.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

11 Μαρτίου 2012

Ο « τυφώνας Παναχαϊκή » έκανε ζημιές στο Μάλεμε

Η βασίλισσα με τα μποφόρ της  σταμάτησαν  την φόρα του Πλατανιά
Πρεμιέρα 2ου γύρου 18η αγωνιστική
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-2
* ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΕΜΕ.
Ο  Μαπούκου  το 1ο χτύπημα και ο Φουρτάδο το 2ο.
Χαμόγελα αισιοδοξίας  μοίρασε στην κοκκινόμαυρη οικογένεια η  νίκη της Παναχαϊκής στο Μάλεμε.

FOTO :  athlitiko.gr
Η Παναχαϊκή  στην πρεμιέρα του 2ου γύρου και στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής κατάφερε να φύγει με το καλύτερο αποτέλεσμα από τα Χανιά κερδίζοντας την αήττητη έως τώρα στην έδρα της  ομάδα του  πρωτοπόρου έως τώρα στην βαθμολογία Πλατανιά Χανίων.

Οι μάσκες έπεσαν και η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να διορθώσει τα κακώς για αυτήν  κείμενα .

Η Παναχαϊκή κατά την διάρκεια το 1ου ημιχρόνου εκτός από την ομάδα του Πλατανιά είχε να αντιμετωπίσει και τον πολύ δυνατό άνεμο .
Στο 1ο ημίχρονο η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να αναπτυχτεί σωστά  και υποχρεώθηκε  να αγωνιστεί με αμυντικούς προσανατολισμούς λόγο του δυνατού και κόντρα ανέμου προς την εστία του Πουρή  δίνοντας έτσι  αρκετές φορές την ευκαιρία στον Πλατανιά να προηγηθεί στο σκορ.
 5’ ΣΟΥΤ του Ναζλίδη εκτός περιοχής άουτ
34΄ο Πλατανιάς είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Μαραγκουδάκη
40΄ τακουνάκι του Μαρακουδάκη απέκρουσε ο Πουρής .

*Τέλος 1ου ημιχρόνου  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-0

- Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για την Παναχαϊκή αφού  ο κ. Βούζας  θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα επιθετικά έκανε την αλλαγή  και ο  ΑτματζΊδης μπήκε στην θέση του Τσεμπερίδη .
Στην συνέχεια του αγώνα η Παναχαϊκή  μπόρεσε και κινήθηκε επιθετικά  αφού αλλαγή πλεύσης έκανε και ο άνεμος  και με σύμμαχο αυτή την φορά τα μποφόρ του ανέμου δεν άργησε να φτάσει στο γκολ.

Στο 60΄…..ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  0-1 ( Μαπούκου )
60΄ΓΚΟΛΛΛ!!!!!  ο Φουρτάδο έκανε το σουτ  ο Λαζαρίδης απέκρουσε αλλά  ο Μαπουκου  βρέθηκε για άλλη μια φορά στην σωστή θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1  μέσα σε  έξαλλους πανηγυρισμούς και αφιερώνοντας το γκολ στον Αλέξη Κούγια.

Οι κρητικοί παρέλυσαν  ……
Στο 74΄ η Παναχαϊκή χτύπησε για δεύτερη φορά  παραλύοντας  έτσι οριστικά την ομάδα του Πλατανιά και τους 1000 περίπου θεατές του αγώνα.
74΄ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!!  Από σέντρα –σουτ   του Ατματζίδη  η μπάλα μετά από κόντρα βρέθηκε στα πόδια του Φουρτάδο ο οποίος  με σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-2 ( Φουρτάδο )

Μετά από αυτήν την σημαντική νίκη  επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας  η Παναχαϊκή  παραμένει για 8η  συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη  κάνοντας έτσι  άλλο ένα σημαντικό βήμα προς  τον στόχο της και αποδεικνύοντας  παρά τις  σημαντικές απουσίες που είχε ότι βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική φόρμα .

Η Παναχαϊκή  εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στην  πρώτη εξάδα διεκδικώντας  με αξιώσεις  την συμμετοχή της στα πλέι-οφ  .

Τα χαμόγελα αισιοδοξίας μετά από αυτήν την σημαντική νίκη είναι διάσπαρτα παντού στην οικογένεια της βασίλισσας  και έχουν γεμίσει με δύναμη και πείσμα  την ομάδα η οποία καλείται  να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα την επόμενη τετάρτη (14/3 /ώρα  15:00) στο γήπεδο της αγυιάς  όπου θα  αντιμετωπίσει την 1η στην βαθμολογία  ομάδα της Βέροιας. 

Η επόμενη 19η αγωνιστική εκτός από τον αγώνα –Παναχαϊκή – Βέροια περιλαμβάνει άλλον ένα σημαντικό αγώνα ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας Πλατανιά ο οποίος θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον τρίτο  της βαθμολογίας Πανθρακικό.

Βασίλης Βούζας :
«Η αλήθεια είναι πως σταθήκαμε τυχεροί στις δυο φάσεις των γκολ, ειδικά λόγω του ανέμου.
 Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα τα υπολογίζεις και εμείς προσέξαμε αρκετά και προσαρμοστήκαμε σε αυτές τις συνθήκες.
Στο α΄μέρος παίξαμε πιο μαζεμένα καθώς είχαμε κόντρα τον αέρα ενώ στο β΄ μέρος εκμεταλλευτήκαμε αυτόν τον παράγοντα και παίξαμε περισσότερο επιθετικά.
Οι τρεις βαθμοί που πήραμε σήμερα είναι σημαντικοί γιατί παραμένουμε στην 6αδα, αφού στόχος είναι τα playoff, ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Ο Τ. Καβακάς στην συνέντευξη τύπου έριξε τους τόνους λέγοντας μεταξύ άλλων :
Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα. Σκοπός είναι να μπούμε στην 6αδα… Την δυάδα στόχο την έχουν οι Βέροια και ο Πανθρακικός.
Δεν φτιάχτηκε η ομάδα για την πρωτιά… προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την πορεία της ομάδας μου».

Υπερήφανος για την Παναχαϊκή ο Αλέξης Κούγιας.
Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πλατανιά και τον πρόεδρο τον κ. Βαρουξάκη όπως και τους υγιείς φιλάθλους του Πλατανιά. Δεν θα σταθώ σε έναν, δυο γραφικούς. Τα Χριστούγεννα αλλάξαμε την φιλοσοφία μας διώξαμε έμπειρους ποδοσφαιριστές με παρουσίες ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ και επενδύσαμε σε νέα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος γιατί οι προσπάθειες μου πιάνουν τόπο και η Παναχαϊκή με ένα χαμηλό μέσο όρο καταφέρνει να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και να είναι αήττητη στα τελευταία ματς.
Εύχομαι και οι δυο ομάδες να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου στην Super League, ο Πλατανιάς παίρνοντας την απευθείας άνοδο και εμείς να βρεθούμε εκεί μέσα από τα πλεϊ-οφ. Είμαι περήφανος γιατί η ομάδα μου ξεβρώμισε το ποδόσφαιρο και έτσι μπορούν να πρωταγωνιστούν ομάδες όπως ο Πλατανιάς, αυτό πρέπει να μας το αναγνωρίσει η κοινωνία. Το ελληνικό ποδόσφαιρό έχει ανάγκη την Παναχαϊκή»

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ. (Τ. Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγιώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Τζάνης (80' Δρακάκης), Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (59' Δραμι), Μιρτσέτα (62' Χαϊκάλης), Μαρακουδάκης, Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Β. Βούζας): Πουρής, Πακάλτσης, Κωνσταντινίδης, Φουρτάδο, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (46' Ατματζίδης), Μαπούκου (78' Ουρτάδο), Ντίνας (91' Σκαρτσίλας), Φατιόν, Κοκκίνης Φούφουλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-1
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ - ΑΕΛ 0-0
ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ -
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ . 0-0
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2
ΒΥΖΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1=3
ΕΠΑΝΩΜΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1-0
ΦΩΚΙΚΟΣ - ΕΘΝ. ΑΣΤ. 1-1
ΣΕΡΡΕΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ