.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

04 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 1-0
Σημαντική Νίκη με το  χρυσό γκολ του Μαπούκου
Με πείσμα για την νίκη αγωνίστηκε η Παναχαϊκή
Για 7η αγωνιστική αήττητη η Παναχαική
Η Παναχαϊκή παρά την αφαίρεση των 5 βαθμών κατάφερε στο τέλος του πρώτου γύρου να τερματίσει  στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Football League βρίσκεται  η Παναχαϊκή μετά  την νίκη της με 1-0 επί του Βύζαντα Μεγάρων.
Η Παναχαϊκή δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά έδειξε ότι ήθελε πάση θυσία την νίκη αυτή  αφού κατά την διάρκεια του αγώνα είχε την καθολική αλλά ανούσια υπεροχή  στον αγωνιστικό χώρο .  Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες  και την ασφυκτική πίεση που δεχόταν  η ομάδα των Μεγάρων  ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο  ,  ο Μαπούκου  κατάφερε να σκοράρει στο 84’  και να λυτρώσει  την Παναχαϊκή  και τους φιλάθλους της οι οποίοι  παρακολούθησαν όρθιοι τα τελευταία αγωνιώδη λεπτά  του αγώνα .

Η ομάδα του Βύζαντα αγωνίστηκε ένα ημίχρονο  με έναν παίκτη λιγότερο αφού στο 45΄ο διαιτητής Τίκας  απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πούρνο .
1500  περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα.
Στην συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Ντίνος Φούφουλας απευθύνθηκε σε αυτούς που έβριζαν και σημείωσε: ««Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μια κλειστή άμυνα όπου το αποτέλεσμα θα ερχόταν με υπομονή και πάθος. Φάνηκε στο παιχνίδι πως ήμασταν ανώτεροι, είχαμε την υπομονή και τελικώς ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ήθελα κλείνοντας να πω κάτι σχετικά με τους φιλάθλους της ομάδας μας. Έχω περάσει από διάφορες ομάδες, όμως πραγματικά, δεν έχουμε… υπογράψει κανένα συμβόλαιο, που να λέει, ότι πρέπει να κερδίζουμε από το α’ ημίχρονο! Αυτοί που έρχονται με αυτόν τον σκοπό -και ξέρουν αυτοί, σε ποιους αναφέρομαι- και βρίζουν από το ξεκίνημα, θα τους παρακαλούσα να έρχονται -αν γίνεται- ακόμα πιο πολλοί, γιατί μόνο δυνατούς μας κάνουν και μας βοηθούν να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Σπίνουλας (69΄ Πετρόφ), Κοκκίνης, Πακάλτσης (78΄ Βλασόπουλος), Θεοδωρέλλης, Φούφουλας, Φατιόν, Ουαταρά (59' Σκαρτσίλας), Ντίνας, Εμ Πια, Ατματζίδης.

ΒΥΖΑΣ: Κοτταράς, Φραγκής, Τριάντος, Οικονομόπουλος, Πούρνος, Λίτσης (48' Μουστάκης), Πέτρου, Μωυσίδης, Χριστοφιλέας, Φαρούκ, Παυλίδης (68΄ Ροβίθης).




Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Παρασκευή 2/3
Πλατανιάς Χανίων – Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0
Σάββατο 3/3
 Λάρισα-Φωκικός 0-0.
Κυριακή 4/3
Πλατανιάς-Καλλονή 3-0 (2' πεν. Μιρτσέτα, 33' Ναζλίδης, 63' Μαραγκουδάκης)
Πιερικός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (69` Μοκάκε)
Καλλιθέα-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 (37` Μιχαλόπουλος)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Επανομής 2-1 (22` Σύρος, 60` Ντα Σίλβα-87` Ναλμπάντης) Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Πανθρακικός-Διαγόρας (αναβλήθηκε)
Η 16η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 5/3 με τον σημαντικό αγώνα Βέροια-Πανσερραϊκός *(7 μ.μ.  OTE-TV)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
*Η Βέροια και ο Πανσερραικός αγωνίζονται μεταξύ τους την Δευτέρα
1 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  37
2 ΒΕΡΟΙΑ  35
 3 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  33
4 ΚΑΛΛΙΘΕΑ  28
5 ΠΙΕΡΙΚΟΣ  28
 6 ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  25
 7 ΑΝ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ  24
8 ΑΕΛ  23
9 ΑΝ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  23
10 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  22
11 ΚΑΛΛΟΝΗ  19
12 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.  18
13 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ  17
14 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ.  17
15 ΒΥΖΑΣ  16
16 ΦΩΚΙΚΟΣ  15
 17 ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ.  14
18 ΔΙΑΓΟΡΑΣ  5

 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η
Τετάρτη 7/3
ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ  ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΛΛΟΝΗ  ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΦΩΚΙΚΟΣ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ  
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  ΠΙΕΡΙΚΟΣ

-Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα εδώ : http://www.dete.gr/news.php?article_id=81412

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ