.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

22 Απριλίου 2013

ΒΟΛΕΪ - Αγκάλιασε την άνοδο η Παναχαϊκή 3-1 την ΑΕΚ



2ο Ειδικό  τουρνουά ανόδου

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΑΕΚ 3-1 
(25-20, 25-21, 20-25, 25-22)



Volleyleague  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

Η Παναχαϊκή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου τουρνουά ανόδου που διεξήχθη στην Πάτρα κέρδισε άλλη μια δύσκολη μάχη μετά από πολύ καλή εμφάνιση επί της  ΑΕΚ με 3-1 σετ. 


Σε κολαστήριο μετέτρεψαν την στρούγκα της αγυιάς οι κοκκινόμαυροι  φίλαθλοι οι οποίοι μη αντέχοντας να περιμένουν άλλο στα στέκια ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας  ξεκινώντας από πολύ νωρίς για το κλειστό της αγυιάς  προκειμένου να το στολίσουν  και να υποδεχτούν την κοκκινόμαυρη θεά τους , ενώ το σύνθημα του κόσμου που κυριαρχούσε ήταν :
«ΠΓΕΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΤΑΗΛΙΚΙ Α1»


Οι αθλητές της Παναχαικης  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και έχοντας  πάντα την αμέριστη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας  κατάφεραν και  κέρδισαν την δυνατή και φιλόδοξη ΑΕΚ παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο 3ο ειδικό τουρνουά ανόδου στην Ορεστιάδα  στις 26-28 Απριλίου όπου η Παναχαϊκή θα χρειαστεί μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Πεφάνης, Π. Ρουμελιώτης, Γεωργακόπουλος, Αγγελόπουλος, Βλαχοστάθης, λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος (Μαυραγάνης, Μούρτζης, Μ. Ρουμελιώτης).

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Ρουμελιώτακης, Καπίρης, Αλεξόπουλος, Κρέτσης, Φραγκιαδάκης, Παπαδόπουλος, λίμπερο ο Κάπελλας (Αναστασίου, Αλεξίου, Σασάτη, Μιχαλόπουλος).  



Η βαθμολογία
1. Παναχαϊκή 9 (11-6)
2. ΑΕΚ 6 (9-8)
3. Ορεστιάδα 3 (5-11)
*Την άνοδο τους στη Volleyleague κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας

Το πρόγραμμα του 3ου Ειδικού Τουρνουά Ανόδου στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας έχει ως εξής:
Παρασκευή 26/4
21:00 ΑΕΚ - Ορεστιάδα
Σάββατο 27/4
20:00 Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Κυριακή 28/4
19.00 Ορεστιάδα - Παναχαϊκή

Τα αποτελέσματα του 2ου Ειδικού τουρνουά
ΓΗΠ. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ
Παρασκευή 19/4
Παναχαϊκή - Ορεστιάδα 3-2
Σάββατο 20/4
ΑΕΚ - Ορεστιάδα 3-0
Κυριακή 21/4
Παναχαϊκή - ΑΕΚ 3-1

Τα αποτελέσματα του 1ου Ειδικού Τουρνουά
ΓΗΠ. ΑΕΚ
Παρασκευή 12/4
ΑΕΚ - Ορεστιάδα 2-3
Σάββατο 13/4
Παναχαϊκή - Ορεστιάδα 3-0
Κυριακή 14/4
ΑΕΚ - Παναχαϊκή 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ