.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

03 Μαΐου 2012

Η Παναχαϊκή καθάρισε με 2-0 και τα Γιαννιτσά


29η αγωνιστική
Παναχαϊκή – Αναγ. Γιαννιτσών 2-0
Βήμα - βήμα για τα play offs της Football League η Παναχαϊκή

Την  7η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε την Τετάρτη (2/5) η Παναχαϊκή  η οποία δείχνει να πατά γέρα στα πόδια της και θα είναι μια από τις ομάδες που θα  διεκδικήσει , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην διαδικασία των  πλει οφ την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία .

Η Παναχαϊκή κατάφερε χωρίς τους  Θανάση Ντίνα, Τσεμπερίδη και Λαμπρόπουλο να φτάσει εύκολα στην νίκη απέναντι στην Αναγ. Γιαννιτσών και εκμεταλλευόμενη  τα στραβοπατήματα των αντιπάλων της (Καλλιθέα, Πλατανιάς, Πιερικός) σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε στο 33’ με κεφαλιά ο Ατματζίδης  ενώ στο 53΄ο Κωνσταντινίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Παναχαϊκή δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και κέρδισε δίκαια τους τρεις βαθμούς  ενώ στα αρνητικά σχόλια του αγώνα για άλλη μια φορά ήταν η μικρή προσέλευση των φιλάθλων αφού σύμφωνα με την ΠΑΕ κόπηκαν μόλις 1072 εισιτήρια.

Πριν την έναρξη του αγώνα  κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Γιάννη Γραββάνη ο οποίος είχε φορέσει  στο τέλος της δεκαετίας του 90’ και την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Επόμενη αναμέτρηση, της Παναχαϊκής στις 9 Μαϊου όπου για την 30η αγωνιστική στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή, για την πατρινή ομάδα.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ( Προπονητής Παναχαϊκής ) «..Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που είναι άνθρωποι και καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες. Το κλίμα είναι άριστο στα αποδυτήρια και χαίρομαι για την άψογη συνεργασία που έχω με τους ποδοσφαιριστές μου. Έχουν κίνητρο, έχουν φιλοδοξίες είναι εργατικοί και πειραγμένοι, αυτή είναι η προσωπική μου νίκη, τίποτε άλλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον χρειαζόμαστε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που προσπαθούμε να έχουμε και να καθιερωθούμε στην 6αδα. Όντως τα Γιαννιτσά έκαναν μια καλή εμφάνιση.
Δεν θέλω να προσανατολιστούμε από τον στόχο, θα την απαντήσω την ώρα που θα έρθει στην ερώτηση για το ποια θέση θα πάρουμε… τα παιχνίδια είναι Τετάρτη – Κυριακή και είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες στο ποδόσφαιρο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και μετά κοιτάμε και τη θέση…
Σκοπός είναι να παίζουμε επιθετικά και να διεκδικούμε τη νίκη, να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν ξεχνάμε βεβαίως και την ανασταλτική λειτουργία. Αυτός ο συντελεστής 14-2 γκολ σημαίνει πολλά και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτά τα επίπεδα.
Γιάννης Ιωάννου ( αμυντικός Παναχαϊκής )  «Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στην μνήμη του κ. Γραββάνη και να ευχηθούμε στην οικογένεια καλή δύναμη και κουράγιο.
Ξέραμε τον αντίπαλο και ότι θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Στόχος είναι το πώς θα προηγηθούμε και ευτυχήσαμε με ένα στημένο, ωστόσο είχαμε τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ. Στη συνέχεια κάναμε κατανομή δυνάμεων και υπάρχει κούραση, πλέον κοιτάμε το επόμενο.

Θέλω να πω πως μας ευχαρίστησε πολύ ο κόσμος, με την κίνηση του να έρθει στην Άμφισσα και σε αγωνιστικό επίπεδο είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε στο πλευρό μας τους οργανωμένους, είναι δύναμη για μας. Θέλουμε να είναι παραπάνω κόσμος ώστε να μας ωθούν να δίνουμε και εμείς πάνω από το 100 % των δυνατοτήτων μας και το παίρνουμε πάνω μας ψυχολογικά. Θα θέλαμε μεγαλύτερη προσέλευση ενόψει της προσπάθειας που κάνουμε για την επιστροφή στην Α’ Εθνική».

Διαιτητής : Παπαγεωργίου (Άρτας),

Παναχαϊκή: Πουρής, Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης, Ιωάννου, Θεοδωρέλλης, Φατιόν (79’ Φούφουλας), Βλασσόπουλος, Ουρτάδο, Φουρτάδο (62’ Μαπούκου), Ουαταρά, Ατματζίδης (89’ Σκαρτσίλας).

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης (64’ λ.τρ. Αποστόλου), Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης (64’ Μπέκας), Ντατίδης, Τσικνίδης, Ιορδανίδης (83’ Παπαδημητρίου), Σπαθαράς, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Στεφανίδης

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής
Τετάρτη (02/05)
Παναχαϊκή-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
Πλατανιάς-ΑΕΛ 0-0
Βέροια-Καλλιθέα 3-0
Βύζας-Θρασύβουλος 0-0
Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός 3-0
Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 3-0
Πιερικός-Πανθρακικός 0-1
Διαγόρας-Αναγέννηση Επανομής (αναβλήθηκε)
Καλλονή-Εθνικός Αστέρας (αναβλήθηκε)

Η Βαθμολογία
(σε 29 αγώνες)

1. Βέροια   60 -28 αγ.
2. Πανθρακικός   58 -28 αγ.
3. Παναχαϊκή   51
4. Καλλιθέα   48 -28 αγ.
5. Πλατανιάς   48 -28 αγ.
6. Πιερικός   47 -28 αγ.
7. Πανσερραϊκός   42 -28 αγ.
8. Καλλονή   40 -27 αγ.
9. Αναγέννηση Επανομής   38 -28 αγ.
10. ΑΕΛ   33 -28 αγ.
11. Ηρακλής Ψαχνών   33 -28 αγ.
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών   32
13. Θρασύβουλος   29 -28 αγ.
14. Αγροτικός Αστέρας   28 -28 αγ.
15. Βύζας   27 -28 αγ.
16. Φωκικός   24 -28 αγ.
17. Εθνικός Αστέρας   13 -27 αγ.
18. Διαγόρας   3 -14 αγ.

* Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με -5.
* Από τον Εθνικό Αστέρα έχουν αφαιρεθεί 8 βαθμοί.
* Από τον Διαγόρα έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί.

Επόμενη αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή
Θρασύβουλος-Βέροια
Καλλιθέα-Πιερικός
Αγροτικός Αστέρας-Βύζας
Εθνικός Αστέρας-Πλατανιάς
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Διαγόρας
Αναγέννηση Επανομής-Καλλονή
ΑΕΛ-Πανθρακικός
Φωκικός-Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ