.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

07 Ιανουαρίου 2013

Δράμα! το αποτέλεσμα στην Δράμα



15η αγωνιστική  football league
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0.

 H Παναχαϊκή μετά από μια κακή εμφάνιση  έχασε εκτός έδρας με 1-0 από την Δόξα Δράμας για την 15η αγωνιστική της Football League και παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ταραλίδης μόλις στο  1΄λεπτο του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η Παναχαϊκή είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει  στο 27΄με τον Γκούρτσα, ενώ δύο φορές ο Πίτκας έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, σε κοντινό σουτ του Κάμπελ στο 12΄ και σε σουτ, επίσης, του Πουλάκου στο 48΄.
Οι κοκκινόμαυροι συνεχίζουν να  παίζουν ακόμα με τη φωτιά, καθώς δεν μπορούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία απέχουν μόλις ένα τρίποντο.

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσακνάκης, Καράμπουλας (Λάρισας)

 Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (83' Σικαλιάς), Σοϊλέδης, Κάπελ (90+1' Χιντασέλι), Πουλάκος (66' Κάσσος), Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Άντονι, Kοιλιάρας, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης, Βoυνκ, Κοκκίνης (61' Βασιλαντωνόπουλος).

 Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε για την έλλειψη σωστής προετοιμασίας λόγω ότι οι προπονήσεις της ομαδας γινόντουσαν την περασμένη εβδομάδα στο πλαστικό των Βραχνεικων.
Γ. Κούτσης . «Δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ μόλις στο ξεκινήσαμε του παιχνιδιού από ένα ανύπαρκτο φάουλ και αυτό μας επηρέασε για λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, είχαμε 2 ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ, μια με τον Κοιλιάρα και μια με τον Γκούρτσα όμως δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει, η ομάδα ήταν επηρεασμένη από το γεγονός ότι μια εβδομάδα οι προπονήσεις έγιναν σε πλαστικό γήπεδο και αυτό το θέμα θα πρέπει να λυθεί άμεσα. Κοιτάζουμε τα λάθη μας, τα υπογραμμίζουμε και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο».

 Πίτκας: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε»
«Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Δόξα διαχειρίστηκε σωστά το σκορ. Πρέπει τις επόμενες μέρες να ανασυνταχτούμε γιατί δεν αξίζει στην ομάδα μας αυτή η βαθμολογική θέση»
 Ο Αλεξης Κούγιας βρεθηκε από το σαββατο στην Δράμα μαζι με την αποστολη της Παναχαικης και παρακολούθησε το παιχνίδι από την Θύρα 6 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 






                Τα αποτελέσματα τη 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 5/1
Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 3-0
Κυριακή, 6/1
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 1-0
Βύζας Μεγάρων –Καβάλα 1-1
Θρασύβουλος-Εθνικός Γαζώρου Αναβολή
Φωκικός-Καλλονή 0-0
Καλλιθέα-Πιερικός 3-1
Εργοτέλης-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1
Πανσερραϊκός-Απόλλων Αθηνών 1-0
Επανομή-Hρακλής Ψαχνών 1-1
Λάρισα-Ηρακλής (18:00)
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ