.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

12 Νοεμβρίου 2011

"Ντοπαρισμένη" και έτοιμη ειναι η Παναχαϊκή

Ντοπαρισμένοι με Πληρωμές και  με ντόπες Φυντάνη  είναι οι παίκτες  της Παναχαϊκής 
Ντοπαρισμένοι θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στον αγώνα της  3ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.

Το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τους κοκκινόμαυρους αφού πάση θυσία η Παναχαϊκή πρέπει να κερδίσει τον αγώνα για να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος των προηγούμενον δυο αγνωστικών
 Η Παναχαϊκή  έχει  ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον ποιο άσχημο τρόπο αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει βαθμό στο νέο πρωτάθλημα και συνεπώς  δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο  σκέψης για άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό όλων εκτός από την νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πληρώθηκαν  και θα αγωνιστούν με γεμάτες τσέπες  αφού όπως  είχε δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας  την Παρασκευή θα έμπαιναν στους  λογαριασμούς  των παικτών   χρήματα .
Ο κ. Κούγιας  είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι όλα τα λεφτά θα πηγαίνουν σε αυτούς αν καταφέρουν να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο  και ότι αν κερδίζουν θα βγουν κερδισμένοι και αυτοί. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά θέλει ο καθένας τους να κάνει σε κάθε αγώνα τουλάχιστον πέντε τάκλιν . 

Εκτός από τις ντόπες του προέδρου  τους  παίκτες  ντοπάρισε και ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης  ο οποίος άλλωστε έχει αποκτήσει και την αναλογεί φήμη για αυτό.
Ο Κ. Φυντάνης  στην πρώτη του προπόνηση είπε στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής : «Ζητώ  από εσάς δυναμισμό και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά  , Όποιος δεν ματώνει δεν θα παίζει , θα πρεσάρετε παντού και σε όλους τους χρόνους κάνοντας τον αντίπαλο να μην μπορεί να πάρει ανάσα , Η παρουσία μου και μόνο εδώ σημαίνει πειθαρχία , και τα αποδυτήρια θα είναι ανοικτα μόνο για μας και για κανέναν άλλον . Είστε καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και η εικόνα που έχετε δείξει έως τώρα δεν δικαιολογείται. Είμαι βέβαιος ότι με δουλειά θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»

Το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει προπόνηση την Κυριακή αλλά υπάρχει και η σκέψη να υπάρξει και ένα μικρό ζέσταμα της ομάδας το πρωί της δευτέρας προκειμένου οι παίκτες να είναι όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι .

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ουρτάδο για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στην Βέροια . Ο παίκτης θα είναι ετοιμοπόλεμος στον επόμενο αγώνα ( 4η αγων.) με τον Πιερικό στην Κατερίνη  αφού θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Πανθρακικό την δευτέρα στην πάτρα .

Στην διάθεση των  φιλάθλων είναι από την Παρασκευή τα 6.500 εισιτήρια του αγώνα Παναχαϊκή – Πανθρακικός . Η διάθεση των εισιτηρίων  έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή και θα συνεχιστεί  Κυριακή  και Δευτέρα ενώ  στην ΠΑΕ ελπίζουν και πιστεύουν ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών  και θα υποστηρίξει από κοντά την ομάδα στον δύσκολο  αυτόν αγώνα   .  Για τους φιλάθλους υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ στις θύρες 1-3 και σκεπαστή και 20ευρο για την θύρα 2 ( επίσημα)

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώθηκε ότι το επόμενο Σάββατο 19/11 θα γίνει τελικά  ο αγώνας Πιερικός – Παναχαϊκή στην Κατερίνη . Ο αγώνας θα καλυφτεί τηλεοπτικά  με πιθανή ώρα έναρξης 17:οο.  Η Παναχαϊκή μετά την Κατερίνη θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Κρανούλα για τον αγώνα κυπέλλου  23/11.

Αναχώρησε για Πάτρα με προβλήματα  ο Πανθρακικός.
Μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου η ομάδα του Πανθρακικού αναχώρησε για την Πάτρα
 Προβλήματα της τελευταίας στιγμής υπήρξαν όμως  για την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικου.καθώς οι Κουτσόπουλος και Ουέλιγκτον δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στην προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπαλού που μπορεί να μην νιώθει ενοχλήσεις αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις.
Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σικαλιάς, Ταίρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Λιαπάκης, Μουνάφο, Μοσχάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Πόνσε, Σουλτανίδης, Σίμωσης και Κοντογουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ