.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

02 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ



ΜΕΓΑΛΗ !! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ
  
12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1

ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΥΡΤΑΔΟ ΣTO 63’ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

 Η Παναχαϊκή ήταν καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλοι είχαν μάθει καλά τον ρόλο τους. Η καλή αμυντική λειτουργία της Παναχαϊκής ήταν αρκετή για να  κρατήσουν οι πατρινοί ανέπαφη την εστία τους και να κερδίσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν ομολογούμενος δυνατό αντίπαλο.

Η νίκη της Παναχαϊκής μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο σκόρπισε πίκρα και απογοήτευση σε όλους τους φιλάθλους του Βόλου καθώς  όλοι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θεωρούσαν επιτακτική ανάγκη την νίκη της ομάδος τους απέναντι στην Παναχαϊκή μετά τα όσα έχουν προηγηθεί  και έχουν δει το φως της δημοσιότητας  με τους στημένους αγώνες και την τιμωρία με υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου 

Η Παναχαϊκή αν και αγωνίστηκε με αμυντικό σχεδιασμό μπόρεσε και δημιούργησε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες  μπροστά στην εστία του Γκίτκου  στο 28΄ με τον Ουρτάδο και στο 38΄ με τον Κοιλιάρα, ενώ στο 63΄η Παναχαϊκή κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του Ουρτάδο μετά από πάσα του Κοιλιάρα.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια  προσπαθούσαν για  την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσαν τελικά να εκμεταλλευτούν  στο έπακρο καμία από τις αρκετές ευκαιρίες  που δημιούργησαν για να σκοράρουν. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 2΄ με τον Κόλεφ, στο 48΄ με τον Παλαιολόγου.
ΔΟΚΑΡΙ: στο 67' οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή για να σκοράρουν όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε.
Στο 80’ ο Γαλάνης βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία, αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πινδώνης, Στογιάνοφ (55' Ανιέτε), Μπολάτι, Γενγκά (84΄ Γκότοβος), Γαλάνης, Κόλεφ (46΄Παππάς).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Αντονι, Βοσκόπουλος, Κοκκίνης, Βουνκ, Ντίνας (85' Λίτσης), Ουρτάδο (92΄ Κωνσταντινίδης), Γκούρτσας.

Δρακόντεια  ήταν τα μέτρα της αστυνομίας για την ασφάλεια της αποστολής της Παναχαϊκής αλλά και του Αλέξη Κούγια.
Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο γήπεδο αλλά μετά από την ένταση που υπήρξε στα επίσημα του γηπέδου μεταφέρθηκε και παρακολούθησε  τον αγώνα από το πέταλο του σταδίου.

Στην κερκίδα των επισήμων του Πανθεσσαλικού Σταδίου (στο κάτω μέρος) υπάρχει ανηρτημένο πλακάτ στο οποίο εικονίζεται ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι με τακούνι στιλέτο.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Κούτσης δήλωσε μετά τον αγώνα:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Ήμασταν πειθαχρημένοι και συγκεντρωμένοι, ειδικά στο α’ μέρος, ελέγχαμε τον ρυθμό και δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο εκτός από μια περίπτωση σχεδόν δεν κινδυνέψαμε.
Στο β’ μέρος μπήκαμε μπροστά στο σκορ και με λίγο καλύτερες επιλογές στα τελειώματα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο.
Αυτή τη φορά μπορώ να πω πως η τύχη μας χαμογέλασε. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός σε κάποιες περιπτώσεις να πετύχει κάποιο τέρμα και να φέρει το ματς στα ίσια και εκεί ακριβώς μας χαμογέλασε η τύχη.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, αν και στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και εκεί κρατώ μόνο το αποτέλεσμα.
Καλή συνεχεία στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και θα έχει διότι έχει μια σπουδαία ομάδα».

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:
Παρασκευή (30/11)
*Ηρακλής Ψαχνών- Λάρισα 1-0
(10’ Σέγκος)

Κυριακή (2/12)
*Καλλονή- Δόξα Δράμας 1-0
(90΄Μανούσος)
*Ηρακλής- Καβάλα 1-0
(44΄Στεφανίδης)
*Ολυμπιακός Βόλου- Παναχαϊκή 0-1
(63΄Ουρτάδο)
*Πιερικός- Βύζας Μεγάρων 2-1
(38΄, 63΄Μαρτίν-14΄Ντιαλό)
*Αναγέννηση Γιαννιτσών- Θρασύβουλος 2-1
(35΄Ιορδανίδης, 45΄Στεφανίδης-70΄Ντα Κόστα)
*Απόλλων Σμύρνης- Φωκικός 2-0
(68΄, 89΄Καραμαλίκης)

Δευτέρα (3/12)
*Αναγέννηση Επανομής- Νίκη Βόλου (15:00)
*Εργοτέλης- Καλλιθέα
*Παναιτωλικός- Εθνικός Γαζώρου (19:00)

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ