.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

01 Απριλίου 2012

Χαλαρά!! Δυο γκολάκια η Παναχαϊκή στην ΑΕΛ


23η Αγωνιστική 
Παναχαϊκή  - Λάρισα 2-0

Η Παναχαϊκή συνεχίζει  με 33 βαθμούς να ελπίζει για την συμμετοχή της  στα  play off

 - Μεταμορφωμένη  εμφανίστηκε η Παναχαϊκή στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στο πάγκο των κοκκινόμαυρων. 

Αν και όλοι πριν το παιχνίδι μιλούσαν για έναν αγώνα ντέρμπι εντούτοις  οι δυο ομάδες διέψευσαν κάτι τέτοιο καθώς η Παναχαϊκή ήταν σαφώς ανώτερη και δεν απειλήθηκε καθόλου από την ομάδα του κάμπου φτάνοντας άνετα στην νίκη με τα γκολ του Μαπούκο στο 44΄ και του Ουρτάδο στο 50΄.

Η Παναχαϊκή απείλησε αρκετές φορές την εστία του Σωτηρίου και θα μπορούσε άνετα να επιτύχει τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα αν στο 62’ η  προσπάθεια του Ντίνα δεν σταματούσε στο δοκάρι .

Η ΑΕΛ άφησε σε όλους τις χειρότερες εντυπώσεις καθώς κατά γενική ομολογία ήταν μια από τις χειρότερες ομάδες που έχουν αγωνιστεί φέτος στην αγυιά με παίκτες οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν  όχι μόνο να ιδρώσουν για την φανέλα τους,  αλλά ούτε και για τους 20 περίπου Λαρισαίους που παρά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τους ταξίδεψαν  ως την Πάτρα και βρεθήκαν κοντά στην ομάδα τους .

Η Παναχαϊκή μετά από 4 αγωνιστικές επανήλθε και πάλι στις νίκες ενώ να σημειώσουμε ότι ξεπέρασε  το εμπόδιο των πέντε συνεχόμενων  δύσκολων αγώνων αποκομίζοντας συνολικά οκτώ βαθμούς από  αντιπάλους οι οποίοι έχουν τον ίδιο στόχο και αγωνίζονται για την άνοδο.


Η Παναχαϊκή την Τετάρτη θα αγωνιστεί  στην φυλή σε ένα γήπεδο που πριν από πέντε χρόνια έχει γραφτεί η ποιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της  Παναχαϊκής και που για τους πατρινούς είναι νωπές ακόμα οι άσχημες μνήμες του αγώνα από τον οποίο ξεκίνησε  η πεντάχρονη περιπέτεια των κοκκινόμαυρων για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Γ’  εθνική.
Η Παναχαϊκή την επομένη 24η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην Φυλή τον Θρασύβουλο ο οποίος καίγεται για βαθμούς σε έναν  αγώνα όμως ξεχωριστό  που όλοι οι πατρινοί φίλαθλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν έναν λόγο παραπάνω και να ζητούν την νίκη και μόνο την νίκη  της ομάδας από τους κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές .


Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μετά τη νίκη των «κοκκινόμαυρων» με 2-0 απέναντι στη θεσσαλική ομάδα, χαρακτήρισε φαβορί για υποβιβασμό την ΑΕΛ και τόνισε: «Κερδίσαμε δίκαια. Η Παναχαϊκή απέδειξε, γιατί αξίζει να αγωνίζεται στη Super League. Κάναμε πολύ καλύτερο παιχνίδι από την ΑΕΛ, που είναι στη χειρότερη περίοδό της και νομίζω από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.
Αυτή η Λάρισα αξίζει να πέσει, καθώς κατά τη γνώμη μου είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναχαϊκή:
Πουρής, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ουαταρά (59' Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο (83’ Πετρόφ), Μαπούκου (69' Ατματζίδης), Φουρτάδο.

Λάρισα: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς (46' Πλιάγκας), Καρανίκας, Πότσι, Βούζας (60' Σιατραβάνης), Μπλέντι, Ζεκίνια, Γκρούμπιεσιτς (40' Λασιμάντ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23η αγωνιστικής

Σάββατο, 31/3

Θρασύβουλος-Καλλιθέα 0-0

Κυριακή, 1/4

Ηρακλής Ψαχνών-Καλλονή 1-0
(70’ Σέγκος)

Φωκικός-Πλατανιάς 1-1
(76’ Καλλέργης – 89’ Γκονζάλες)

Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός 0-0

Αναγέννηση Επανομής-Βέροια 0-2
(13’ Καλί, 47’ Κάντι)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βύζας Μεγάρων 0-1
(73’ Ροβύθης)

Παναχαϊκή-Λάρισα 2-0

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Τετάρτη, 4/4 (17:00)

Καλλονή-Πανσερραϊκός (15:00)
Πλατανιάς-Ηρακλής Ψαχνών (16:00)
Θρασύβουλος-Παναχαϊκή
Λάρισα-Εθνικός Αστέρας
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας
Πιερικός-Αναγέννηση Επανομής
Πανθρακικός-Φωκικός
Βέροια-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ