.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Ιανουαρίου 2013

Τα βλέμματα στο Πανθεσσαλικό.



Την Παναχαϊκή θα υποδεχτεί την Κυριακή ( 15:00 ) στο Πανθεσσαλικό η ομάδα της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής  στην  football  League.


.                                                                                                                                                           .

Ο αγώνας  είναι σημαντικός και για τις δυο ομάδες  και για αυτό εξίσου και οι δυο προετοιμάζονται  για τον αγώνα έχοντας τους ίδιους στόχους  . 

Η Νίκη Βόλου θέλει να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα
Το γεγονός  ότι ο προπονητής της  Νίκης Στέλιος Μανώλης, έως τώρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα  , σε συνδυασμό με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, αλλά και τις  καλές εμφανίσεις  της ομάδας  του Βόλου έχουν δημιουργήσει ένα αισιόδοξο κλίμα στην ομάδα και στους φιλάθλους  της  .
Η Παναχαϊκή μετά και την τιμωρία που της επιβλήθηκε  με την αφαίρεση των 3 βαθμών θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει το χαμένο έδαφος  και να ανέβει  βαθμολογικά το συντομότερο .
Η Παναχαϊκή είναι σίγουρο ότι  θα αγωνιστεί  και αυτή  για ένα καλό αποτέλεσμα αφού η χαμηλή της βαθμολογική θέση δεν της επιτρέπει να πέσει αμαχητί.  Στην πατρινή ομάδα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα  ενώ ελπίζουν ότι θα έχουν στα χέρια τους  και την μπλε κάρτα του νεοαποκτηθέντα  Δημήτρη Κοιλιάρα προκειμένου ο έμπειρος παίκτης να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Παναχαικης .
 Στον αγώνα της Νίκης στο Πανθεσσαλικό με την Παναχαϊκή, διαιτητής θα είναι ο Φωτιάδης από την Καστοριά με βοηθούς τους  Λαφαντζής (Πιερίας),Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Ιωσηφόγλου (Αθηνών) 

Η Βολιότικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα οι οποίες θα είναι οι εξής:
VIP Κερκίδα: 30 ευρώ
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ
Παιδικό: 5 ευρώ
Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ*
*Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνον και εάν υπάρξουν φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Κάλεσμα «Blue Club»  για "Θερμή" ατμόσφαιρα με την Παναχαϊκή.
"Το Blue Club θύρα 3 Π.Ντοκούζης, καλεί όλους τους Νικιώτες να δώσουν δυναμικό παρών στον Κυριακάτικο αγώνα με την Παναχαϊκή.
Η ομάδα πρότυπο που έχει υποχρεώσει πλέον όλα τα τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί της, με τη βοήθεια του λαού μας αυτή την Κυριακή θα βρεθεί ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Η Νικάρα μας ανταποδίδει τους κόπους και τις αγωνίες να την κρατήσουμε ζωντανή στα πέτρινα χρόνια και όλοι εμείς πρέπει να είμαστε στο Πανθεσσαλικό να τη χειροκροτήσουμε.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως την Κυριακή από τις 11.00 στα γραφεία του συνδέσμου στη Μαιάνδρου 14 θα υπάρχουν εισιτήρια του αγώνα.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 15.00 . ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ