.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

25 Ιανουαρίου 2012

Στο «ΤΣΑΚ !» έφτασε στην πηγή η Παναχαϊκή

ΕΥΤΥΧΩΣ!!  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0

Αποκαρδιωτική η εικόνα στις κερκίδες .

Μετά από μια πολύ μέτρια απόδοση  η Παναχαϊκή  έφτασε πολύ δύσκολα στην νίκη στο 86’ με γκολ του Κωνσταντινίδη  ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν παροπλισμένος .
Η Παναχαϊκή  από την αρχή  μέχρι το τέλος  ήταν μέτρια και  σε μερικά σημεία ήταν αρκετά  μέτρια αγωνιστικά.


Πατήστε στην εικόνα για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος
Η Παναχαϊκή στο 1ο ημίχρονο  δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό  παρότι   τέσσερις  φορές μετά από σουτ  έφτασε κοντά στο γκολ.
Κοντά στο γκολ έφτασε και η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών όταν στο 30΄ο Αλεξάντροβιτς πήγε να κρεμάσει τον Πουρή, αλλά τελικά ο τερματοφύλακας  έδιωξε δύσκολα  την μπάλα, σώζοντας την Παναχαϊκή από σίγουρο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες συνέχισαν  με τον ίδιο μέτριο ρυθμό το παιχνίδι τους .
Οι ποδοσφαιριστές του  Ηρακλή Ψαχνών στην προσπάθεια τους  να ροκανίσουν τον χρόνο αρκετές φορές έριχναν  τον ρυθμό του αγώνα κάνοντας καθυστερήσεις οι οποίες άγχωναν  ακόμα περισσότερο τους  κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές   και τους  λιγοστούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα .
Η Παναχαϊκή δίκαια στο 71’ διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή του αγώνα για το εμφανές  Χέρι του Ρεπετσά, που σταμάτησε ξεκάθαρα την μπάλα μέσα στην περιοχή από την κεφαλιά του Φουρτάδο. Ο Ευαγγέλου δεν υπέδειξε  την καθαρή παράβαση  .

Και ενώ όλους τους κοκκινόμαυρους άρχιζαν σιγά σιγά να τους ζώνουν τα φίδια  ο Κωνσταντινίδης  στο 86’  με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα χαρίζοντας τελικά τους τρεις βαθμούς της  νίκης στην Παναχαϊκή.

 - Πάντως σημασία έχουν πρώτα οι βαθμοί αφού έως τώρα  την Παναχαϊκή μπορούμε να πούμε ότι αρκετές φορές  την ευνοούν τα αποτελέσματα της στο φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με την αγωνιστική  εικόνα  που έχει παρουσιάσει σε αρκετά από αυτά .

Δυσάρεστη και αποκαρδιωτική για άλλη μια φορά η εικόνα  στις κερκίδες του γηπέδου αφού οι θεατές σε αυτόν τον αγώνα ίσως να μην ξεπέρασαν τους 500.

Την επόμενη αγωνιστική 14η η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την ομάδα των πολλών προβλημάτων  τον  Διαγόρα Ρόδου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Β. Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης (90+ Σπίνουλας), Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ουαταρά (76’ Ατματζίδης), Ντίνας, Ουρτάδο, Τζούνιορ (59’ Βλασόπουλος), Φουρτάδο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΝΧΩΝ (Πριόνας): Τόλιος, Λιόσης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Σανόκο (78' Γανωτής), Ντελέκος, Δελήμπασης, Σέγκος, Πουόνγκ (61’ Νάτσος), Αλεξάντροβιτς (82’ Πούρνος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (ΣΔΠ Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ