.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

22 Φεβρουαρίου 2012

Με γεμάτες τσέπες θα πάνε οι κοκκινόμαυροι στην Λέσβο

Η ΠΑΕ στρέφει για άλλη μια φορά τα βέλη της προς τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Πελοπόννησος ".

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι κατέβαλλε στους ποδοσφαιριστές της χρήματα έναντι μισθών και συμβολαίων ώστε να αγωνιστούν στην Καλλονή με γεμάτες τσέπες. 

Σην ίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ για άλλη μια φορά αναφέρεται με απειλητικό ύφος σε γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας του οποίου το όνομα δεν αναφέρει στην ανακοίνωση της παρότι τον φωτογραφίζει  και το όνομα του είναι γνωστό σε όλους. 
Η ΠΑΕ όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της  απαξιεί να διαψεύδει συνεχώς κακόπιστα και ψευδή δημοσιεύματα του γνωστού δημοσιογράφου της εφημερίδας Πελοπόννησος και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη . Η ΠΑΕ δεν αναφέρει  πουθενά σε ποια δημοσιεύματα ακριβώς αναφέρεται και γενικότερα ποια είναι τα επίμαχα  σημεία αιχμής αυτών των δημοσιευμάτων αλλά όπως ανακοίνωσε θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Πελοπόννησος κ. Λουλούδη Θεόδωρο και ακολούθως το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια θα ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικαστικές ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή
1. H ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά το ότι δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από πουθενά με προσωπικές καταβολές του κ. Κούγια κατέβαλλε στους ποδοσφαιριστές της χρήματα έναντι μισθών και συμβολαίων ώστε να αγωνιστούν στην Καλλονή με γεμάτες τσέπες.
2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με προσωπικές της δαπάνες εξόφλησε τους γιατρούς και το νοσοκομείο της Αθήνας στο οποίο υπεβλήθη με αρθροσκόπηση ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαστεργίου στον οποίο όλοι ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η επέμβαση στον Παπαστεργίου έγινε από τον γνωστό ορθοπεδικό κ. Πετσίνη και η ΠΑΕ Παναχαϊκή τον ευχαριστεί και τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς της.
Όπως ο κ. Πετσίνης διαβεβαίωσε ο Παπαστεργίου θα επανέλθει στις προπονήσεις σε δύο εβδομάδες.
3. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απαξιεί να διαψεύδει συνεχώς κακόπιστα και ψευδή δημοσιεύματα του γνωστού δημοσιογράφου της εφημερίδας Πελοπόννησος ο οποίος έχει αναγάγει σε επάγγελμα τη συνεχή δυσφήμισή της και το κάνει αυτό όχι μόνο τώρα αλλά επί σειρά ετών.
Ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει ψευδορκήσει σε δίκες που αφορούν τον προηγούμενο ιδιοκτήτη κ. Μακρή όπου μάλιστα ισχυρίστηκε ότι κάποιοι που διαχειρίστηκαν 700,000 ευρώ επιταγές δάνεισαν τον κ. Μακρή και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη διότι η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Πελοπόννησος κ. Λουλούδη Θεόδωρο και ακολούθως το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια θα ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικαστικές ενέργειες.
Εκείνο το οποίο είναι βέβαιο ότι , ότι και να κάνει ότι και να γράφει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να χάσουμε την ψυχραιμία μας και δεν πρόκειται να αντιδράσουμε όπως αυτός επιθυμεί όχι γιατί φοβόμαστε τα πρόστιμα από τους αθλητικούς δικαστές αλλά έχουμε εδώ και πολύ καιρό άλλη επιλογή.
Δεν θέλουμε να επαναληφθούν για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ούτε όσα έγιναν στον Απόλλωνα Πατρών, ούτε όσα έγιναν στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, ούτε όσα έγιναν πέρυσι στην αίθουσα συνεντεύξεων της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Μπορεί στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο να αρέσουν αυτές οι συμπεριφορές και να τις προκαλεί αλλά εμείς δεν θα κατέβουμε στο επίπεδό του.
Όλη η διοίκηση και οι οπαδοί της ΠΑΕ Παναχαϊκή τον έχουμε μάθει πια καλά, αδιαφορούμε γιατί γνωρίζουμε τι επιδιώκει και είμαστε βέβαιοι ότι πλέον το γνωρίζει και η εργοδότρια εφημερίδα του, τον αφήνουμε να έχει απομονωθεί με τους επαγγελματίες φίλους του του ποδοσφαίρου στη Νίκη Προαστίου, τον Πέτρο Σταθάκη και τα δύο-τρία άτομα από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή των οποίων είναι μάρτυρας στις δίκες που έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ