.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

16 Δεκεμβρίου 2012

Η Παναχαϊκή κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Γάζωρος την νίκη.




14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Football league
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0
(Μαχερούδης 14’)


Άτυχη! η Παναχαϊκή στις Σέρρες 

ΔΕΙΤΕ  TO VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Παναχαϊκή  αγωνίστηκε για την νίκη ήταν ανώτερη αλλά … δεν τα κατάφερε και έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 με ήττα.
 Οι κοκκινόμαυροι  αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ εντούτοις δεν το έβαλαν κάτω , είχαν καλή κυκλοφορία  της μπάλας και σφυροκοπούσαν αδιάκοπα τα γκολπόστ των γηπεδούχων  κατά  την διάρκεια του αγώνα , ωστόσο τους τρεις βαθμούς της νίκης κλείδωσαν  οι γηπεδούχοι με το γκολ του Μαχερουδάκη  στο 14’ . 

Ο αγώνας εκτυλίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και από τις δυο ομάδες και διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον θεατών μέχρι και το τελευταίο  7’λεπτο των καθυστερήσεων.

ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Η σημερινή ήττα της Παναχαϊκής στις Σέρρες  ήταν η πρώτη με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο της ομάδας και η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ μετά τον αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον προπονητή  και όλους τους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για την  σπουδαία εμφάνιση της ομάδας .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
1. Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τα εξής: Το ποδόσφαιρο είναι πολύ άδικο. Αντί για ένα σκορ 7-1 υπέρ μας, μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι όπου η Παναχαϊκή είχε 75% κατοχή μπάλας, 15 τελικές  προσπάθειες, εκ των οποίων έξι τετ α τετ, τα οποία έχρησαν ήρωες τους Αποστολίδη και Βαλσαμάκη, τους δύο τερματοφύλακες  του Εθνικού, χάσαμε με 1-0 από ένα τυχερό γκολ, στη μοναδική φάση του Γαζώρου στο πρώτο ημίχρονο. Στην κυριολεξία, ο γκολκίπερ μας, Πίτκας, χρειάστηκε να κάνει μια και μοναδική απόκρουση στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κούτση, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη σπουδαία εμφάνισή τους, με την πίστη πως με ανάλογες εμφανίσεις η Παναχαϊκή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην πορεία.
2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Εθνικού Γαζώρου κ. Μέλκα και τους οπαδούς της ομάδας του Εθνικού, που αντάμειψαν την ομάδα της Παναχαϊκής με το ζεστό χειροκρότημα τους για την εκπληκτική της εμφάνιση. Τώρα, άπαντες την Τετάρτη συγκεντρωμένοι στην Αγυιά, για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, προκειμένου να δείξουμε ξανά σε όλη την Ελλάδα πως η Παναχαϊκή αξίζει να αγωνίζεται στη SuperLeague.


Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης (26’ λ.τρ. Βαλσαμάκης), Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Γεωργίαδης, Μπεκιάρης (46’ Σαββίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας, Κωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης (75’ Χαριτίδης).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης (75’ Βασιλαντωνόπουλος), Ολίσε, Βουνκ.
 ΚΟΥΤΣΗΣ: «Πιέσαμε , ρισκάραμε , αλλά δεν πήραμε τίποτα»
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Football League:
Εθνικός Γαζώρου – Παναχαϊκή 1-0
Kαβάλα – Δόξα Δράμας 1-2
ΑΕΛ Καλλονής – Βύζας Μεγάρων 3-1
Παναιτωλικός – Θρασύβουλος 3-0
Ηρακλής – Φωκικός 2-2
Πιερικός – Λάρισα 0-0
Ηρακλής Ψαχνών – Πανσερραϊκός 0-0
Αναγέννηση Επανομής – Εργοτέλης 1-2
Ολυμπιακός Βόλου – Nίκη Βόλου (18:00)
Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (Δευτέρα 17/12, 19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ -ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ -ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΕ       
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-    ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΦΩΚΙΚΟΣ Α.Σ. -    ΚΑΛΛΟΝΗ Α.Ε.Λ. ΠΑΕ   
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ -ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ 1964 -ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΚΑΛΛΙΘΕΑ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ        
ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ    
Ρεπό Ολυμπιακός  Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ