.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

24 Φεβρουαρίου 2013

Όλα ήταν λειψά στον Πύργο



Football League 24η αγωνιστική
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ– ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ  0-0

Λειψές οι φάσεις του αγώνα , λειψό το θέαμα , λειψός ο κόσμος , λειψός ο ένας βαθμός  

Η Παναχαϊκή  μένει για έβδομη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αφού αυτή την φορά παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην  ΑΕΛ Καλλονή.
 Μέτριο θέαμα πρόσφεραν οι δυο ομάδες στους 150 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο του Πύργου, σε έναν  αγώνα που  έμοιαζε κεκλισμένων των θυρών  αφού η Παναχαϊκή ξενιτεύτηκε στον Πύργο προκειμένου να αγωνιστεί ως γηπεδούχος  στο δημ. Γήπεδο του Πύργου ύστερα από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική . 

Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή να σκοράρει στο 23΄ με τον Βασιλαντωνόπουλο και στο 80΄με τον Δ. Κοιλιάρα.
Η Καλλονή θα μπορούσε να είχε κερδίσει το τρίποντο της νίκης αφού είχε κάποιες καλές ευκαιρίες  στον αγώνα να σκοράρει και ιδιαίτερα  στο 29ο λεπτό  όταν ο Αναστασιάδης έστειλε  με κεφαλιά την μπάλα  λίγο πάνω από την εστία του Πίτκα.

Την Τετάρτη (27/2) οι κοκκινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής .

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Κούτσης δήλωσε μετά τον αγώνα:
«Ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο αέρας εμπόδισε τις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και φάνηκε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Είχαμε δυο καλές στιγμές και οι 2 ομάδες για να βάλουμε γκολ αλλά κρατάμε το βαθμό και κοιτάμε μπροστά.
Έχουμε και άλλα προβλήματα που επηρεάζουν την ομάδα όπως είναι το γηπεδικό και η πίεση της φανέλας της Παναχαϊκής που έχει το πιο χαμηλό μ.ο. ηλικίας και είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλ/νιας  και βοηθοί του οι  Χουλιάρας και Κολοσιώνης  του ίδιου συνδέσμου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιώργος Κούτσης): Πιτκας, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βάντερσον, Βασιλαντωνοπουλος, Φατιόν (90' Ρεκλείτης), Παμπόε, Γκούρτσας (57' Δ. Κοιλιάρας), Ν΄Τζιοντό (72' Περεϊρα).
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές) Σιδερακης, Κώτσιος, Κριντιμπίρης, Χωριανόπουλος, Ροντρίγκεζ (87' Μανουσάκης), Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γκονζάλες (78' Σιλιγαρδάκης), Λεοζίνιο, Ντιμπαλά (46' Μανούσος), Καντζί.

Τα αποτέλεσματα:
Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 0-1
Καλλιθέα-Αναγ. Επανομής 5-0
Λάρισα-Αναγ. Γιαννιτσών 3-0
Νίκη Βόλου-Πιερικός 1-1
Θρασύβουλος-Ηρακλής 0-2
Βύζας-Παναιτωλικός 0-3
Παναχαϊκή-Καλλονή 0-0
Φωκικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
·         *ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2
Εργοτέλης-Ηρακλής Ψαχνών
Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου
Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

Η Βαθμολογία
1. Εργοτέλης 41
2. Ηρακλής Ψαχνών 39
3. Λάρισα 39
4. Απόλλων Σμύρνης 38
5. Πανσερραϊκός 37
6. Νίκη Βόλου 36
7. Ολυμπιακός Βόλου 36
8. Ηρακλής 35
9. Καλλονή 35
10. Παναιτωλικός 34
11. Δόξα Δράμας 34
12. Καβάλα 32
13. Πιερικός 29
14. Εθνικός Γαζώρου 28
15. Καλλιθέα 27
16. Αναγέννηση Γιαννιτσών 25
17. Φωκικός 22
18. Παναχαϊκή 20
19. Θρασύβουλος 17
20. Αναγέννηση Επανομής 12
21. Βύζας Μεγάρων 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ