.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

14 Μαρτίου 2012

Στείρες οι "βασίλισσες" στην Πάτρα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0
Η δεύτερη ισοπαλία της Παναχαϊκής στην πάτρα
Η Παναχαϊκή συνεχίζει για 9η αγωνιστική  να είναι αήττητη
 
Η  φλύαρη Παναχαϊκή ήταν τυχερή στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής  αφού η  Βέροια κατάφερε και  πάγωσε καρδιές στο γήπεδο της  αγυιάς  και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Η Βέροια αν και από το 36’ αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Αμαραντίδη για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντίνα είχε την αγωνιστική υπεροχή  ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο του αγώνα .
Η  Παναχαϊκή αν και αγωνίστηκε  για  ένα ολόκληρο ημίχρονο με  έναν παίκτη παραπάνω  δεν κατάφερε  τελικά να αξιοποιήσει την φλύαρη υπεροχή της  στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα  που απέδειξε στο γήπεδο της αγυιάς ότι δεν βρίσκεται καθόλου τυχαία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δικαιολογημένα για πολλούς είναι το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Στο 1ο  ημίχρονο η Βέροια  δεν  κατάφερε  να  αξιοποιήσει  τις  δυο αρκετά αξιόλογες καλές ευκαιρίες  και να προηγηθεί στο σκορ.
Στο 15΄ο Λανγκλέ έγινε επικίνδυνος  όταν ήρθε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Πουρή αλλά ο τελευταίος μπόρεσε και απέκρουσε σωτήρια την μπάλα.  Ο ίδιος παίκτης λίγο νωρίτερα στο 12΄ είχε  χάσει άλλη μια ευκαιρία για να σκοράρει όταν έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βγήκε ελάχιστα  άουτ.

Στο δεύτερο η ημίχρονο η Παναχαϊκή είχε την καθολική υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα  για τους πατρινούς ήρθε στο 60’ όταν ο Καντιμοιρης απέκρουσε  σουτ  του Ντίνα μέσα από την  περιοχή.
Η Παναχαϊκή  συνέχισε την φλύαρη υπεροχή της  με την Βέροια να έχει κλείσει  τους διαδρόμους  και να αγωνίζεται  από το 36’  λόγο της αποβολής του Αμαραντίδη  με σκοπό να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας .

 Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι  πάγωσαν  για δευτερόλεπτα τις καρδιές των πατρινών  όταν έχασαν  πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν  αφού το ψαλιδάκι του Ντιέν  μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Πουρή.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα άνοιξε η όρεξη σε 3000+  περίπου πατρινούς φιλάθλους  που  βρέθηκαν στις κερκίδες της αγυιάς για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Η ομάδα  των Πετεινών φιλοξενήθηκε στα επίσημα του γηπέδου της αγυιάς  μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ Παναχαϊκή .

Την  Παναχαϊκή την περιμένει άλλος ένας δύσκολος αγώνας την επόμενη 20η αγωνιστική  όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη  στην Κομοτηνή με τον  φιλόδοξο  Πανθρακικο .  Ο  αγώνας  θα γίνει την Κυριακή 18/3 και θα μεταδοθεί  ζωντανά από την συνδρομητική τηλεόραση του  OTE   στις 15:00

Βασίλης Βούζας :
«Δεν πήγε το παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε στην συνέχεια για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Δεν είναι αποτυχία ο βαθμός κόντρα σε μια ομάδα όπως η Βέροια, αλλά αποτυχία είναι ότι δεν αξιοποιήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την θερμή συμπαράσταση και το χειροκρότημα στο τέλος».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Β. Βούζας): Πουρής, Φούφουλας (56' λτ. Κοιλιάρας), Λαμπρόπουλος, Κοκκίνης (62' Κοκκίνης), Κωνσταντινίδης, Φατιόν, Βλασόπουλος, Σκαρτσίλας (46' Ουρτάδο), Ντίνας, Ατματζίδης, Μαπούκου. 

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλλί, Ντιέ, Μπαρκάν (69' Κανακούδης), Λανγκλέ, Ολαιτάν, Καντί (86' Βεργώνης), Καλογέρης (90' Καλτσάς), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντανλος (Αθηνών) Βοηθοί: Τουμπακάρης - Χαρίτος (Αθηνών).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούφουλας, Ατματζίδης, / Αμαραντίδης,
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: /Αμαραντίδης

Τελικά αποτελέσματα 19η αγωνιστική
Παναχαϊκή – Βέροια 0-0
Πιερικός-Βύζας 2-0 (57΄ Πουρτουλίδης πεν., 87΄ Μοκάκε)
 Καλλιθέα-Καλλονή 0-3 (54΄ Ζουρούδης, 71΄ Μανούσος, 90΄ Λεοζίνιο πεν.)
Λάρισα-Πανσερραϊκός 0-1 (στο 76΄ο αγώνας διεκόπη)
Εθν. Αστέρας-Ηρακλής Ψαχνών 0-2 (31΄ Αλεξάντροβιτς, 38΄ Σέγγος)
 Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1 (31΄ Βοσκόπουλος-72΄ Γιόνδης)
 Επανομή-Φωκικός 1-1 (67΄ Καραγιάννης πεν.-48΄ Καλλέργης)
Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0 (3΄ Λιαπάκης).
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19 ΑΓΩΝΕΣ)

To πρόγραμμα των αγώνων της επόμενης 20ης αγωνιστικής
Πανθρακικός-Παναχαϊκή
Βέροια-Πιερικός
Πλατανιάς Χανίων-Καλλιθέα
Βύζας Μεγάρων-Λάρισα
Καλλονή-Θρασύβουλος
Πανσερραϊκός-Εθνικός Αστέρας
Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Φωκικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ