.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

10 Οκτωβρίου 2012

Η αποδεκατισμένη Παναχαϊκή πολιορκήθηκε από τους « αργοναύτες»


4η αγωνιστική
ΤΕΛΙΚΟ * ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Παναχαϊκή

360’ λεπτά αγώνων και  η Παναχαϊκή παραμένει άσφαιρη 

93’ δοκάρι με τον Καραμανλή

Η  αποδεκατισμένη Παναχαϊκή λόγο των πολλών και σημαντικών απουσιών δεν μπόρεσε να ξεπεράσει στο γήπεδο της κ. Αχαιάς τον σκόπελο της έμπειρης ομάδας της Καβάλας  η οποία αγωνίστηκε   και με αριθμητικό μειονέκτημα  από το 65’ μετά την αποβολή του Ενσαλίβα.
Η Παναχαϊκή  παρότι προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες  εντούτοις  η συνολική εικόνα της  δεν ικανοποίησε .

Η μπάλα  τιμώρησε τους κοκκινόμαυρους στο 87’ όταν  μετά από λάθος  του Καραμανλή ο Αναστασόπουλος  με βολέ αιφνιδίασε τον Πίτκα διαμορφώνοντας έτσι   το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Παναχαϊκή έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση  όταν  ο Καραμανλής  στο 93’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.

Το ντεμπούτο του στον κοκκινόμαυρο πάγκο έκανε  ο Ηλίας Φυντάνης  του οποίου οι πολλές απουσίες  της ομάδας του είχαν δέσει τα χέρια .
Στις κερκίδες του εθνικού σταδίου της Κάτω Αχαΐας βρέθηκαν 1.000 περίπου φίλαθλοι  ανάμεσα τους και 50 περίπου οργανωμένοι  ενώ η είσοδος ήταν  δωρεάν.

Ο Μπρέσκα που με τα μέχρι τώρα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα , παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα.
Και ο αγώνας της  επόμενης  αγωνιστικής με τον Βύζαντα Μεγάρων θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Κ. Αχαΐας.

Ηλίας Φυντάνης :
"Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή, πιέσαμε, αλλά ήμασταν φλύαροι επιθετικά. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, ωστόσο σε ορισμένα σημεία στο παιχνίδι δείξαμε καλά στοιχεία. Με την επιστροφή των πρωτοκλασάτων παικτών μας θα γυρίσουμε γρήγορα και άνετα στις επιτυχίες. Η συμπεριφορά του Μπρέσκα που δεν ήρθε στην προπόνηση είναι αντιεπαγγελματική".

Χρήστος Λούβαρης (πρόεδρος Παναχαϊκής ): 
"Ο Μπρέσκα για την Παναχαϊκή είναι ξένο σώμα.
 Ήταν άτιμο αυτό που έκανε στους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα με την Καβάλα με στεναχωρεί. Σαν διοίκηση ωστόσο έχουμε να πούμε ότι θα φτιάξουμε τέτοια ομάδα που θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει".

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Ντίνας, Ντιόγκο, Γκούρτσας (65΄ Κοιλιάρας), Βασιλαντωνόπουλος (46΄ Κωνσταντινίδης), Μαπούκου.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ (85΄ Πλιάγκας), Ντα Σίλβα, Ενσαλίβα, Χλωρός (68΄ Αναστασόπουλος), Μοκάκε, Μπρατσιάνι (77΄ Μιγιάτοβιτς).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Καλλιθέα - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-2
(43', 69' Ντακόλ, 84' Μαρουκάκης / 80' Σερέτης, 90' Φάμπιο)
Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 1-0
(79' Γιοβάνοβιτς)
Φωκικός - Παναιτωλικός 0-1
(39' Σφακιανάκης)
Παναχαϊκή - Καβάλα 0-1
(87' Αναστασόπουλος)
Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Γαζώρου 0-0
Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου
Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής (16:00)
Θρασύβουλος - Καλλονή (16:00)
Ηρακλής Ψαχνών - Δόξα Δράμας (16:45)
ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου (19:00)
ΡΕΠΟ: Πιερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ