.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

08 Απριλίου 2013

Σπουδαίο διπλό η Παναχαϊκή 0-1 στα Γιαννιτσά



32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE
ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1

46΄Βάντερσον 0-1

VIDEO - Τι δήλωσε για τους προπηλακισμούς της ομάδας ο Αλεξης Κούγιας


«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! "Καυτό" διπλό η Κυρία μέσα στα Γιαννιτσά




Επέστρεψε με διπλό ο Φυντάνης


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Παναχαϊκή

Δεύτερο φετινό ντεμπούτο Ηλεία Φυντάνη στον πάγκο της Παναχαικής

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε Αναγέννηση η Παναχαϊκή

Σπουδαίο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Παναχαϊκή η οποία αναγεννήθηκε  επικρατώντας 1-0  στον εκτός έδρας  αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
φωτο απο matiespellas.gr
 Η Παναχαϊκή στο 2ο φετινό ντεμπούτο  του κ. Φυντάνη στον πάγκο της  και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μπόρεσε και κέρδισε το δεύτερο φετινό της τρίποντο μακριά από την Πάτρα αφού την χαρά της νίκης μακριά από την Πάτρα είχε να την γευτεί από τον αγώνα του πρώτου γύρου στον Βόλο όπου είχε επικρατήσει 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου .

Η κατάσταση του γηπέδου από τις άσχημες καιρικές συνθήκες ( συνεχής βροχόπτωση ) που επικρατούσαν στον αγώνα δεν ευνοούσε το θέαμα και μοιραία οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν απανωτά  λάθη   με αποτέλεσμα όσο κυλούσε ο χρόνος το θέαμα να χειροτερεύει.
Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου με το γκολ του Βάντερσον στο 46΄μετα από σουτ έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα χειροτέρεψε με την  Παναχαϊκή να εχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να   δημιουργείται  κάποια αξιόλογη φάση από τις δυο ομάδες .

Η Παναχαϊκή που προερχόταν από την νικη επί της Αναγέννησης Επανομής στην Πάτρα  μετά και την νέα νικη της στα Γιαννιτσά  έφτασε στους 30 βαθμούς  και αν και το πρόγραμμα της πατρινής ομάδας θεωρείται δύσκολο στην συνέχεια  εντούτοις ουσιαστικά όλα δείχνουν ότι εχει εξασφάλιση μετά από μεγάλη προσπάθεια  την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αχαΐας έκαναν λόγο για επίθεση από παράγοντες και οπαδούς της Αναγέννησης μετά το τέλος του ματς, με τους Καρανλή και Βοσκόπουλο να δέχονται χαστούκια και κλωτσιές από ανθρώπους του συλλόγου των Γιαννιτσών.

Μάλιστα ο Ηλίας Φυντάνης, λόγω όλων αυτών των γεγονότων δεν έδωσε καν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου, ενώ αυτός που γνωστοποίησε τα όσα συνέβησαν ήταν ο βοηθός του ο Βαγγέλης Καράτσης.

Ωστόσο, όλες αυτές τις κατηγορίες τις αρνούνται οι άνθρωποι της Αναγέννησης Γιαννιτσών, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ούτε ο διαιτητής, ούτε ο παρατηρητής έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση της καταγγέλλει τα  αδικαιολόγητα επεισόδια στον αγώνα Αναγεν. Γιαννιτσών – Παναχαϊκή τα οποία δημιούργησαν ο πρόεδρος των Γιαννιτσών μαζί με αγνώστους που φορούσαν κουκούλες .
Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

 Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος (46' Χατζόγλου), Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Ζαγοριανός, Καρακασόγλου (83' Σπαθαρούδης), Σιδηρόπουλος (51' Αντρεινι).
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον, Νʼ Τζιοντό (77' Ρεκλείτης), Τέλλος, Γκούρτσας (93' Κοιλιάρας), Σπίνουλας, Κοκκίνης, Καραμανλής, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης (89' Βοσκόπουλος).

  * Διαιτητής του αγώνα ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλ/ναι με βοηθούς τους Ζυγούρη-Κολοσιώνη του ίδιου συνδέσμου.


ΔΕΙΤΕ Τι δήλωσε στο Lepanto ο Αλέξης Κούγιας για τους προπηλακισμούς που δεχτηκε η ομάδα  στα Γιαννιτσά.

O Kούγιας μιλά για τα επεισοδια στα Γιαννιτσά από panaxablog
32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας 2-0
Ηρακλής-ΑΕΛ Καλλονής 0-1
Ολυμπιακος Βόλου-Εθνικός Γαζώρου 2-0
Πιερικός-Καβάλα 1-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Παναχαϊκή 0-1
Αναγέννηση Επανομής-Θρασύβουλος 1-5
Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός 1-1
Απόλλων Σμύρνης-Βύζας Μεγάρων 1-0
Εργοτέλης-Λάρισα 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 Η επόμενη (33η) αγωνιστική

Τεταρτη 10 Απριλίου
Δόξα Δράμας- Καλλονή
Εθνικός Γαζώρου- Παναιτωλικός
Καβάλα- Ηρακλής
Παναχαϊκή- Ολυμπιακός Βόλου
Βύζας Μεγάρων- Πιερικός
Θρασύβουλος- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Φωκικός- Απόλλων Σμύρνης
Νίκη Βόλου- Αναγέννηση Επανομής
Λάρισα- Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα- Εργοτέλης
Ρεπό: Πανσερραϊκός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ