.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

21 Σεπτεμβρίου 2011

Χαράτσι και στα εισιτήρια της Παναχαϊκής .

 Ήταν στραβό το κλίμα .. τώρα ήρθε και το χαράτσι! των εισιτηρίων.

Τις τιμές των εισιτηρίων ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή οι οποίες σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι .... τσουχτερές .
 Την ώρα που όλοι οι Έλληνες πολίτες  προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα  λόγο της γενικότερης τραγικής οικονομικής κατάστασης που περνά ο τόπος μας η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε σήμερα «χαράτσι» στις τιμές  των εισιτηρίων  για τους εντός έδρας αγώνες  της Παναχαϊκής  . Και δεν αναφέρομαι στα διαρκείας τα οποία από ανέκαθεν τα προτιμούσαν οι έχοντες , αλλά κυρίως στα απλά εισιτήρια των  ασθενέστερων οικονομικά φιλάθλων της Παναχαϊκής οι οποίοι αποτελούν  τον κύριο όγκο των φιλάθλων στο γήπεδο.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν σκέφτηκε  ούτε τους μικρούς φίλους της ομάδας μας τους οποίους με δυσκολία θα τους  φέρνουν οι γονείς στο γήπεδο προκειμένου να ενταχτούν και αυτοί στο φίλαθλο πνεύμα της Παναχαϊκής .
Μεγάλη  δυσαρέσκεια επικρατεί ανάμεσα στους πατρινούς  φιλάθλους  για τις νέες τιμές των εισιτηρίων  και αρκετοί δηλώνουν από τώρα ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες της Παναχαϊκής .
Κύριοι της ΠΑΕ αυτές τις ημέρες ο τόπος μας και γενικότερα ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά από τα διάφορα χαράτσια που του επιβάλουν όλοι οι αστέρες της πολιτικής  μας σκηνής . Πολλοί θα είναι αυτοί που όσο και να θέλουν  να βρίσκονται στο γήπεδο τελικά δεν θα μπορέσουν  .
Ξανασκεφτείτε το ..  για την Παναχαϊκή 

 Η δύναμη της Παναχαϊκής είναι ο κόσμος της και κανένας άλλος

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για την παρακολούθηση των αγώνων στο πρωτάθλημα της Football League για την περίοδο 2011-2012θα είναι οι εξής:
Εισιτήρια VIP, δηλαδή εξασφάλιση θέσεως στις δερμάτινες πολυθρόνες 40 ευρώ.
Εισιτήρια επισήμων , δηλαδή εισιτήρια στο κέντρο του γηπέδου στην θύρα 2, όπου ο χώρος διαχωρίζεται από τα πλαστικά, 20 ευρώ.
Εισιτήρια αριστερά και δεξιά στον χώρο των επισήμων, θύρες 1 και 3, 15 ευρώ.
Εισιτήρια στο χώρο της Σκεπαστής (Α,Β, Γ ) 15 ευρώ
Εισιτήρια θύρες 4,5,6 (Πέταλο ) 10 ευρώ.
2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2011-2012 και οι τιμές τους είναι οι κάτωθι :
Εισιτήρια VIP, δηλαδή εξασφάλιση θέσεως στις δερμάτινες πολυθρόνες 600 ευρώ.
Εισιτήρια επισήμων , δηλαδή εισιτήρια στο κέντρο του γηπέδου στην θύρα 2, όπου ο χώρος διαχωρίζεται από τα πλαστικά, 250 ευρώ.
Εισιτήρια για τις θύρες 1,3 και σκεπαστή 200 ευρώ.
Στην σκεπαστή θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας οικογενειακά, γονέας και ένα παιδί 220 ευρώ, γονέας και δύο παιδιά 260 ευρώ και θα πρέπει να προσκομίζεται το πιστοποιητικό της οικογενειακής καταστάσεως για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας.
Εισιτήρια διαρκείας γυναικών για τις θύρες 1,3, σκεπαστή : 150 ευρώ. Εισιτήρια για παιδιά μέχρι 18 ετών (εκτός VIP) 100 ευρώ.
Οι κάτοχοι των VIP (600 ευρώ) θα έχουν δωρεάν φιλοξενία στην αίθουσα τρόπαιων και υποδοχής που θα δημιουργηθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος κάτω από τις θέσεις των επισήμων.
Στον χώρο αυτό θα μπορούν να συχνάζουν αλλά θα πληρώνουν για τα προϊόντα που θα αγοράζουν και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των 250 ευρώ .
3)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα περιμένει και αυτή την εβδομάδα την οριστική απάντηση της εταιρίας Metricone για τον χρόνο της παραδόσεως των θυρών ηλεκτρονικού ελέγχου για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο.
Κατόπιν των ως άνω ανακοινώσεων γίνεται γνωστό σε όλους ότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο πλέον σε κανέναν χωρίς εισιτήριο το οποίο πιθανότατα θα είναι ηλεκτρονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ