.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

08 Οκτωβρίου 2012

Αναταράξεις και συνωστισμός προς την έξοδο από νωρίς!

Αναταράξεις στην Παναχαϊκή μετά την ήττα.

Νωρίς νωρίς  ο συνωστισμός στην πόρτα της εξόδου 

Στην πόρτα της εξόδου απο πολύ νωρίς οι Σολάκης , Breska  και Βρονταράς

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!

Πονοκέφαλο έχουν δημιουργήσει  στον Γιάννη Παπακώστα οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης όπου η Παναχαϊκή θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Καβάλα στο γήπεδο της κάτω Αχαιάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

 Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα έχει  άσχημες  επιπτώσεις  για την ομάδα  και θα δημιουργήσει περεταίρω τριγμούς στους ήδη  έως τώρα  καθώς η Παναχαϊκή ήδη μετρά 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ παράλληλα ο δείκτης του σκορ παραμένει ακόμα στο μηδέν .

Οι Ουρτάδο και Βουνκ, θα απουσιάζουν από τον αγώνα Τετάρτης αφού έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Βενεζουέλας και Εσθονίας, αντίστοιχα. Από τον αγώνα θα απουσιάσει  και ο Ολίσε ο οποίος είδε την κόκκινή κάρτα στην Μυτιλήνη και δεν θα αγωνισθεί μεθαύριο ενώ και ο Κοιλιάρας δεν συμμετάσχει στις προπονήσεις.

Φήμες ;  Κάποιοι  ποδοσφαιριστές βλέπουν από νωρίς νωρίς την πόρτα της εξόδου.
Ποιο συγκεκριμένα αβέβαιο δείχνει να είναι το μέλλον στην ομάδα για τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές Μπρέσκα και Σολάκη, αφού όπως διέρρευσε από δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον πατρινό τύπο  δεν έχει ικανοποιήσει η παρουσία τους μέχρι σήμερα στην ομάδα  ενώ σήμερα υπήρξε και συζήτηση  για τον μέλλον τους στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση της έκανε  γνωστή πριν από λίγο την απόφαση της για την λύση των συμβολαίων των  Σολάκη , Breska  και Βρονταρά .
Ποιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή συγκάλεσε έκτακτο  διοικητικό συμβούλιο με συμμετοχή των κ. Τσαρτόλια , Παπαθώμα και Γερόλυμου  με τα εξής θέματα:
1.  Πρόσκληση των Σολάκη , Breska  και Βρονταρά και έγκριση της αποφάσεως του προέδρου για λύση των συμβολαίων τους λόγω της αδιαφορίας που επιδεικνύουν  τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις,  επιστρέφοντας τα μισά χρήματα από τις προκαταβολές που έχουν εισπράξει και συγκεκριμένα για τον Breskaη ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει δαπανήσει το ποσό των 27.000 ευρώ, για τον Σολάκη το ποσό των 22.000 ευρώ και για τον Βρονταρά το ποσό των 4.500 ευρώ.
2.   Συζήτηση για την κακή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο  κ. Λούβαρης ζήτησε και  την παρουσία του νομικού συμβούλου και πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Κούγια αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Ζακύνθου.
-----------------------

Από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην εφημερίδα Πελοπόννησος  προκύπτει ότι   θέμα ενδέχεται να υπάρξει και πάλι με τον Ουρτάδο .
Μέχρι στιγμής πάντως κανονικά φαίνεται να συνεχίζει ο Γιάννης Παπακώστας αν και στην ΠΑΕ Παναχαϊκή  όλα μπορούν να αλλάξουν και όλα μπορεί να έρθουν τούμπα.

Μέσα σε όλα αυτά το άλλο κυρίαρχο θέμα που καίει και απασχολεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι αυτό του γηπέδου αφού ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως τίποτα για το ποιο θα είναι το γήπεδο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα , και αυτό σίγουρα έχει επιπτώσεις στην ομάδα η οποία προς το πάρων παραμένει ακόμα άστεγη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» :
«Είμαι έντονα προβληματισμένος από την προκλητική αδιαφορία τριών ποδοσφαιριστών. Του Μπρέσκα, του Ουρτάδο και του Σολάκη. Ο πρώτος είναι αδικαιολόγητος, έχει πάρει 30.000 ευρώ από την Παναχαϊκή. Δεν τον ξεκίνησε στην 11άδα ο κ. Παπακώστας και παρακάλαγε να μπει μέσα για να παίξει. Και όταν μπήκε, έκανε μια τρύπα στο νερό. Ο δεύτερος ήταν, μαζί με τον Φουρτάδο, οι μόνοι παίκτες πέρσι που δεν υπέγραψαν ότι είχαν εξοφληθεί από την Παναχαϊκή. Ευτυχώς είχαμε έγγραφα και αποδεικτικά και τους βάλαμε στην θέση τους. Ο Σολάκης έχει πάρει 20.000 ευρώ. Με την στάση τους αποσυντονίζουν όλη την ομάδα. Το είχαμε δει εγκαίρως με τον κ. Παπακώστα, το είχαμε επισημάνει, αλλά πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα σταμάταγαν. Πλέον λειτουργούν ως Δούρειοι Ιπποι για την Παναχαϊκή. Αντίθετα, πήραμε πράγματα από παιδιά που δεν το περιμέναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Εμ Πια που ήταν φανταστικός, από τον Πίτκα, τον Βοσκόπουλο, τον Ολίσε, που τον εκνεύρισαν και γι΄ αυτό αποβλήθηκε, από τον Σαλαμαστράκη, τον Γκούρτσα, τον Σπίνουλα και τον Ντίνα. Είμαστε καλύτεροι. Δεχτήκαμε όμως ένα γελοίο γκολ από στημένη φάση και το πληρώσαμε. Θα βελτιωθεί η ομάδα. Θα γίνουν αυτά που πρέπει. Δεν υπάρχει θέμα Παπακώστα. Ποτέ. Είμαι κάθετος και απόλυτος. Η Παναχαϊκή έχει βρει και προπονητή και κορμό παικτών. Οι αδιάφοροι θα την πληρώσουν. Το γηπεδικό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Μας έχει επηρεάσει πολύ αγωνιστικά και μας έχει αποσυντονίσει. Νιώθουμε τσιγγάνοι στην ίδια την πόλη μας. Δυστυχώς κάποιοι μισούν την Παναχαϊκή και το αποδεικνύουν καθημερινά με την στάση τους. Θα πάμε στο Στάδιο για να ξαναφτιάξουμε την έδρα μας».

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ