.
 
* Απαιτούμε την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση των τοπικών φορέων της πόλης για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του μεγαλομετόχου και των συνοδών του προς το πατρινό λαό.
 
Καλούμε τους φίλους της ομάδας και τον πατρινό λαό να στηρίξουν την προσπάθεια μας για αποκατάσταση του ονόματος, της ιστορίας και της αξιοπρέπειας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και να παρευρεθούν στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/01/2011 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων που συνδιοργανώνουν: Αχαιοί-3, Najajo Antifa, Nortenos Patras, Ερασιτεχνική Παναχαϊκή & Παλαίμαχοι ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
 
Αλληλεγγύη στον οπαδό Α. Τσουκαλά.
 
Λευτεριά στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ, 120 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
 
ΑΧΑΙΟΙ-3, NAVAJO ANTIFA, NORTENOS PATRAS»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ