.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

09 Νοεμβρίου 2012

Προετοιμάζεται για το Ελ Πάσο η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή  ανεβάζει ρυθμούς για την δύσκολη αναμέτρηση  της Κυριακής ( 11/11 ) στην Καλλιθέα.  Όλοι στην κοκκινόμαυροι ομάδα έχουν κατανοήσει την σημασία και την δυσκολία αυτού του αγώνα και γι αυτό έχουν προετοιμαστεί  για να αγωνιστούν  για την νίκη η οποία θα δώσει την ώθηση  στην ομάδα να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά.
 
Όλοι γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος και  θα επιδιώξει  να κερδίσει τους βαθμούς της νίκης  στην έδρα του  αφού και η ομάδα της Καλλιθέας  μετρά κι αυτή έως τώρα αρκετές  βαθμολογικές απώλειες  και βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις  με 8 βαθμούς  .
Η προετοιμασία της Καλλιθέας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενώ οι παίκτες της Καλλιθέας  προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν  μεγαλύτερη  υποστήριξη  φιλάθλων  μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα σε σχολεία της περιοχής.

Το πρόγραμμα των κοκκινόμαυρων περιελάμβανε την Τρίτη προπόνηση στην Λακόπετρα , και ρεπό την Τετάρτη ενώ  την Πέμπτη  και την Παρασκευή  η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής.  Η κοκκινόμαυρη αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα το πρωί του Σαββάτου και στην συνέχεια θα κάνει την τελευταία της προπόνηση  στο γήπεδο του Ελληνικού.

Μετά την αναχώρηση και του Μπρέσκα  οι εναλλακτικές επιλογές του Ηλία Φυντάνη  από τον πάγκο είναι μειωμένες  καθώς για τον κυριακάτικο αγώνα  δεν θα είναι  πλέον διαθέσιμοι ο Μάρτιν Βούνκ που αναχώρησε για την Εσθονία λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του , οι τραυματίες  Λίτσης , Γεωργίου  και ο Πολ Ουρτάδο που έχει υποστεί τράβηγμα ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Ολίσε και του Αντονι Φατιον ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Ομάδα φιλάθλων της Παναχαϊκής  διοργανώνει εκδρομή για τον Κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής  . Οι εκδρομείς  θα  αναχωρήσουν  την Κυριακή  το πρωί στις 10:00  από το γήπεδο της αγυιάς  με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ χωρίς βέβαια να περιλαμβάνεται  και το εισιτήριο του αγώνα.
 Η ΠΑΕ Καλλιθέα θα έχει διαθέσιμη  τη Θύρα 2 του γηπέδου «Γρ. Λαμπράκης» για  όσους πατρινούς φίλαθλους  της Παναχαϊκής  θελήσουν  να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα .




Βάτσιος Αριστείδης του συνδέσμου Δυτ. Αττικής
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και διαιτητής  έχει  οριστεί ο Αγρινιώτης στην καταγωγή  Βάτσιος Αριστείδης του συνδέσμου Δυτ. Αττικής με βοηθούς τους Πλακογιάννης Δημήτριος (Δωδεκανήσου) και Λιανός Γεώργιος ( Βοιωτίας).
Ο Βάτσιος  είχε σφυρίξει την Παναχαϊκή και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο 0-0 με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Κύπελλο Ελλάδος .
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα  ο αγώνας Κυπέλου Ολυμπιακός – Παναχαϊκή είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη  28 Νοεμβρίου,  και ώρα 8.30 μ.μ.,  στο γήπεδο  «Γ. Καραϊσκάκης»
Ο επαναληπτικός αγώνας  στο γήπεδο της Παναχαϊκής ορίστηκε για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 8.30 μ.μ. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΟΤΕ-sport.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Κυριακή (11/11)
Καλλιθέα-Παναχαϊκή (15.00)
Πιερικός-Δόξα Δράμας (15.00)
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ολυμπιακός Βόλου (15.00)
Αναγέννηση Επανομής-Παναιτωλικός (15.00)
Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΛ Καλλονής (15.00)
Πανσερραϊκός-Εθνικός Γαζώρου (15.00)
Εργοτέλης-Καβάλα (16.30 OTE TV)
ΑΕΛ-Θρασύβουλος (15.00)
Νίκη Βόλου-Φωκικός (15.00)

Δευτέρα (12/11)
Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής (19.00 ΟΤΕ ΤV)
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ