.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

05 Μαρτίου 2011

Χτύπησε στο ψαχνό η Παναχαϊκή

Παναχαϊκή – Ηρακλής ψαχνών 3-1
Μεγάλη νίκη για την Παναχαϊκή 3-1 τα Ψαχνά

Ομάδα  με ουσία σήμερα  η Παναχαϊκή  έδειξε από την αρχή  ότι  ήξερε τι ήθελε  μέσα στο γήπεδο.
  Η  σκληροτράχηλη ομάδα του  Ηρακλή ψαχνών  έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία  στις  υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα  και ίσως να έπαιρνε κάτι καλύτερο από την Πάτρα αν  την βοηθούσε λίγο η θεά τύχη .
Οι 1.000 περίπου θεατές παρακολούθησαν έναν   ωραίο  αγώνα όπου και οι δυο ομάδες αποφεύγοντας  τις σκοπιμότητες  έπαιξαν ένα ανοικτό ποδόσφαιρο με τις φάσεις να  γίνονται  σχεδόν εναλλάξ και στις δυο εστίες .
Τυχερή στάθηκε η Παναχαϊκή στην επίτευξη του πρώτου γκολ στο 33’ όταν  ο Δαμιανίδης  έκανε σέντρα και η μπάλα  κόντραρε  στο σώμα του Ρεπετσά  κάνοντας το 1-0 με  αυτογκόλ .
Στο 41’ ο Ατματζίδης  σε κενό τέρμα  έγραψε το 2-0.
Η ομάδα της Βοιωτίας μείωσε  στο 60’  όταν ο  Φαρουκ Αμπου Ελ Ελά με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 67΄η κοκκινόμαυροι στάθηκαν άτυχοι αφού η μπάλα χτύπησε στο  δοκάρι μετά από σουτ του Ατματζίδη.
Το  τελικό 3-1 διαμόρφωσε για τη Παναχαϊκή στο 82’ ο Δελαπόρτας  όταν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μιχελή  και του αμυντικού Ρεπετσά .
Η Παναχαϊκή με την σημερινή της νίκη  μείωσε την διαφορά από την κορυφή και τα βλέμματα τώρα στρέφονται στις  δυο επόμενες δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Κόρινθο και Ρόδο .

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χάχαλης, Δαμιανίδης, Ντίνας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Φούφουλας (83' Κωνσταντινίδης), Κοκλιώτης, Ουρτάδο (77' Λουμπαρδέας), Ατματζίδης, Κυβελίδης (61' Δελαπόρτας), Κοιλιάρας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής, Καλιμάνης, Ρεπετσάς, Αργυρός (71' Βαλαβάνης), Ζουλιώτης, Σέγκος, Ντελέκος (83' Παπαδόπουλος), Μάτσος, Βαγγέλη, Βλαχόπουλος (72' Ανέστης), Φαρουκ.

Αύριο οι αγώνες :
Βύζας Μεγάρων – Ασπρόπυργος
ΠΑΟ Ρουφ – Αίας Σαλαμίνας
Α.Ο. Χανιά – Ολυμπιακός Χερσονήσου
Πανηλειακός – Απόλλων Σμύρνης

Δευτέρα 07/03 (15:00)
Ρόδος - Κόρινθος

Οι αγώνες Κεραυνός Κερατέας- Πλατανιάς Χανίων και Αγία Παρασκευή-Παναιγιάλειος, δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή του ΤΑΠ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και της ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ