.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

11 Ιανουαρίου 2012

Με Ηλεκτρική σκούπα καθάρισε τον πάγκο ο Κούγιας

Ο Κούγιας  απομάκρυνε από την ομάδα τους Φυντάνη  , Μενδρινό , Φούφουλα Κυβελίδη , Ασπρογέρακα.
Ο Φυντάνης πλήρωσε την ντροπή της  6αρας και οι τρεις ποδοσφαιριστές πλήρωσαν τα ακριβά τους συμβόλαια .

Οι Χλωρός, Πακάλτσης και Ιωάννου παραμένουν .

Ο κ. Κουγιας ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου λέγοντας  συγγνώμη προς όλους  τους φιλάθλους της Πάτρας για την βαριά ήτα της Παναχαϊκής στην Επανομή.
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κουγιας  μέχρι χθες διέψευδε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν  την απομάκρυνση του Ηλία Φυντάνη από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής   αλλά σήμερα το πρωί αποκάλυψε για άλλη μια φορά τον παρορμητικό του χαρακτήρα ανακοινώνοντας  ότι ο Ηλίας Φυντάνης  αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.
Την θέση του Ηλία Φυντάνη αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Καράτσης
Ο κ. Κουγιας όπως είπε περίμενε από τον ίδιο τον προπονητή  για λόγους ευθιξίας για την βαριά ήτα της ομάδας στην Επανομή  να ανακοινώσει ο ίδιος την παραίτηση του  καθώς επίσης  και να ακούσει την δημόσια συγγνώμη του προς τον κόσμο της Παναχαϊκής .

Παρόλα αυτά ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι ευχαριστεί  τον κ. Φυντάνη για την συνεργασία  του και την προσφορά του στην Παναχαϊκή  ενώ υπενθύμισε ότι είναι ο προπονητής  ο οποίος κατάφερε  σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα να  βγάλει  από τον βούρκο της Γ’ εθνικής  την Παναχαϊκή.

Ο κ. Κούγιας στην σημερινή του συνέντευξη τύπου  ανακοίνωσε και την αποχώρηση  τριών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών  οι οποίοι δεν δέχτηκαν  τις νέες  ποιο οικονομικές  προτάσεις  των συμβολαίων τους  από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές  που έλυσαν την συνεργασία τους με την Παναχαϊκή   λόγο των βαριών οικονομικά συμβολαίων τους είναι οι Μενδρινός , Φούφουλας  και ο αγαπημένος της κοκκινόμαυρης κερκίδας Λεωνίδας Κυβελίδης .

ΚΟΥΓΙΑΣ: Για τους Κυβελίδη και Φούφουλα, θα ήθελα να εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου, για την βοήθεια που έδωσαν να ξεφύγει η Παναχαϊκή πέρσι από τον βόθρο.
Ευχαριστώ για την αγωνιστική συμπεριφορά του τον Φούφουλα, και τον Κυβελίδη για τα πολύ σημαντικά γκολ που έβαλε πέρσι.

  Την πόρτα του γραφείου του Αλέξη Κουγια πέρασε σήμερα το πρωί και ο Ιωάννου με τον οποίο  ο πρόεδρος της Παναχαϊκής συζήτησε όσον αφορά τις νέες του μειωμένες αποδοχές  και τελικά  συμφώνησαν να παραμείνει στην ομάδα χωρίς όμως ο παίκτης να έχει δώσει ακόμα το τελικό οκ. για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο κ. Κουγιας για άλλη μια φορά είπε ότι  έχει υπερβεί οικονομικά  τον προϋπολογισμό της ομάδας ενώ τα έσοδα είναι μηδαμινά λόγο  των παλαιών χρεών της ΠΑΕ από τις προηγούμενες διοικήσεις  και  των  μικρών  εσόδων από την μικρή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΥΡΩ…Στα πέντε παιχνίδια που έχουμε δώσει στο γήπεδό μας, κόψαμε 2.200 εισιτήρια με τον Πλατανιά και με τον Αγροτικό Αστέρα 1.050.
Τα περισσότερα χρήματα, εκτός από τις διαιτησίες, έχουν κατασχεθεί, λόγω οφειλών Μουτζουρούλια και Μακρή».

Στους επόμενους αγώνες της ομάδας την θέση του προπονητή της ομάδας  θα καλύψει  για όσο χρόνο χρειαστεί ο μέχρι τώρα προπονητής τερματοφυλάκων  Βαγγέλης Καράτσης  .
Εκτός ομάδας, τέθηκε  και ο βοηθός του Φυντάνη κ. Γιώργιος Ασπρογέρακας,  ενώ παραμένει ο Γιώργος Τάνταρος (γυμναστής).

ΚΟΥΓΙΑΣ: Θέλω αγωνιστική ειρήνη. Το ξέρω πως λόγω Φυντάνη έχω στεναχωρήσει πολλούς Παναχαϊκιώτες».

ΚΟΥΓΙΑΣ: «Θα υπογράψει ίσως και αύριο ο νεαρός Γάλλος-Κογκολέζος επιθετικός (ονόματι Εμ Πια Μαπούκου), εφόσον τα βρούμε στο οικονομικό. Μην τον υποτιμάτε επειδή παίζει σε χαμηλή κατηγορία στην Γαλλία. Και ο Κιμπικουλά που έπαιζε στον Ιωνικό, παίζει στην Γ’ Εθνική Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ