.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

21 Νοεμβρίου 2011

Ο βίος και η πολιτεία του Αλντίν Χατζί


Αλντίν Χατζί, Αλβανός, 17/6/1975
55 εμφανίσεις και 2 γκολ με την φανέλα της Παναχαικής 1996/1998

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΑΠΟ:balleto.gr
Ο Αλβανός αριστερός μπακ αγωνίστηκε πολλά χρόνια στο πρωτάθλημά μας, αφήνοντας το στίγμα του και κερδίζοντας θέση βασικού σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πραγματοποίησε «μεστές» σεζόν (με πολλές συμμετοχές) σε όλους τους ελληνικούς συλλόγους τη φανέλα των οποίων φόρεσε!!! Με καλή αντίληψη, γρήγορος, με σωστές αντιδράσεις, προωθούνταν όποτε χρειαζόταν, και κατάφερε να ξεχωρίσει!
 
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στα 35 του χρόνια πλέον, ο Χατζί (επέστρεψε στη χώρα μας από την Κύπρο όπου βρισκόταν και) εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Βοηθώντας τα μέγιστα τους «Πόντιους» να πραγματοποιήσουν εξαιρετική (αήττητη!) πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (σ.σ. μετέχουν στο Β’ όμιλο), και να βρίσκονται τώρα… μια ανάσα από την επιστροφή τους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα!!!

Το «κουβάρι» της καριέρας του διεθνούς Αλβανού αμυντικού άρχισε να ξετυλίγεται το 1994. Όταν εκείνος πρωτόπαιξε στη Λουφτετάρι της γενέτειράς του (Αργυροκάστρου). Δύο χρόνια έμεινε στο σύλλογο, και κατόπιν ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Παναχαϊκής, που τότε μετείχε στην Α’ Εθνική. Η θητεία του στους Πατρινούς ήταν διετής, και κατά τη διάρκειά της ο ίδιος πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής: 55 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κατέγραψε με τη φανέλα της ομάδας, σημειώνοντας και δύο γκολ!!!

Κατόπιν, το 1998 αποφασίζει να αγωνιστεί στη Βουλγαρία: υπογράφει στη Λίτεξ Λόβετς. Μαζί της αγωνίζεται δύο σεζόν, κερδίζει το πρωτάθλημα το 1999, είναι και πάλι στις βασικές επιλογές (πήρε εξάλλου μέρος σε 47 ματς, και πέτυχε 9 γκολ), και το 2000 επιστρέφει στην Ελλάδα, τούτη τη φορά για χάρη του Ηρακλή. Τρία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του «Γηραιού» ο ικανός μπακ (60 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), αποσπώντας και εκεί θετικά σχόλια για την απόδοσή του.

Ακολούθως, γύρισε στη Βουλγαρία και εντάχθηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για μια μόνο σεζόν (19 συμμ.). Επόμενοι σταθμοί του, ο Απόλλων Καλαμαριάς (2004/05, 24 συμμ.) και η κυπριακή Ανόρθωση (2005/06, 16 αγώνες), προτού το 2006 γίνει κάτοικος… Ηρακλείου: υπογράφει στον Εργοτέλη, που τότε μόλις είχε προβιβαστεί στην Α’ Εθνική. Συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των Κρητικών να παραμείνουν στην κατηγορία – κάτι που εν τέλει κατάφεραν (τερμάτισαν 9οι). Ο Χατζί έλαβε μέρος σε 23 αγώνες τους εκείνη τη χρονιά, σκοράροντας και 3 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2007, όμως, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους». Αντιθέτως ξαναγυρίζει στην Κύπρο και γίνεται μέλος του ΑΠΟΕΛ. Κατά τη διάρκεια της τριετούς παραμονής του στους «γαλαζοκίτρινους», ο Αλβανός στέφεται πρωταθλητής (2009) και Κυπελλούχος Κύπρου (2008)! Μάλιστα, τού δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί τους στο Τσάμπιονς Λιγκ την περυσινή σεζόν (σ.σ. 2009/10), όταν ο σύλλογος της Λευκωσίας (αποκλείοντας την Κοπεγχάγη στα προκριματικά) αντιμετώπισε στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης τις Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, και Πόρτο!!!

Και, το καλοκαίρι του 2010, ο αριστεροπόδαρος άσος φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την… προαναφερθείσα προσφορά!!!

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε για τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή Αλντίν Χατζί, ότι έχει συμπληρώσει 66 διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας, ενώ έχει σκοράρει και 3 φορές.
ΑΠΟ: balleto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ