.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

14 Μαΐου 2012

VIDEO - Πρωταθλητής νέων ο Πανσερραικός

Τελικός αγώνας πρωταθλήματος  Νέων της Football League

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-0

Η πρωταθλήτρια ομάδα του νοτίου ομίλου νέων της Παναχαϊκής  δεν  κατάφερε  στον μεγάλο τελικό να κερδίσει την αντίστοιχη πρωταθλήτρια του βορίου ομίλου  ομάδα του Πανσερραικού.

Ο αγώνας που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Ριζούπολις  έληξε 2-0 και τον τίτλο και το κύπελλο του υπέρ πρωταθλητή της Football League νέων  σήκωσε για τρίτη φορά στην  ιστορία της η ομάδα του Πανσερραικού  η οποία πήρε από νωρίς  προβάδισμα στο σκορ  όταν στο 14΄ο Τσιμίκας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

 Η νέοι της Παναχαϊκής  στην συνέχεια προσπάθησαν  για την ισοφάριση  αλλά στο 28’  ο Τσιμίκας κατάφερε με ένα σουτ έξω από την περιοχή να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ  2-0 .

Οι ταλαντούχοι  ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έδειξαν σε όλους ότι το μέλλον τους ανήκει  ενώ οι εμπειρίες που αποκόμισαν στο φετινό πρωτάθλημα και η συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό  είναι σίγουρο ότι  τους έδωσαν  ακόμα περισσότερες δυνάμεις  για την συνέχεια .

Το ζεστό χειροκρότημα όλων των πατρινών φιλάθλων προς την ομάδα νέων της Παναχαϊκής θεωρείται δεδομένο μετά την φετινή καταπληκτική τους πορεία  και όλοι  εύχονται  στους μικρούς κοκκινόμαυρους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές   να έχουν  πάντα επιτυχίες  φορώντας την ιστορική  φανέλα της Παναχαϊκής .

Διαιτητής ήταν ο Γ. Ζαχαριουδάκης από το Ηράκλειο,

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Μπίμπης, Τσιντσάρης (68' Διαμανής), Καψάλης, Κασμερίδης, Μπουφίδης, Δαγκούλης, Κασσέρης, Σ. Τσιμίκας, Κούτλας (60' Σερέκας), Γιαννόπουλος (85' Πετρίδης), Μπονέρης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Κολοβούρης, Μητρόπουλος (41' Ζέλιος), Μιχαλόπουλος (64' Μπιλιάνης), Μπίεσμιρ, Χούσα, Φέργκο, Πάνος, Κοτσόκολος, Ντεμάι, Μπουρλάκης, Αναγνωστόπουλος (46' Τζελάι).

Δείτε τα γκολ του αγώνα .
14’ Τσιμίκας 1-0

28’ Τσιμίκας 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ