.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

16 Νοεμβρίου 2011

Νέα ήθη και έθιμα στα εντός της Παναχαϊκής

Με εισαγγελέα τα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή στην οποία αναφέρονται  τα μέτρα που πρόκειται να λάβει  η ΠΑΕ και ο πρόεδρος της προκειμένου να μην επαναληφτούν  και πάλι θλιβερά γεγονότα  στις κερκίδες του γηπέδου της Παναχαϊκής  σαν αυτά που διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε φιλάθλους  της ομάδας  στον αγώνα της δευτέρας με τον Πανθρακικό.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα  ενημερώσει επίσης τον Εισαγγελέα Εφετών  και θα καταθέσει τα στοιχεία τα οποία γνωρίζει ώστε εφόσον διαπιστωθούν αδικήματα να οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι:  Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης θα μηνύσουν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον Κυριάκο Θωμαίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή
1.Η Π.Α.Ε. Παναχαική, η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους χιλιάδες υγιείς οπαδούς μας τόσο για τον τρόπο που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα όσο και για τον τρόπο
που αντιμετώπισαν την οργανωμένη αλητεία απαιτώντας δια βοής την έξοδο των κακοποιών και τοξικομανών που κρύβονται πίσω από κουκούλες, από το γήπεδο.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να διακινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα και η σωστή αγωγή παππούδων, γονέων και παιδιών από αυτά τα 30 κακοποιά στοιχεία και ότι θα κάνει τα πάντα σε συνεργασία με τις νόμιμες αρχές μα μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο.
Η ΠΑΕ Παναχαική συγκεντρώνει μαρτυρίες παππούδων, γονέων και παιδιών που έπεσαν θύματα των αλητών και τοξικομανών που άνευ λόγου τους επιτέθηκαν, ώστε να τις χρησιμοποιήσει στις ενέργειες που θα κάνει ενώπιον του Εισαγγελέως Εφετών Πατρών και ενώπιον της Αστυνομικής διεύθυνσης Πατρών ώστε οι δράστες να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και να μην τους επιτραπεί η είσοδος ξανά στο γήπεδο.
Η ΠΑΕ Παναχαική θα φροντίσει ώστε στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την Καλλιθέα ο χώρος όπου συνήθως συγκεντρώνονται αυτά τα κακοποιά στοιχεία και οι τοξικομανείς που επιτέθηκαν στις οικογένειες των οπαδών να βιντεοσκοπείται συνεχώς αλλά και να αστυνομεύετε συνεχώς, τόσο από ιδιωτικούς αστυνομικούς όσο και από εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ΠΑΕ Παναχαική θα ζητήσει από την Εισαγγελία Εφετών Πατρών σε όλους τους αγώνες να παρίστανται Εισαγγελέας υπηρεσίας ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής παρακολούθηση των αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους αλλά και να συλλαμβάνονται αμέσως οι δράστες και οι υποκινητές και να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ενημερώσει τον Εισαγγελέα Εφετών για τη σχέση δυο νεαρών γυναικών δημοσιογράφων των μέσων μαζικής ενημέρωσης των Πατρών με τα ηγετικά στελέχη των κακοποιών και τοξικομανών μεταξύ των οποίων και κάποιος Λέκκας ώστε να διαπιστωθεί αν οι υβριστικές καταχωρήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο συνιστούν την διάπραξη του ιδιωνύμου ποινικού αδικήματος της προκλήσεως επεισοδίων στα γήπεδα ώστε εφόσον διαπιστωθούν αδικήματα να οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης.
2.Η ΠΑΕ Παναχαική και ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης θα μηνύσουν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον Κυριάκο Θωμαίδη παρουσιαστή της εκπομπής "ΔΙΚΗ" και τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού PATRA TV για την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση, αφού τον πανηγυρισμό του Ηλία Φυντανη προς τους συνεχώς επευφημώντες αυτόν οπαδούς της Παναχαϊκής που βρισκόντουσαν πίσω από τον πάγκο των αναπληρωματικών της ομάδας το παρουσίασαν ως δήθεν εξυβριστική ενέργεια εις βάρος των οπαδών προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ δεν ήρθαν στο γήπεδο ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα το τι πράγματι έκανε ο Ηλίας Φυντανης την στιγμή του πανηγυρισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ