.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

20 Μαΐου 2012

Η Παναχαϊκή έχει το αβαντάζ


Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος της Football League και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση play off ανόδου και η υπόθεση play out υποβιβασμού, μπορεί να ξεκαθαρίσει από την 33η αγωνιστική.
Οι δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο έχουν ήδη κλείσει.
Βέροια και Πανθρακικός έχουν εξασφαλίσει ήδη και μαθηματικά τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τα δύο από τρία εισιτήρια που οδηγούν στην Superleague της επόμενης σεζόν.
Από εκεί και κάτω γίνεται κανονική «μάχη» για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play off της ανόδου. Η εντός έδρας νίκη του Πανσερραϊκού επί της Παναχαϊκής με 3-1, την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και η εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά στα Γιαννιτσά, έβαλαν φωτιά στην υπόθεση πρώτη εξάδα.

Παναχαϊκή και Καλλονή θέλουν μόνο νίκη.

Η Παναχαϊκή για να  βρεθεί με ενάμιση πόδι στην πρώτη εξάδα καλείται να κερδίσει  σε λίγο στην Πάτρα την επικίνδυνη ομάδα της Καλλονής .  Η ομάδα της Λέσβου θα παραταχθεί στην αγυιά έχοντας ως στόχο  την νίκη της χρονιάς όπως την αποκαλούν και το θετικό αποτέλεσμα  που θα της επιτρέψει να ελπίζει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφς.

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην Πάτρα με όλα τα όπλα τους, με την Καλλονή η οποία απέχει από τον Πιερικό τέσσερις βαθμούς να έχει  δυσκολότερο έργο απέναντι στην Παναχαϊκή η οποία έχει το αβαντάζ της έδρας και των φιλάθλων της. Μάλιστα από την πλευρά της ΠΑΕ έχει γίνει γενικό κάλεσμα προς τους πατρινούς φιλάθλους για τον αγώνα ενώ στην ίδια κίνηση έχουν προχωρήσει με ανακοινώσεις τους η ερασιτεχνική Παναχαϊκή καθώς και οι παλαίμαχοι της ομάδας.

Η εκλεκτοί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπακώστα για τον  σημερινό αγώνα της Παναχαϊκής  με την Καλλονή  στην αγυιά  είναι  : Πουρής, Ανδρούτσος, Κοιλιάρας, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Φουρτάδο, Ουρτάδο, Φατιόν, Μαπούκου, Ατματζίδης, Σκαρτσίλας, Κοκκίνης, Πακάλτσης, Σπίνουλας, Φούφουλας, Ουαταρά, Βλασσόπουλος, Ντίνας, Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος.
*
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός και θα μεταδοθεί και ραδιοφωνικά απο το "Ράδιο Γάμμα"

Ο Πανσερραικός έχει βάσιμες ελπίδες για την εξάδα.

 Η ομάδα των Σερρών θέλει μόνο νίκες με Βύζα και Βέροια για να ελπίζει. Η αρχή γίνεται εκτός έδρας με την παντελώς αδιάφορη ομάδα των Μεγάρων.

Στην υπόθεση play out η Λάρισα με νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή, ενώ ο Θρασύβουλος παρά το γεγονός ότι παίρνει το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στα χαρτιά θα θελήσει βαθμό σε περίπτωση που νικήσουν Γιαννιτσά και Φωκικός, αφού στις ισοβαθμίες δεν ισοβαθμούν.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής στην Football League:
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/05
Παναχαϊκή - Καλλονή 17:00 
Λάρισα - Αγροτικός Αστέρας 17:00
Βύζας Μεγάρων - Πανσερραϊκός 17:00
Βέροια - Ηρακλής Ψαχνών 17:00
Πιερικός - Φωκικός 17:00
Πανθρακικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 17:00
Καλλιθέα - Αναγέννηση Επανομής 17:00
Ολοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5:00 το απόγευμα ενώ οι συναντήσεις Παναχαϊκή – Καλλονή  και Λάρισα – Αγροτικός Αστέρας θα μεταδοθούν από την ΟΤΕ TV. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ