.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

29 Ιανουαρίου 2012

Με τον άνεμο της αισιοδοξίας επέστεψε από την Ρόδο

Βαριά ήττα του Διαγόρα στην Ρόδο από την Παναχαΐκή
14η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-4
Οι «ροσονέρι» ανέβηκαν στην 11η θέση έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς.
 
Η Παναχαϊκή κοίταξε στα μάτια τον Διαγόρα και κατάφερε να επιτύχει   σχετικά εύκολα την πρώτη πολυπόθητη νίκη της εκτός Πατρών .
Η παρουσία του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της Παναχαϊκής τρίτωσε με άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα  η οποία αν νικήσει και στον επόμενο αγώνα τον Πανσερραικο στην Πάτρα τότε θα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί πλέον με αρκετές αξιώσεις  μια θέση στην 1η εξάδα  (και όχι μόνο) του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1ο φετινό διπλό της Παναχαϊκής στην Ρόδο σκορπίζει  άνεμο  αισιοδοξίας  στην ομάδα και τους φιλάθλους της  και σίγουρα η συνέχεια του πρωταθλήματος  αποκτά  νέο ενδιαφέρον  αφού η Παναχαϊκή   βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την 1η εξάδα του βαθμολογικού πίνακα .

Η Παναχαϊκή κατάφερε σχετικά γρήγορα να στριμώξει τους γηπεδούχος  αφού μέσα σε 5’ λεπτά κατάφερε και επέτυχε  τα 2 πρώτα γκολ του αγώνα .
29’:  Εκτέλεση φάουλ του Ουρτάδο, κεφαλιά πάσα του Φούφουλα, ο Θεοδωρέλλης με γυριστό σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή 0-1.
34’: Μπαλιά του Βλασόπουλου, ο Φουρτάδο είδε εκτός εστίας τον Πονηρό έκανε το σουτ και το 0-2.
52':  Ο Ντίνας, έφυγε από πλεονεκτική θέση απέφυγε έναν αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και εστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την Παναχαϊκή 0-3.
88': Ο Μαπούκου έκανε το σουτ και έγραψε το 0-4

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Βασίλης Βούζας δήλωσε μετά τον αγώνα : «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Δείξαμε σε ένα ακόμη ματς πως έχουμε βελτιωθεί και αυτό θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Διαγόρας (Τσιβρίνης): Πονηρός, Χατζηπέτρος, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Παπαδημητρίου, Αυγενικού, Ρούσσος, Ματετζίδης, Επιφάνης, Μπαούρης (70′ Τσίτσης), Μαργιεφάκης.
Παναχαϊκή (Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης, Ουρτάδο (70′ Σπίνουλας), Ατματζίδης, Φουρτάδο, Ντίνας, Κωνσταντινίδης (57′ Παπαστεργίου), Ιωάννου, Φούφουλας (57′ Μ’ Πια), Βλασόπουλος.
Διαιτητής: Γαλατσός (ΣΔΠ Μακεδονίας)
Κεκλισμένων των θυρών έγινε ο αγώνας αλλά η φίλαθλοι του Διαγόρα  παρακολούθησαν με αγωνία το παιχνίδι απέξω από το δημοτικό στάδιο της Ρόδου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αγροτικός Αστέρας – Βέροια (1-2)
Διαγόρας – Παναχαϊκή 0-4
Ηρακλής Ψαχνών – Πανσερραϊκός 0-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καλλονή 2-1
Φωκικός – Βύζας Μεγάρων 1-0
Αναγέννηση Επανομής – Πλατανιάς 0-0
Εθνικός Αστέρας – Πανθρακικός 0-2
Θρασύβουλος – Πιερικός 2-1
Καλλιθέα – Λάρισα 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  31
 2 ΒΕΡΟΙΑ  31
 3 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  29
 4 ΑΝ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ  24
 5 ΑΝ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  22
 6 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  20
7 ΑΕΛ  19
8 ΚΑΛΛΟΝΗ  19
9 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 19
 10 ΠΙΕΡΙΚΟΣ  19
 11 ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  18
 12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ.  16
 13 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.  14
14 ΒΥΖΑΣ  14
 15 ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ. 13
 16 ΦΩΚΙΚΟΣ  13
17 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ  11
 18 ΔΙΑΓΟΡΑΣ 15

Η επόμενη αγωνιστική (15η):
Παναχαϊκή- Πανσερραϊκός
Καλλονή - Διαγόρας
Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών
Πλατανιάς- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Βέροια- Φωκικός
Πανθρακικός - Αναγέννηση Επανομής
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας
Καλλιθέα- Εθνικός Αστέρας
Λάρισα- Θρασύβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ