.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

15 Οκτωβρίου 2012

Πάτησε «POWER» και νίκησε η Παναχαϊκή



5η αγωνιστική
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-1

Πήρε ανάσα η Παναχαΐκή

Έδωσε απαντήσεις ο Μπρέσκα που ήταν ο κορυφαίος

Ο Μπρέσκα είναι αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα  πετυχαίνοντας το 1ο γκολ της Παναχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα της  Football league.

Στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς, και  κάτω από δυνατή βροχή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη νίκη  της Παναχαϊκής  και με ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων.

H Παναχαϊκή  υπό τις οδηγίες  του Ηλεία Φυντάνη στον πάγκο της ομάδας  έφτασε σε μια νίκη που σίγουρα  χαρίζει ανάσα στην ομάδα καθώς  χρειάστηκε να φτάσει η 5η αγωνιστική για να χαρούν για πρώτη φόρα το σκοράρισμα και την νίκη οι κοκκινόμαυροι .


Οι παίκτες της Παναχαϊκής, έδειχναν σε κάθε φάση του αγώνα ότι θέλουν να φύγουν από το γήπεδο μονό  με τους τρεις βαθμούς της νίκης η οποία τελικά ήρθε έστω και καθυστερημένα.
Με τέρμα του Ολίσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, η Παναχαϊκή κατέκτησε το πρώτο εφετινό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Football League.

Μόλις στο 6' ο Ντίνας   σουτάρει άουτ προ κενής εστίας.
 Έξι λεπτά αργότερα ο Βύζας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπιτσάκου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Βελέτη στο 12’ του αγώνα παγώνοντας το γήπεδο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο  Μπρέσκα στο 47’  από πλάγια θέση έκανε το σουτ και έστειλε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ισοφάριση.

Στο 93’ μετά από συνεργασία του Ντίνα με τον Μπρέσκα ο Εγκούτου Ολίσε  έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ χάρισε την  πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του.

Ηλείας Φυντάνης  τεχνικός της Παναχαϊκής.
«Ξέραμε ότι ο Βύζας είναι μια προπονημένη ομάδα, δυστυχώς φάγαμε γκολ από στημένη φάση και είναι ένας τομέας που θα δουλέψουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Ο Βύζας θα κόψει βαθμούς από πολλές ομάδες και θα ανακάμψει στη συνέχεια. Εμείς θα κάνουμε μια νέα αρχή και η νίκη μας ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Θα πρωταγωνιστήσουμε αν λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα και κάποια άλλα προβλήματα που έχει η ομάδα»,

Δημήτρης Καραμανλής
 «Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν το βάλαμε κάτω,  δώσαμε και την ψυχή μας. Θα κάνουμε μια νέα αρχή και η νίκη ήταν μια ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράς (Άρτας), Στόικος (Κέρκυρα)

300 περίπου φιλάθλους, παρακολούθησαν το ματς κάτω από συνεχείς βροχόπτωση.

Παναχαϊκή (Φυντάνης): Πίτκας, Βοσκόπουλος (25' Κοκκίνης), Ντιόγκο, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης, Ντίνας (93' Κοιλιάρας), Ολίσε, Καραμανλής (80' Φατιόν), Μπρέσκα, Γκούρτσας, Μαπούκου

Βύζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Παναγόπουλος, Γρομητσάρης, Ταμπάκης, Μπιτσάκος, Ερρίκος, Βελέτης, Κοκόλης, Θ. Βλάχος (48' Αρναρέλλης), Ντιαλό (55' Κρητικός), Ρεκλείτης, Μανδύλης (70' Σπαγής).

Η 5η αγωνιστική: 

Κυριακή 14/10 

Παναχαϊκή-Βύζας Μεγάρων 2-1 
(47' Μπρέσκα, 90+3' Μαπούκου - 12' Βελέτης) 

Πιερικός-Εργοτέλης 1-1 

Δευτέρα 15/10 

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Επανομής (16:30) 
Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών 
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανσερραϊκός 
Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 
Καλλονή-Νίκη Βόλου 
Εθνικός Γαζώρου-Φωκικός 
Καβάλα-Θρασύβουλος 
Παναιτωλικός-Λάρισα (19:00) 
Ρεπό: Ηρακλής 

Η επόμενη (6η) αγωνιστική: 

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας 
Αναγέννηση Επανομής – Αναγέννηση Γιαννιτσών 
Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός 
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 
Εργοτέλης – Ηρακλής 
Καλλιθέα – Παναιτωλικός 
Λάρισα – Εθνικός Γαζώρου 
Νίκη Βόλου – Καβάλα 
Φωκικός – Παναχαϊκή 
Θρασύβουλος – Βύζας Μεγάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ