.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Μαρτίου 2012

Ηρωικός μαχόμενη έπεσε η Παναχαϊκή στην Κομοτηνή

20η αγωνιστική.
 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0
Παρέμεινε απόρθητο το κάστρο της Κομοτηνής

Άλλη  μια μάχη χάθηκε για την Παναχαϊκή αλλά …   όχι ο πόλεμος 
Η Παναχαϊκή μετά από μια αξιοπρεπή  εμφάνιση και με σημαντικές απουσίες στο ράστερ της  δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα  στην Κομοτηνή.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι δύο αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά ο Πανθρακικός χρησιμοποίησε το όπλο του αιφνιδιασμού για να φτάσει  στην νίκη

- Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε  να αιφνιδιάσει πρώτη στον αγώνα  και να προηγηθεί μόλις στο 4΄ με τον Χρήστο Μίνγκα
Η Παναχαϊκή είχε την ατυχία να βρεθεί πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς όταν  μετά από ένα λάθος της άμυνας   στο 3' Ο Μίνγκας έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή έπειτα από πάσα του Μπαϊκαρά και με σουτ από δεξιά πλάγια, παραβίασε την εστία του τερματοφύλακα Πουρή   διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η Παναχαϊκή στην συνέχεια πίεσε την  πολύ καλή άμυνα του αντιπάλου και είχε τρεις καλές στιγμές στο 17΄με τον Σπίνουλα (σουτ άουτ), στο 45΄με τον Ντίνα (σουτ άουτ) και στο 53΄με τον Πακάλτση (κεφαλιά, απέκρουσε ο Κουτσόπουλος).

Στο β΄ ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά ήταν καλύτερη σε όλο το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο πίεσε τον Πανθρακικό, όμως  η υπεροχή της αποδείχτηκε φλύαρη αφού  δεν κατάφερε να σπάσει την κλειστή αμυντική λειτουργία του Πανθρακικου και να φτάσει στην ισοφάριση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα σπάει για την Παναχαϊκή το τελευταίο σερί θετικών αποτελεσμάτων  χωρίς αυτό όμως  να  μεταφράζεται σε κανενός είδους καταστροφή  αφού τα πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και  στην  Παναχαϊκή  αισιοδοξούν   ότι η ομάδα θα  καταφέρει στο τέλος να κερδίσει μια θέση στα πλέει-οφ .

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, ο προεδρος της Παναχαικης  Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε την ΠΑΕ Πανθρακικός για την φιλοξενία και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Βασίλης Βούζας : Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σταθήκαμε καλά, βάσει της εικόνας και των ευκαιριών ίσως δικαιούμαστε κάτι παραπάνω από αυτήν την αναμέτρηση. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή ομάδα και εύχομαι καλή συνέχεια και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Εγώ εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί.

Σάββας Παντελίδης: Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ώθηση και συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για το πάθος που δείξαμε. Η Παναχαική είναι δουλεμένη ομάδα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γρήγορα , είμαι ικανοποιημένος από τους 3 βαθμούς αλλά όχι από την εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να διατηρούμαστε ψύχραιμοι. Δεν κοιτάμε αν είμαστε πρώτοι, το θέμα είναι να προσπαθούμε σκληρά για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Από εκεί που είμαστε στην πρώτη θέση, ξαφνικά μπορεί να βρεθούμε πολύ χαμηλά για αυτό χρειάζεται προσοχή.

Πανθρακικός (Σαββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λιαπάκης (71΄ Μακρυδημήτρης) , Μίνγκας, (83΄ Χλωρός) Μπέλιτς (63΄ Πόνσε) , Σταθης.

Παναχαϊκή (Bασίλης Βούζας): Πουρής, Βλασσόπουλος, Ντίνας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλης, Τσεμπερίδης, (46΄ Μαπούκου)  Σπίνουλας, Πακάλτσης (65΄ Ουαταρά) , Ιωάννου, Φουρτάδο, Ατματζίδης (77΄ Πετρώφ).

 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κυριακή 18/3
Πανθρακικός - Παναχαϊκή 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Φωκικός 0-1
Καλλονή - Θρασύβουλος 2-2
Πλατανιάς - Καλλιθέα 1-2
Βέροια - Πιερικός 0-2
Πανσερραϊκός - Εθνικός Αστέρας 4-0
Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής 1-0

Δευτέρα (19/03
Βύζας Μεγάρων – Λάρισα (OTETV)

Βαθμολογία
1. ΒΕΡΟΙΑ 40
2. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 37
3. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 37
4. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 34
5. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 29
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 28
7. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 28
8. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 26
9. ΚΑΛΛΟΝΗ 26
10. ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 25
11. ΛΑΡΙΣΑ 24
12. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 19
13. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 18
14. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 18
15. ΦΩΚΙΚΟΣ 17
16. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 16
17. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 15
18. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ