.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

27 Νοεμβρίου 2011

ΦΩΤΟ - Παναχαϊκή – Καλλιθέα 2-1


Η Παναχαϊκή ανέβηκε στις ράγες  της  Βαθμολογίας .
Η Παναχαϊκή έδειξε το καλό της πρόσωπο
Σημαντική νίκη σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος κατάφερε να κάνει η Παναχαϊκή  .

Παραίτηση Φυντάνη μετά από την  ένταση ανάμεσα στον προπονητή της Παναχαϊκής και φιλάθλους.
Η Παναχαϊκή παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και με ποδοσφαιριστές  που έπαιζαν με ένα και μοναδικό στόχο  κατάφερε και κέρδισε την Καλλιθέα και να σβήσει την ποινή των -5 βαθμών .
Η πατρινή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν στο 30 η Καλλιθέα με τον Κατσίκη έκανε το 0-1 όμως οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη κατάφεραν  να ανατρέψουν το σκορ στο Β’ μέρος  . Τα γκολ για την Παναχαϊκή  στο 50’ ο Φούφουλας και στο Φουρτάδο στο  54’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ σε 2-1.
Μετά από αυτήν την σημαντική νίκη η Παναχαϊκή έχει 1 βαθμό στον φετινό πρωτάθλημα και ακολουθεί  το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής  όπου η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την Λάρισα εκτός έδρας .
Διαιτητής Λιαχούδης
Κίτρινες κάρτες  Χλωρός, Δαμιανίδης-Κατσίκης, Ντακόλ, Καλτσάς.
Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο  . 1.000 θεατές περίπου βρεθήκαν στο γήπεδο της αγυιάς .

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Ανδρούτσος, Λαμπρόπουλος (42΄λ. τρ. Δαμιανίδης), Ιωάννου, Κοιλιάρας, Ντίνας, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Μενδρινό(83΄Πακάλτσης), Ουρτάδο, Ατματζίδης, Φουρτάδο (65΄Χλωρός).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Τακίδης, Ηρακλής (58΄Ρουσάκης), Ντακόλ, Κατσίκης, Πλατέλλας (65΄Μαρουκάκης), Αρβανίτης, Σταύρου (73΄Βιδάλης), Καλτσάς, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Μιχαλόπουλος.

Πάντως από τον αγώνα δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα όταν στο τέλος του αγώνα μερίδα φιλάθλων επιτέθηκαν φραστικά στον Ηλία Φυντάνη με τον προπονητή της Παναχαϊκής να απαντά και αυτός με την σειρά του και να συμμετέχει στον έντονο διάλογο.
Ο Ηλίας Φυντάνης δεν παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου και οι πληροφορίες λένε ότι ο προπονητής της Παναχαϊκής έχει δηλώσει την παραίτηση του από τον κοκκινόμαυρο πάγκο και η διοίκηση της ομάδας καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον μεταπείσει για την απόφαση του.


Στην συνέντευξη τύπου, ο βοηθός του προπονητή  Βαγγέλης Καράτσης  εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο ο κ. Φυντάνης δηλώνοντας σχετικά :
Ο  Ηλίας Φυντάνης υπέβαλλε την παραίτηση του και δεν βρίσκεται εδώ.

Όλοι θέλουμε να αλλάξει απόφαση και όλοι παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση θα προσπαθήσουμε να μην επιμείνει στην παραίτησή του.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τους 5 αλήτες, γιατί δεν είναι παραπάνω και τις συμπεριφορά τους, όταν μπροστά μας έχουμε έναν γολγοθά και όλα αυτά συμβαίνουν στην έδρα μας.
 
Στο ιδιο μηκος κυματος και οι δηλωσεις του Κωστα Μενδρινός ο οποιος αναφέρθηκε στη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών, οι οποίοι οδήγησαν τον Φυντάνη στην παραίτηση.
 Χαρακτηριστικά Κωστας Μενδρινός δήλωσε:
«Παίξαμε ουσιαστικό ποδόσφαιρο, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά η τύχη δεν μας χαμογέλασε. Σε αντίθεση με την Καλλιθέα στην μοναδική φάση που δημιούργησε κατάφερε να πετύχει γκολ και μείνουμε πίσω στο σκορ. Είναι κρίμα όλα αυτά που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί αυτός ο προπονητής έχει αλλάξει πρόσωπο στην ομάδα, έχει γυρίσει σελίδα η ομάδα, κυρίως ψυχικά και συναισθηματικά, έχει βγάλει έναν άλλο εαυτό στους ποδοσφαιριστές.

Έχουμε γίνει οικογένεια. Δεν γίνεται 5-6 άτομα να βρίζουν το προπονητή στην προσπάθεια που κάνει ενώ είμαστε πίσω στο σκορ για να γυρίσει το ματς και να ακούει όλους αυτούς να τον βρίζουν αισχρά για σπίτια και οικογένεια.

Είναι άνθρωπος και αυτός και ξεσπάει… Αντιδρά έτσι γιατί είναι αυθόρμητος άνθρωπος και ό,τι έχει το δείχνει. Εμείς θέλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και έχουμε γίνει όλοι οικογένεια και πρέπει αυτό να το καταλάβετε, θέλουμε να συνεχίζουμε και να φέρουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει, για ένα καλύτερο μέλλον στο οποίο θέλουμε περισσότερους συμπαραστάτες και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να αλλάξει απόφαση.




ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ  dete.gr 
και απο thebest.gr


1 σχόλιο:

  1. εσεισ που βρυζατε τον προπονητη εισαστε δεκα μαλακεσ και κανετε κακο στην ομαδα δεν το εχετε καταλαβει ευτιχοσ που υπαρχουν και φοτο σασ δηλαδη τη θελουν να χασει η ομαδα ,.... τα σχολοια δικασασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ