.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

21 Ιανουαρίου 2013

Η τριάρα στον Βόλο Τράνταξε την Παναχαϊκή



Με τριάρα επέστρεψε από το Πανθεσσαλικό η Παναχαϊκή
17η αγωνιστική
Νίκη Βόλου – Παναχαϊκή 3-1

Η ΠΑΕ επέβαλε 10.000 ευρώ  πρόστιμο προς τους ποδοσφεριστες  και 500 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή που  δέχτηκε κάρτα λόγο διαμαρτυρίας.

Η Παναχαϊκή με εμφάνιση ανώριμης και ανεύθυνης ομάδας  που δεν αρμόζει στους στόχους της ομάδας  και μπροστά σε 4.000 φίλαθλους κατάφερε εύκολα να φτάσει στην ήτα μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο από την Νίκη Βόλου.
 Η Παναχαϊκή  μόλις στο 11’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μετά από αστεία  δικά της λάθη
Τα γκολ για τους "κυανόλευκους" ο Κυριάκος στο 6', ο Σαμαράς στο 11' και ο Φλίγκος στο 88'. Οι Πατρινοί είχαν μειώσει σε 2-1 με πέναλτι του Γκούρτσα στο φινάλε του α' μέρους. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι πατρινοί λόγο αποβολής του Τζοντό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 88' η Νίκη πέτυχε το 3-1 .Ο Φλίγκος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της περιοχής, κοντρόλαρε με τη μία και σούταρε αμέσως χαμηλά , στην αριστερή γωνία, αιφνιδιάζοντας τον Πίτκα .
Νίκη Βόλου: Bούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης (70' Καρατζάς), Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (62' Φλίγκος), Τάντιτς (76' Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Λαλίν.
Παναχαϊκή: Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Γ.Κοιλιάρας, Ντίνας, Άντονι, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος (21' λ.τ Βασιλαντωνόπουλος), Παμπόε (42' Ν' Τζιοντό), Κοκκίνης, Ολίσε.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Για την Παναχαϊκή τα δεδομένα δυσκολεύουν αρκετά αφού μετά την τιμωρία και των τριών βαθμών η ομάδα 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του 1ου γύρου  βρίσκεται αρκετά  πίσω ,  ενώ μετά το επερχόμενο ρεπό ακολούθου ματς φωτιά , με Εργοτέλη έξω , Ηρακλή Ψαχνών  μέσα και Απόλλωνα Σμύρνης έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ