.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

22 Ιουνίου 2012

Η Κυρία νίκησε 1-0 την Καλλονή


Η Παναχαϊκή ήταν η νικήτρια του σημαντικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής  των play off  καθώς επικράτησε της Καλλονής 1-0 . 

Με την νίκη της αυτή η Παναχαϊκή μπαίνει ξανά με αξιώσεις στην μάχη  για την κατάκτηση της  πρώτης θέσης των play off  ανόδου.
Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη και δημιούργησε αρκετές φορές τις προϋποθέσεις για γκολ  .

Γκολ: 27' Φουρτάδο 
Στο 27’ ο Φουρτάδο  (αν και τραυματίας ) για άλλη μια φορά αποδείχτηκε η χρυσή μεταγραφή  της Παναχαϊκής αφού ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος για άλλη μια φορά  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  μετά από  κοντινή προβολή,  γράφοντας  έτσι το 1-0 για την Παναχαϊκή.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε και η Παναχαϊκή προσπαθούσε να κρατήσει την ουσία του αγώνα που δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση των τριών σημαντικών βαθμών.

Μετά από αυτή την νίκη της η Παναχαϊκή πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας και  στην συνέχεια θα ταξιδέψει στο Μάλεμε για να αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Πλατανιά Χανίων. Η νίκη είναι και πάλι μονόδρομος για τους πατρινούς οι οποίοι  όπως έχουν αποδείξει είναι σκληρά καρύδια  και συνεχίζουν να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι στο τέλος θα κερδίσουν την άνοδο.


ΚΟΥΓΙΑΣ : «Ο κ. Μάνταλος είναι από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές. Όταν η Παναχαϊκή έχει αντικειμενικές διαιτησίες δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πάμε στον Πλατανιά για το θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια όλη η Πάτρα θα είναι στο γήπεδο για το ματς με την Καλλιθέα για να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας στη Super League».

Η Βαθμολογία (μετά τη 3η αγωνιστική)
1. Καλλιθέα 7 (3-2)
2. Πλατανιάς 5 (3-3)
3. Παναχαϊκή 5 (5-5)
4. ΑΕΛ Καλλονής 2 (0-1)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μάνταλος (Αθηνών) ο οποίος στο τέλος του αγώνα χειροκροτήθηκε από τον κόσμο για την άψογη διαιτησία του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Ιωάννου, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βλασσόπουλος, Ουαταρά (83΄ Σκαρτσίλας), Ντίνας (68΄ Ατματζίδης), Ουρτάδο, Φουρτάδο (88΄ Πακάλτσης), Σπίνουλας.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Κριπιντίρης (82΄ Τραορέ), Καρακώστας, Χωριανόπουλος (77΄ Μπρούνο), Μήτσης, Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (67 Ταραχούλσκι), Μανούσος, Μανουσάκης.

Λόγω της αφόρητης ζέστης αλλά και του ωραρίου των καταστημάτων περίπου 2000 άτομα παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα ενώ οι οργανωμένοι συνέχισαν και αυτή την φορά να χρωματίζουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου .

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Κυριακή 24/6
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ