.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

09 Νοεμβρίου 2011

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι και πάλι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής

Οριστικά και αμετάκλητα ο κ. Κούγιας επέλεξε να επιστρέψει και πάλι στον πάγκο της Παναχαϊκής ο Ηλίας Φυντάνης .


Σύμφωνα με αυτά που είπε ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη τύπου καθοριστικό λόγο για την επιλογή του  αυτή έπαιξε η επιθυμία των ποδοσφαιριστών  της Παναχαϊκής  οι οποίοι  πρότειναν  στον κ. Κούγια  τον Ηλία Φυντάνη  για προπονητή τους .
Ο κ. Φυντάνης θα βρεθεί  στην Πάτρα αύριο Πέμπτη όπου θα ξεκινήσει απευθείας την προετοιμασία της ομάδας για τον δύσκολο επόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό στην Πάτρα .

O κ. Κούγιας στην συνέντευξη τύπου έκανε έκλυση προς τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα  και ζήτησε συγγνώμη από τους οργανωμένους  για κάποιους χαρακτηρισμούς που τους έχει χρησιμοποιήσει για αυτούς  λέγοντας ότι κανείς δεν περισσεύει από την Παναχαϊκή .
Ο μεγαλομέτοχος είπε ότι έχουμε να δώσουμε στην συνέχεια  32 πολέμους με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά οι μάχες αυτές θα δοθούν με αξιοπρέπεια.
Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν θα πουλήσει την Παναχαϊκή διότι πλέον αισθάνεται οπαδός αυτής  λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι : Η Παναχαϊκή είναι κομμάτι της ζωής μου….
Ο Κούγιας όπως κατέστησε σαφές ο ίδιος ...  δεν θα υπάρξει γενικός αρχηγός στην ομάδα και θα κάθεται ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας .

2 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στον κουγια για την επιλογη του φυντανη!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι μεγαλος και εμπειρος προπονητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο ο φυντανης θα μπορεσει να τους κανει ολους να το βουλωσουν και να ανεβασει την παναχαικη στην α εθνικη κατηγορια και αν πανε να γ.....?η δημοσιογραφοι που του πανε κοντρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ